• چهارشنبه / ۳ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 96030302068
  • منبع : نمایندگی کرمان

آمارهای ورودی و خروجی اشتغالزایی کمیته امداد

آمارهای ورودی و خروجی اشتغالزایی کمیته امداد

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: در برنامه پنجم که منتهی به سال 95 بوده است به صورت میانگین کمیته امداد حدود 160 خانوار را توانسته است از طریق اشتغال و توانمندسازی از پیکره کمیته جدا کند و برای نخستین بار آمار کمیته امداد امام خمینی(ره) منفی شد.

به گزارش ایسنا، محمد امید صبح امروز سوم خرداد ماه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان ضمن تشکر از مسئولین استان کرمان که در امر توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد، کمک کرده اند، گفت: در مجموعه کمیته امداد امام (ره)، رسالت و مسئولیتی که امروز بیش از هر چیز دیگری به دوش خود احساس می کنیم حرکت در جهت توانمندی خانواده‌های تحت حمایت است.


وی با بیان اینکه از سال 90 گرایش امداد به سمت توانمندسازی رفته است و میزان موفقیت این نهاد را با آمار نیز می توان اندازه گرفت، اظهار کرد: در سال 90 در بهترین شرایط  15 درصد از منابع کمیته به سمت فعالیتهای زیربنایی و اساسی توانمندسازی خانواده ها و خدماتی از قبیل اشتغال و امور دانشجویان رفته است که این حرکت شتاب و جدیت بیشتری در سال های بعد به خود گرفت به طوریکه در سال 96 به بالای 52 درصد رسید که این گویای این است که امداد در حال تغییر مسیر به سمت توانمندی خانواده ها است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور عنوان کرد: در برنامه پنجم که منتهی به سال 95 بوده است به صورت میانگین کمیته امداد حدود 160 خانوار را توانسته است از طریق اشتغال و توانمندسازی از پیکره خود جدا کند و برای نخستین بار آمار کمیته امداد امام خمینی(ره) منفی شد.

وی با بیان این مطلب که کمیته امداد امام (ره) در سال 95 حدود 11 درصد خروجی و 5 درصد ورودی داشته است، گفت: پیام کامل و جامعی را امام (ره) در شکل گیری کمیته امداد دارد که می فرمایند "کار کمیته امداد، مدد و حیات است؛ مدد به کار و زندگی شرافتمندانه است".

امید افزود: جوانی که تا دیروز امکان کار برای آن فراهم نبوده است، امروز با کسب اشتغال جایگاه و درجه اجتماعی اش تغییر کرده است و این جای بسی خوشحالی است.

وی ادامه داد: تاثیر اجتماعی ایجاد اشتغال و توانمندسازی برای افراد قابل کتمان نیست و افرادی هستند که از کمیته امداد تسهیلات دریافت کرده و بعد از رسیدن به درآمد مطمئن توانستند جایگاه محلی شان را تغییر دهند و در جامعه نقش آفرینی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گرایش کمیته امداد را  توانمندسازی خانواده ها دانست و عنوان کرد: امداد یک مجموعه اورژانس اجتماعی است و حرکت امداد به این سمت پرشتاب تر شده است و کمیته امداد سازمانی نیست که مددجو در آن بازنشست شود بلکه هدف توانمندسازی و مستقل شدن مددجویان  است.

وی با توجه به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی و تولید - اشتغال نامگذاری شده است، تصریح کرد: این نام گذاری انگیزه مضاعفی به همه ما می دهد که بتوانیم با توان و انگیزه بالاتر و برنامه قوی تر به سمت تحقق این شعار برویم.

امید بحث اشتغال و بیکاری را در مناظرات تلویزیونی انتخابات اخیر را بسیار مهم دانست و بیان کرد: مردم به دولت اعتماد کردند که مشکل بیکاری را در جامعه حل کند.

وی افزود: در عرصه های مختلف کارهای بسیار خوب توسط دولت صورت گرفته است و اما حجم بیکاری ای که به این دولت ورود کرده به اضافه جمعیت جوانی که سالانه اضافه می شود یک تهدید و مشکل خاص برای مجموعه جامعه است که در برای رفع این مشکل باید همگی دست به دست هم داده و کمک دهیم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور تصریح کرد: امروز راه برون رفت از مسئله اشتغال کشور توجه به اشتغال های کوچک است و این را باید پذیرفت و راهی جز این نداریم، چرا که بخش های سنگین اشتغال، منابعش سنگین است و چنین منابعی هم امروز در اختیار کشور نیست.

وی در ادامه اشتغال های سنگین را موتور محرکه سنگین کشور دانست و گفت: کسی نمی تواند منکر این قضیه باشد و کتمان هم نمی شود کرد اما به این شکل نمی شود اشتغال را برای همه جوانان تعریف کرد.

امید با بیان اینکه جای کار فراوان، در کشور وجود دارد و اشتغال کوچک از اقتصاد دنیا رخت برنبسته است، اظهار کرد: برخی کشورهای توسعه یافته اروپایی چون ایتالیا نرخ اشتغال های کوچکشان حدود 80 درصد، در فرانسه بالای 65 درصد، ایالات متحده بالای 60 درصد و اما در ایران زیر 50 درصد است.

وی اشتغال های بزرگ با سرمایه بری بسیار بالا و اشتغال کم را  یک موضوعیت مهم در دنیا اعلام کرد و گفت: خیلی از کشورها اکنون بعضی تکنولوژی ها را که باعث کاهش نیروی کار می شود به کار نمی گیرند و "چین" نمونه ای از این کشورهاست و نمی خواهد اقتصادش ضربه بببیند چرا که می داند آسیبی که از بیکاری می بیند بسیار بیشتر است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور با اشاره به اینکه بعضی اشتغال های کمیته امداد با 5 میلیون تومان ایجاد شده است، تصریح کرد: در راستای توانمندسازی جامعه توجه مان به اشتغال های خرد باید جدی تر بوده چرا که در همین اشتغال های خرد، کمیته امداد 1 میلیون و 500 هزار راس دام سنگین، 4 میلیون و 600 هزار دام سبک، 16 درصد خطوط حمل و نقل شهرها  را دارد که محصولات خانوار را نیز خودش می خرد، در کشور ایجاد کرده است.

وی با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از مشکل بیکاری در شرایط فعلی کشور اشتغال های خرد است، افزود: در استان کرمان نزدیک 5500 خروجی اشتغال اتفاق افتاده است.

امید ادامه داد: در سال جاری برای کرمان منابع حدود 3 برابر سال گذشته تعیین شده است و حاضر به افزایش آن نیز هستیم و راهکارهای خوبی نیز ارائه شده تا توانسته‌ایم کار را تسهیل کنیم.

امید خاطرنشان کرد: امسال تا 181 میلیارد تومان منابع را می توانیم در اختیار استان بگذاریم که از این رقم 5500 فرصت شغلی را می توان ایجاد کرد.

 


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha