تاپ سه دیدگاه

  • «جهان آکادمیکِ مدرن» علیه «دنیای وحشی غرب»!

    «جهان آکادمیکِ مدرن» علیه «دنیای وحشی غرب»!

    صهیونیست‌ها نگران تشدید فشارها بر خود چه در افکارعمومی و چه در صحنه دیپلماتیک و چه در میدان هستند. لذا مهم‌ترین نگرانی آنها این است که اعتراضات ضدصهیونیستی در جهان و بخصوص در آمریکا و اروپا منجر به ظهور قدرتی اجتماعی شود و در نهایت دولت‌ها را در این کشورها به زانو درآورد و یا حداقل مجبور کند تا صهیونیست‌ها را تحت فشار بگذارند.

  • سربلندی مقاومت

    سربلندی مقاومت

    آنچه درخصوص مقاومت فلسطین باید گفت این است که همچنان ضربات سنگین به نیروهای متجاوز رژیم صهیونیستی در جبهه‌های مختلف تداوم دارد.

  • اعترافات یک بازنده

    اعترافات یک بازنده

    در حالی این روزهای میدان جنگ با پیشروی ارتش روسیه در خارکیف همراه است در سخنانی تامل برانگیز ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اعترافی کم‌سابقه درخصوص کمبود نیروهای نظامی این کشور در جنگ با روسیه، گفت: ارتش اوکراین برای تقویت روحیه خود، به افراد بیشتری نیاز دارد.

  • غافلگیری آرتیست!

    غافلگیری آرتیست!

    آقای کمدین بازی را بسیار بدتر از حد تصورش باخته است! نه‌تنها خبری از عضویت اوکراین در ناتو یا اتحادیه اروپایی نیست، بلکه وی باید درباره حدود و ثغور سرزمین‌هایی که باید به روسیه الحاق یا خودمختاری آنها را اعلام کند، بزودی وارد جدالی سخت با حامیان غربی خود شود.

  •  از وابستگی تا وارستگی

     از وابستگی تا وارستگی

    هرچند ایران از سال ۱۳۲۰ دارای صنایع نظامی بود اما چه در دوره پهلوی اول و چه در دوره پهلوی دوم، روی توانایی‌های صنایع نظامی داخلی حساب باز نمی‌شد و تمرکز بر خرید تسلیحاتی از خارج بود.

  • کارزار ترول‌های مجازی

    کارزار ترول‌های مجازی

    یکی از اقدامات اوباش مجازی که در ادبیات جهانی «ترول مجازی» شناخته می‌شوند، این است که به شکل گروهی در فضای مجازی به فردی هجوم بیاورند و او را به انجام کاری وادارند یا شخص مورد نظر را از اقدامی بازدارند. با این حساب، ترول‌ها از طریق زور، تحمیل اراده را از این طریق عملیاتی می‌کنند. این قشر نه فقط در مورد اتفاقات ایران، بلکه از گذشته و درباره مسائل مختلف رخ می‌داد و ترول‌ها در روزنامه‌نگاری و ژورنالیسم ‌سیاه ذیل پروپاگاندای غربی کنشگری می‌کردند.

  • پدر، مادر، ما متهمیم …

    پدر، مادر، ما متهمیم …

    وقتی در مترو انسان‌هایی را می‌بینی که در کنار ده‌ها انسان دیگر کل مسیر کارِ شخصی‌شان را با تماس تلفنی پیگیری می‌کنند یا ویدئوی مورد علاقه‌شأن را با صدای بلند می‌بینند. وقتی در اتوبوس انسان‌هایی را می‌بینی که بعد از دوران پرتلاطم کرونا علیرغم مریضی هنوز با ماسک و دستمال بیگانه‌اند و با عدم رعایت خود ده‌ها نفر را در این شرایط سخت درگیر بیماری می‌کنند، وقتی در کوچه تنگ، با ماشین کنار می‌کشی تا ماشین روبرو بدون دردسر عبور کند و در ادامه نگاه طلبکارانه را دشت می‌کنی، وقتی....

  • یار بی همتا

    یار بی همتا

    شاید یکی از آسیب‌های گسترش فضای مجازی و جایگزین شدن شبکه‌های اجتماعی برای بسیاری از افراد به جای کتاب و مطالعه، ایجاد احساس کاذبِ دانستن و اطلاع از موضوعات مختلف و بی‌نیازی به مطالعه و کتابخوانی باشد. امروزه بسیاری از افرادی که روزانه ساعت‌های متمادی از وقت و عمر خود را در فضای مجازی می‌گذرانند، به غلط گمان می‌کنند نیازی به مطالعه و انس با کتاب ندارند.

  • بازگشت به بازار صادرات، امیدی نهفته در صنعت تایر

    بازگشت به بازار صادرات، امیدی نهفته در صنعت تایر

    در این روزهایی که بازار تایر به اندازه کافی آشفته است و تهیه لاستیک اتومبیل با نرخ مصوب، محدود و سیاهی بازار بر سیاهی لاستیک، غلبه پیدا کرده، نوشتن و سخن گفتن از صادرات، دور از ذهن و خلاف جهت شناکردن به نظر می رسد، همانطور که گفته اند «چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است»؛ اما شاید خیلی هم دور نباشد.

  • «بلاک سلبریتی‌ها» تیری که به سمت غرب کمانه کرد

    «بلاک سلبریتی‌ها» تیری که به سمت غرب کمانه کرد

    کشتار بیرحمانه کودکان و زنان فلسطین و ریخته شدن خون ده‌ها هزار از زن و کودک بیگناه در طول هفت ماه اخیر به دست رژیم صهیونیستی جریان بیداری و ضد ظلمی را در بین مردم دنیا متولد کرده است. راه افتادن جنبش‌های مجازی و تجمعات و راهپیمایی‌های اعتراضی انسانی در کف خیابان بسیاری از کشورهای دنیا به جشن‌ها و فستیوال‌هایی که اساس وجودی آن‌ها بر مبنای اصالت لذت و دنیاپرستی بوده، راه پیدا کرده و آن‌ها را تحت تأثیر خودش قرار داده است.

  • کابینه بحران‌زده

    کابینه بحران‌زده

    اختلافات هر روز بین اعضای کابینه افزایش پیدا می‌کند و نتانیاهو نگران مخالفت نظامیان با ادامه عملیات در غزه است. در واقع می‌توان گفت کابینه بنیامین نتانیاهو در دیگر صحنه‌ها نیز در حال از دست دادن روزنه‌های امید خود است.

  • ۷۶ سال پس از نکبت؛ رژیم در سراشیبی فروپاشی

    ۷۶ سال پس از نکبت؛ رژیم در سراشیبی فروپاشی

    تاریخ فلسطین سرشار از مظلومیت مردم این کشور و جنایت صهیونیست‌ها است. نقطه عطف این جنایت به ۱۵ می ۱۹۴۸ باز می‌گردد روزی که با حمایت بریتانیا جغرافیای فلسطین به رژیم صهیونیستی بخشیده شد و کشور جعلی اسرائیل در این جغرافیا تأسیس شد.

  • جهان، نگران رفح

    جهان، نگران رفح

    ۲۲۰ روز از آغاز جنگ در غزه می‌گذرد و این روزها مسأله‌ای که شرایط را برای منطقه و جهان بحرانی‌تر کرده، آرایش نظامی ارتش اسرائیل در اطراف رفح است. به عبارت دیگر با توجه به نگرانی‌های جهانی نسبت به ماجراجویی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه مردم رفح، اکنون شرایط در اراضی اشغالی به‌ویژه در غزه بسیار پیچیده‌تر از گذشته شده است.

  • راه جدید از این راه می‌گذرد

    راه جدید از این راه می‌گذرد

    رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه با نشریه فایننشال تایمز با اشاره به سفر اخیر خود به ایران و گفت‌وگو با مقام های ارشد کشورمان عنوان کرد که تهران برای مذاکرات جدی با این سازمان تمایل نشان داده و روابط دو طرف می‌تواند وارد مرحله جدیدی شود.

  • حماس چطور دست بایدن را خواند؟

    حماس چطور دست بایدن را خواند؟

    مقامات کاخ سفید در طول مذاکرات قاهره، بارها تلاش کردند حماس را در دوراهی «بد» و «بدتر» قرار دهند، با این حال مقاومت اسلامی فلسطین اجازه شکل‌گیری این معادله مخدوش را نداد.

  • فصلی جدید در گسترش گفتمان انقلاب

    فصلی جدید در گسترش گفتمان انقلاب

    پس از پیروزی انقلاب اسلامی آنگاه که موج اول گسترش گفتمان انقلاب کشورهای منطقه و جهان اسلام را فراگرفت، تلاش قدرت‌های سلطه برای مهار این حرکت در داخل ایران با توطئه تجزیه قومی، تروریسم و تحمیل هشت سال جنگ و تحریم و فشار اقتصادی آغاز شد و در کشورهایی که‌موج اول بیداری اسلامی در آن‌ها آغازشده بود، رژیم‌های حاکم تمام توان خود را برای سرکوب این حرکت‌ها به کار گرفتند، اما الهام بخشی گفتمان امام و گسترش آرمان‌های بلند انقلاب به‌گونه‌ای نبود که با این اقدامات پلیسی سرکوب شود و متأثر از آن هسته‌ای اصلی و اولیه مقاومت در برخی از کشورها نظیر عراق، لبنان، سودان و مصر شکل گرفت.

  • حافظ سنتِ کتابخوانی

    حافظ سنتِ کتابخوانی

    پدید آوردن کتاب و آفرینش آن، فرایندی پیچیده و روندی دشوار است که شاید در ایران امروز کمتر شخصیتی چون رهبر فرزانه انقلاب بر همه اجزای آن اشراف داشته باشد و دقایق بسیار و ظرائف فراوان آن را بداند.

  • ترویج کتاب خوب

    ترویج کتاب خوب

    راه اجرایی شدن مطالبات رهبری در حوزه کتاب و کتابخوانی، وارد شدن این امور به سیاستگذاری‌های کلان فرهنگی است. تا زمانی که نقش محوری ادبیات در ایجاد امنیت، ارتقای سطح فرهنگی جامعه، ترویج دانش و بسیاری از حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی دیگر درک نشود و به ادبیات به اندازه‌ای که شایسته آن است، اهمیت داده نشود هرچقدر هم نویسندگان ما به‌صورت خودمحور آثاری را بنویسند و تولیدات فرهنگی ارزشمندی داشته باشند، نمی‌توانند جریان‌ساز باشند.

  • سودای تبدیل غزه به هیروشیمای جدید در سر آمریکایی‌ها

    سودای تبدیل غزه به هیروشیمای جدید در سر آمریکایی‌ها

    به تازگی لیندسی گراهام، سناتور آمریکایی جنگ‌طلب و نزدیک به لابی‌های صهیونیست، در گفت‌وگو با کریستن ولکر، مجری شبکه ان.بی.سی نیوز، عنوان کرده است: «زمانی که ما پس از حمله به پرل هاربر با ویرانی مواجه شدیم تصمیم گرفتیم که با بمباران هیروشیما و ناکازاکی توسط تسلیحات هسته‌ای به جنگ پایان دهیم، این تصمیم درستی بود. بنابراین اسرائیل هم باید هر کاری برای بقای خود به‌عنوان طرف یهودی انجام دهد. به اسرائیل بمب‌هایی را که برای اتمام جنگ نیاز دارد، بدهید، آنها نمی‌توانند جنگ را ببازند.»

  • نقش اپلیکیشن‌ها در جنگ غزه

    نقش اپلیکیشن‌ها در جنگ غزه

    همه می‌دانیم که همواره، به موازات یک جنگ سخت - مثل آنچه ۲۲۱ روز است در غزه جریان دارد، یا آنچه بیش از ۲ سال است در اوکراین می‌بینیم - یک جنگ نرم و رسانه‌ای نیز شکل می‌گیرد که اهمیت آن اگر، بیشتر از جنگ سخت نباشد، کمتر از آن نیست.