• یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۷:۵۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98110603578
  • خبرنگار : 50018

دبیر انجمن صنایع غذایی آذربایجان شرقی:

نان کپک زده را دور بریزید

نان کپک زده را دور بریزید

ایسنا/آذربایجان شرقی دبیر انجمن صنایع غذایی آذربایجان شرقی با بیان این‌که نان کپک زده سم تولید می‌کند و باید دور ریخته شود، گفت: بحث کپک زدگی نان و خوراک دام منجر به تولید سم آفلاتوکسین می‌شود، از این‌رو نباید به نان کپک‌زده، به دید برکت نگاه کنیم و باید آن را از چرخه مصرف خارج کنیم.

رضا جعفری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره نان‌های کپک زده اظهار کرد: کیفیت پخت نان در گذشته مناسب نبود، درنتیجه حدود 30 درصد از نان‌های تولید نانوایی‌های کشور در سفره مردم ضایعات می‌شد.

وی ادامه داد: این ضایعات به صورت نان‌های خشک جمع آوری شده و بخشی از آن به طور عمده برای دام سنگین مصرف می‌شد، اما برای حیوانات کوچک مورد استفاده قرار نمی‌گرفت، چرا که برای احشامی چون گوسفند، مشکلاتی ایجاد می‌کند.

وی با تاکید بر این‌که اکنون به دامها، نان خشک داده نمی‌شود، افزود: اکنون خوراک دام و کنسانتره خوراکی به دام‌ها داده شده و تمامی کارخانجات خوراک دام، دارای مسئول فنی دامپزشک هستند.

جعفری گفت: مدت زمان موثر مصرف نان به شرایط، رطوبت، دما و نوع نان بستگی دارد.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: آماری که اخیرا در صدا و سیما مطرح شده که 62 درصد شیرهای مصرفی مردم در تبریز حاوی سم آفلاتوکسین هستند، درست نیست و براساس آمار مراجع رسمی این آمار بسیار کاهش یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.