• چهارشنبه / ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99031408612
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

استاد حوزه و دانشگاه:

امام خمینی(ره) علم، هنر و تکنولوژی را ابزار تمدن اسلامی تعیین کردند

امام خمینی(ره) علم، هنر و تکنولوژی را ابزار تمدن اسلامی تعیین کردند

ایسنا/آذربایجان شرقی استاد حوزه و دانشگاه گفت: امام خمینی(ره) علم، هنر و تکنولوژی، را به عنوان ابزار تمدن اسلامی، معنویت را به عنوان جوهره و عدالت و آزادی را به عنوان ارکان تمدن اسلامی تعیین کردند.

حجت الاسلام مجتبی نظری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که بررسی دوره‌ی مرجعیت زندگی حضرت امام بسیار مهم است، گفت: زمانی که در جامعه‌ی جهانی دین از سیاست جدا و به مفهوم نادرستی تعبیر شده بود، امام راحل سیاست و دین را به طور کامل تعریف و رابطه‌ی منطقی بین دین و سیاست ایجاد کردند.

وی با بیان این‌که امام خمینی (ره) حکومت اسلامی را در دوره‌ی غیبت امام زمان(عج)  ضروری دانستند، گفت: امام راحل حمایت مطلق از ولایت فقیه در حکومت اسلامی را به عنوان نظریه‌ی جدید مطرح کردند، امام مقبولیت و مشروعیت را تحت عنوان مردم سالاری دینی بیان کردند.

استاد حوزه و دانشگاه افزود: مصلحت و احکام حکومت در حوزه‌ی سیاست دو ابزار مهم امام خمینی(ره) بود که در آن مصلحت مبنا بوده و احکام حکومتی براساس مصلحت صادر شده است.

وی یادآور شد: امام خمینی(ره) عنصر زمان و مکان را در اجتهاد موثر دانستند و این ویژگی باعث پویایی فکر و اجتهاد امام راحل شد.

وی افزود: حضرت امام به احکام اولیه، ثانویه و حکومتی معتقد بودند و این افق دید امام ابزاری برای ارائه سیستم حکومتی جدیدی در جهان شد.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه امام خمینی ساختار نظام بین الملل را به شدت نقد کردند، گفت: امام خمینی(ره) قوانین، عملکرد و ساختار حکومتی غرب و شرق را که بر اساس آن جهان را مدیریت می‌کردند به شدت مورد انتقاد قرار دادند.

وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان این‌که توجه و بازخوانی وصیت نامه‌ی امام راحل بهترین راه برای شناخت شخصیت بزرگ ایشان است، گفت: برای شناساندن شخصیت امام(ره) به نسل امروزی، معتقدم شناخت سه شخصیت می‌تواند تفسیر ایشان باشد.

حجت الاسلام نظری افزود: شناخت سه شخصیت شهید مطهری،  شهید بهشتی و شهید سلیمانی می‌توانند نسل جوان را با شخصیت امام راحل آشنا کنند.

وی با بیان این‌که وحدت مردم با انگیزه‌ی عدالت ضروری است، بیان کرد: وصیت نامه‌ی امام(ره)  نیز بهترین متن برای شناخت ایشان است، همانطور که در ابتدای وصیت نامه‌ی امام به رمز حدوث و بقای انقلاب تاکید شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha