مسعود علیاری در گفتوگو با ایسنا، به اهداف ارائه کد کاربری کارگاه اشاره و اظهار کرد: هدف از دریافت کد مذکور در حقیقت ارسال الکترونیکی لیستهای حقوق و دستمزدها، مشاهده مفاد احکام مطالباتی صادره از سوی شعب درخصوص میزان بدهی کارفرما، همچنین پرداخت حق بیمه بدون نیاز به مراجعه حضوری کارفرمایان به شعبه مربوطه است.
این مسئول به مدارک لازم برای دریافت کد کاربری اشاره و عنوان کرد: به همراه داشتن اصل، کپی شناسنامه و کارت ملی برای کارفرمایان حقیقی ضرورت دارد اما در خصوص کارفرمایان حقوقی ارائه دادن مدارکی اعم از آگهی تاسیس و معرفینامه برای دریافت کد کاربری کارگاه الزامی بوده و لازم به ذکر است که همه کارفرمایان امکان استفاده از تسهیلات فوق را دارا هستند.
مدیرکل تامیناجتماعی استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر ارائه کد کاربری کارگاه در کمتر از یک ساعت صورت میگیرد، افزود: کارفرما باید هر ماه لیست کارگران یا کارمندان مشمول تامیناجتماعی را در مهلت مقرر قانون به سازمان ارسال کند. البته لازم به ذکر است که کارفرمایان کارگاههای مشمول قانون باید برای بیمه کارکنان به شعبه تامیناجتماعی واقع در ناحیه کارگاه مراجعه کنند.
علیاری با بیان اینکه کد کاربری کارگاهها به صورت دایمی در اختیار کارفرمایان کارگاه قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: کدهای مذکور دایمی است و تداوم این مهم تا زمانی پابرجا است که کارفرمای کارگاهها بدون تغییر به فعالیت خود ادامه دهند اما در صورت تغییر کارفرما کد مذکور نیز موقتی خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات