سید محسن سکوت نوش آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: جشنواره های فرهنگی و هنری در هر سال تحصیلی فرصتی است تا با پرورش روحیه خلاقیت و نوآوری در قالب آفرینش آثار هنری، دانش آموزان با مهارت های حرفه ای آشنا شوند.
وی افزود: در جشنواره امسال، بیش از ۴۰ هزار نفر از دانش آموزان مدارس شهرستان کاشان شرکت کردند که دو هزار نفر به مرحله شهرستان راه یافتند و آثار ۳۰۰ نفر از برگزیدگان این مرحله در مسابقات استانی داوری شد.
کارشناس مسئول فرهنگی و هنری آموزش و پرورش کاشان، تصریح کرد: در مرحله استانی نیز ۱۰۱ نفر موفق به کسب رتبه های برتر استان اصفهان شدند که ۳۵ نفر از دانش آموزان مدارس متوسطه دوم کاشان در مرحله کشوری جشنواره سی و هشتم شرکت خواهند کرد.
وی تاکید کرد: در جشنواره امسال، دانش آموزان دوره ابتدایی در مرحله شهرستان، دانش آموزان دوره اول متوسطه در مرحله استان و فقط دانش آموزان دور دوم متوسطه می توانستند به مرحله کشوری راه پیدا کنند.
سکوت نوش آبادی گفت: فعالیت های فرهنگی و هنری بخشی از فرآیند نظام آموزشی است و مکمل و تسهیل کننده فرایند یاد دهی - یادگیری دانش آموزان است که در مدارس پیگیری و اجرا می شود.
کارشناس مسئول فرهنگی و هنری مدیریت آموزش و پرورش کاشان، افزود: فعالیت های فرهنگی و هنری در قالب برنامه های نمایشی، خلاصه نویسی کتاب، تولیدات رایانه ای، بروز خلاقیت های هنری که با نظارت معلمان و اعضا خانواده انجام می شود، منجر به کشف، هدایت و شکوفایی استعداد دانش آموزان می شود.
وی تاکید کرد: شیوع ویروس کووید ۱۹ و قرنطینه اجباری خانگی به همه ثابت کرد که هنر و مهارت نیاز زندگی انسان است که حتی در شرایط بحران برای تغییر سبک زندگی و غنی سازی اوقات فراغت می توان از آن کمک گرفت.
انتهای پیام
نظرات