• پنجشنبه / ۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 99040504013
  • خبرنگار : 50291

یک مسئول مطرح کرد:

قرچک در حوزه زیست‌محیطی با چالش‌هایی مواجه است

قرچک در حوزه زیست‌محیطی با چالش‌هایی مواجه است
عکس آرشیوی است.

ایسنا/تهران فرماندار شهرستان قرچک گفت: با توجه به سرازیر شدن فاضلاب تهران و ری به سمت دشت ورامین، حداقل انتظاری که در این باره وجود دارد این است که از منابع آب تصفیه شده فاضلاب تهران برای مصارف کشاورزی، صنعت و خدمات این شهرستان استفاده شود اما متاسفانه اقداماتی که در این رابطه برای جنوب شرق استان تهران درنظر گرفته شده ناچیز بوده است.

به گزارش ایسنا، بهمن خطیبی پیش از ظهر امروز پنجشنبه پنجم تیرماه در جمع خبرنگاران طی سخنانی افزود: شهرستان قرچک در حوزه زیست محیطی با چالش‌هایی مواجه است که ضرورت دارد این موضوع به خصوص آلودگی هوا در سطح کلان در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: در موضوع فرونشست زمین به دلیل برداشت‌های بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی، به طور ویژه مشکلات بیشتری در آینده در دشت ورامین ایجاد خواهد شد و این نیز مسئل‌ ای کلان بوده و باید در سطح کلان برای آن چاره‌اندیشی شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک بیان کرد: برخی چالش‌ها و مشکلات پیش روی شهرستان مرتبط با حوزه قانون‌گذاری است که امیدواریم با تعامل خوب دولت و مجلس این مشکلات مرتفع شود.

خطیبی ادامه داد: در حوزه مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز وجود قوانین زائد، متراکم و متناقض، شهرستان‌ها را دچار مشکل کرده و همچنین به طور کلی در حوزه کشاورزی، منابع طبیعی و زیست محیطی نیازمند وجود قوانین صریح و شفاف هستیم تا با مشاهده هرگونه تخلف به سرعت با آن برخورد شود و در این صورت در حوزه پیشگیری نیز می‌توان با دقت و سرعت عمل بیشتری ورود پیدا کرد.

فرماندار شهرستان قرچک با اشاره به اینکه عمده مهاجرت‌ها به استان تهران در دشت ورامین و به خصوص شهرستان قرچک اتفاق می‌افتد، افزود: این حجم جمعیت شهرستان قرچک در پهنه سرزمینی 90 کیلومتر مربع سکونت دارند و باعث شده تراکم جمعیتی در این منطقه زیاد و به‌عنوان سومین شهرستان متراکم استان تهران لقب بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: در موضوع بازآفرینی شهری، وزارت راه و شهرسازی باید برای شهرستانی همچون قرچک برنامه ویژه‌ای داشته باشد تا اقدامات جامع و یکپارچه برای حل مشکلات شهری را شاهد باشیم و در نهایت شهرستان به لحاظ کالبدی، اقتصادی، اجتماعی و ... پیشرفت کند.

خطیبی با بیان اینکه زیرساخت‌های موجود پاسخگوی 300 هزار نفر جمعیت نیست، افزود: روستاهای ما متصل به شهر هستند و اگر در هر استانی این شرایط وجود داشت، این روستاها حداقل باید تبدیل به شهر می‌شدند.

نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک در پایان سخنان خود گفت: با اینکه حدود هشت سال است قرچک تبدیل به شهرستانی مجزا شده اما هنوز ساختار اداری آن به طور کامل شکل نگرفته و خدمات یک اداره با حداقل نیرو ارائه می‌شود؛ عدم توزیع عادلانه امکانات و اعتبارات باعث شده در حوزه زیرساختی با مشکلاتی مواجه شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha