• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99042317171
  • خبرنگار : 50224

فرماندار خبر داد

توزیع ۷۵ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به دستگاه‌های شهرستان کهگیلویه

توزیع ۷۵ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به دستگاه‌های شهرستان کهگیلویه

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد فرماندار شهرستان کهگیلویه گفت: ۷۵ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی در کمیته برنامه‌ریزی برای دستگاه‌های اجرایی شهرستان به تصویب رسید.

‌"علیرضا اتابک" امروز دوشنبه ۲۳ تیرماه در جلسه کمیته برنامه‌ریزی در دهدشت، اظهار کرد: از این میزان ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات استانی و مابقی از اعتبارات نفت، دو سوم، توازن و تبصره۱۹ هستند.

وی این اعتبارات را برای ۱۹۷ پروژه در قالب ۵۲ برنامه و ۲۶ فصل عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، اتابک با بیان اینکه این اعتبارات به غیر از اعتبارات ملی هستند، گفت: باید طبق جهش تولید اولویت بندی کنیم و پروژه‌ها را در دستور کار قرار دهیم.

فرماندار شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه برخی پروژه‌ها تخصیص آنها آمده و مدیران باید دنبال جذب آن‌ها باشند، افزود: اولویت ما باید تکمیل پروژه‌های نیمه تمام سال ۹۹ باشد و همه دستگاه‌ها برای به بهره برداری آنها اهتمام جدی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha