علی شهریارپور ۲۴ تیرماه در جلسه مشترک شورای برنامهریزی و اقتصاد مقاومتی چهارمحالوبختیاری با حضور محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، با اشاره به ظرفیتهای گسترده چهارمحالوبختیاری، اظهار کرد: اطلاق محروم به چهارمحالوبختیاری، صحیح نیست و این استان در تولید بادام و ماهیان سردآبی استان اول کشور است و ۲ درصد از قارچ کشور را تولید میکند.
وی ادامه داد: چهارمحالوبختیاری در بخش صنعت، ۲۰ تا ۳۰ رتبه کشوری دارد و تنها تولید کننده ورقهای گالوانیزه خاورمیانه به شمار می رود، همچنین مراکز پرتودهی گاما و تولید چادر مشکی در استان فعال هستند.
شهریارپور تصریح کرد: چهارمحالوبختیاری بزرگترین تولیدکننده موکت، خوراک آبزیان و طیور، نخهای پلیاستر، کولر آبی، خمیرمایه، گز و ... است، ضمن اینکه در بخش گردشگری، ۱۴ منطقه نمونه گردشگری در بخشهای گردشگری مذهبی، فرهنگی، روستایی و سلامت، فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۸، ۳۰ پروژه اقتصاد مقاومتی در سطح استان با اعتبار مصوب ۸۶۳ میلیارد تومان مشخص شدند که ۵۳۷ میلیارد تومان تخصیص یافت، در سال ۹۹ نیز تا کنون ۶۹۳ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای ۳۰ طرح اقتصاد مقاومتی تصویب شده که تا کنون ۴۵۵ اختصاص یافته است.
شهریارپور در خصوص پروژه مبارکه-سفیددشت، بیان کرد: برای اجرای این طرح پیشگام در توسعه استان، ۲۵۰ میلیارد تومان برای امسال تخصیص یافت که صد در صد آن جذب شده و تا پایان دولت به بهرهبرداری میرسد.
وی گفت: طرح بن-بروجن که پیشرفت خوبی نداشت، امسال در جمع ۳۱ طرح اولویتدار کشور قرار گرفته است و اگر ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار آن تامین شود، شاهد بهرهبرداری این طرح تا سال آینده خواهیم بود.
شهریارپور در خصوص تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری، تصریح کرد: ۴۴۱ میلیارد تومان معادل ۳.۶ درصد از کل تسهیلات کشور دیده شده است که ۳۷۲ طرح مصوب به بانکها معرفی شدند و تا کنون ۳۲۲ میلیارد تومان تسهیلات به طرحها تخصیص یافته است. در مجموع، ۷۴ درصد از کل اعتبارات جذب شده است که برای جذب مابقی آن نیز اقدام خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه ۳۰ طرح پروژه اقتصاد مقاومتی در ستاد استانی مصوب شده است، ادامه داد: ۱۶ طرح در ستاد ملی به تصویب رسیده است.
شهریارپور گفت: در زمینه پروژههای برنامه جهش تولید در استان، ۱۲۵ پروژه با ۷ هزار میلیارد تومان به تصویب رسید و به دبیرخانه برنامه جهش تولید کشور ارسال شد که در نهایت، ۲۴ پروژه با ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به تصویب رسید که این پروژهها در بخشهایی مانند صنعت و معدن، کشاورزی و خدمات تعریف شدهاند.
انتهای پیام
نظرات