• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99041511183
  • خبرنگار : 50165

استاندار استان زنجان عنوان کرد

ارتباط مستقیم و غیرمستقیم ۷۰ درصد جرائم با موادمخدر

ارتباط مستقیم و غیرمستقیم ۷۰ درصد جرائم با موادمخدر

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: در حال حاضر در استان ۷۰ درصد جرائم به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به موادمخدر برمی‌گردد.

فتح‌الله حقیقی ظهر امروز (۱۵ تیر) در جلسه شورای مبارزه با موادمخدر استان، اظهار کرد: مبارزه با موادمخدر مسئله‌ای است که در سازمان ملل مطرح شده در حال حاضر در استان ۷۰ درصد جرائم به صورت مستقیم و غیرمستقیم به موادمخدر برمی‌گردد که حجم بالایی است.

وی افزود: مسئله پیشگیری و مبارزه در بحث موادمخدر ضروری است و ایران سرآمد مبارزه با موادمخدر است، ولی در جهان توسط دشمنان به‌عنوان اشاعه‌کننده مطرح می‌شود و این رفتار عمدی است.

این مسئول ادامه داد: سه بخش مهم دستگاه ‌قضایی و امنیتی، ۱۲ دستگاه حوزه پیشگیری که بودجه دریافت می‌کنند و مهم‌تر از همه مردم، بخش‌هایی هستند که در امر پیشگیری و مبارزه با موادمخدر فعال هستند. اگر این سه بخش با یکدیگر حرکت نکنند، مشکل پیش می‌آید. گاهی بیشترین حجم کار برعهده امنیتی‌ها است که سبب می‌شود، اقدامات نتیجه‌ای نداشته باشد.

حقیقی تصریح کرد: خوشبختانه زنجان کمترین آسیب را در حوزه موادمخدر در کشور دارد. در حال حاضر برخی استان‌ها جمع‌آوری معتاد متجاهر را آغاز نکرده، ولی با توجه به اهمیت مسئله در زنجان، این اقدام توسط دستگاه قضا و نیروی انتظامی انجام شده است و معتادان متجاهر حتی پس از شیوع کرونا جمع‌آوری شده‌اند.

استاندار زنجان یادآور شد: انصافا سرعت دستگاه امنیتی در استان بالا بوده و نباید فکر کرد که حل این موضوع صرف امنیتی دیدن موضوع است، بلکه مبارزه با موادمخدر باید همه جانبه باشد و دستگاه‌ها، اقدام جدی و هوشمندانه انجام دهند، حتی دستگاه‌های دوازده‌گانه می‌توانند پیشگیری از اعتیاد را گفتمان غالب خانواده‌ها کند.

نماینده عالی دولت در استان زنجان، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اداری درگیر باید دستورالعمل اجرایی برای جامعه و خانواده‌ها تدوین و اجرا کنند، اگر این اتفاق نیافتد بار کار بر دوش نیروهای امنیتی است و یک‌جانبه بودن اقدامات، تاثیری ندارد؛چراکه اقدامات هدفمند و هوشمند نیست.

وی ادامه داد: تخصیص بودجه بسیار کم به استان‌ها برای مبارزه با مواد مخدر چاره‌ساز نیست، بلکه استان‌هایی که اقدامات قابل توجهی دارند، باید پایلوت قرار گرفته شوند و با بودجه مناسب به بحث مبارزه با نقشه‌راه وارد شود تا طرح به‌صورت پایلوت اجرا نشود و گلوگاه‌ها مشخص نشود، نمی‌توان نسخه کلی برای مبارزه در کشور پیچید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha