سعید فرخی ۲۴ تیرماه در آیین معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صمت برگزار شد، با بیان اینکه کار کردن در مجموعههای دولتی سخت و پیچیده شده است، افزود: تامین امکانات برای انجام وظایف در دستگاههای دولتی سخت و در عین حال شرح وظایف گسترده است ولی علیرغم همه سختیها در حوزه اقتصادی که ناشی از تورم است، استان مرکزی در سالهای اخیر موفق شده شعار رونق تولید را محقق کند.
وی با اشاره به تهیه سند جهش تولید در استان مرکزی افزود: امیدواریم با اجرای این سند که بخشی از آن به سازمان صمت بازمیگردد، شعار جهش تولید را محقق کنیم و وضعیت موجود نیز نوید تحقق این مهم را می دهد.
فرخی افزود: در سه ماهه ابتدایی ۹۸ بالغ بر ۱۶۴ جواز تاسیس با سرمایه گذاری ۱۸ هزار و ۵۸۸ میلیارد تومان صادر شده و در سه ماهه نخست امسال نیز این رقم با ۲۵ درصد رشد به ۲۰۵ جواز با رشد ۸۲ درصدی سرمایه گذاری رسیده است.
وی اضافه کرد: در حوزه پروانه بهره برداری سال گذشته ۶۰ پروانه و امسال ۶۳ پروانه صادر شده، همچنین حجم سرمایهگذاری پروانه بهرهداری سه ماهه نخست ۹۸ معادل ۱۸۲۲ میلیارد تومان بوده که با ۱۶۲ درصد رشد به ۴۷۶۹ میلیارد تومان رسیده و از نظر اشتغال نیز با صدور این تعداد پروانه ۷۰ درصد رشد حاصل شده است.
فرخی با بیان اینکه در سالهای اخیر از شرح وظایف سازمان صمت کم نشد بلکه افزایش یافت، گفت: تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، ستاد تنظیم بازار استان و بازرسی نیز از جمله وظایف محوله است و هر روز نیز بر اهمیت و وسعت این مجموعه اضافه می شود.
معاون استاندار مرکزی با بیان اینکه یک پایه جهش تولید باید حتما در حوزه معدن باشد ولی با این ساختار کار دشوار است، اظهار کرد: ما انتظار نظارت بر بازار را داریم، اما سازمان صمت با وجود همه تلاشها، در برخی از شهرستانها فقط یک نفر دارد و نمیتوان توقع بالایی از این مجموعه داشت با این وجود همچنان از سازمان صمت بیشترین انتظارها میرود.
به گزارش ایسنا، در این جلسه رییس سازمان صمت استان مرکزی با بیان اینکه این سازمان در مسیر راهبردهای چهارگانه ابلاغ شده از سوی وزیر صمت در حوزه جهش تولید، راهاندازی طرحهای نیمهتمام، توسعه صادرات و کنترل واردات و مدیریت و تنظیم بازار حرکت میکند، افزود: برنامه های ابلاغ شده از وزارتخانه در قالب برش استانی در حد بالایی با برنامههای جهش تولید منطبق است و نوعی هماهنگی را در استان رقم خواهد زد.
سعید جعفری کرهرودی هدف سازمان را حفظ حقوق مصرف کننده و تولیدکننده دانست و افزود: همکاری و تقسیم کاری با تشکلها انجام شده، در حوزه بازرسی همکاری با اتاق اصناف شکل گرفته، در صدور مجوز نیز بخشی از فعالیتها به خانه صنعت تفویض شده و در حوزه تجارت و معدن تعامل قابل قبولی با اتاق اصناف، خانه معدن و نظام مهندسی معدن برقرار است.
وی اظهار کرد: فارغ از برنامههای ابلاغی، موضوعاتی برای فعال سازی واحدهای راکد یا نیمه تعطیل در استان در حوزه صنعت و معدن در نظر گرفته شده است، مشکلات عارضه یابی شده و از کلینیک های صنعت و معدن برای استخراج مسائل کمک میگیریم و در حال برنامهریزی برای انجام تعهد استان در جهت فعالسازی واحدهای غیرفعال تا پایان سال هستیم.
جعفری کرهرودی با اشاره به تلاشهای انجام شده جهت غیرحضوری کردن امور و افزایش بهرهوری از فرصتها، افزود: امیدواریم بتوانیم با توجه به استعداد و توان کارشناسی در سازمان و کمک تشکلها برنامههای مدنظر انجام دهیم و حقوق مصرف کننده و تولید کننده حفظ شود.
انتهای پیام
نظرات