• چهارشنبه / ۶ دی ۱۳۹۶ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96100603434
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

رئیس دفتر سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت وزارت بهداشت عنوان کرد

بهبود شاخص‌های دهان و دندان با اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور

بهبود شاخص‌های دهان و دندان با اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور

رییس دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، شاخص‌های دهان و دندان به خوبی بهبود و ارتقا یافته است.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید صمدزاده در نشست منطقه ای کارشناسان دهان و دندان قطب چهارم منطقه شمال شرق کشور که در بجنورد برگزار شد، بیان کرد: با توجه به زیر ساخت‌های خوبی که در ۲ سال گذشته با اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان ایجاد شده است، تداوم این برنامه و ایجاد تحول گسترده در حوزه دهان و دندان مورد تاکید است.

وی تصریح کرد: در این نشست‌های قطبی به دنبال بررسی مشکلات و موانع در استان‌ها هستیم تا بتوانند برنامه عملیاتی خود را با توجه به امکاناتی که وجود دارد، ترسیم نمایند.

وی در ادامه افزود: در این نشست‌ها ظرفیت‌های همه دانشگاه‌ها مشخص می‌شود تا بر اساس نیروی انسانی، امکانات، اعتبارات و توانمندی‌ها سال آینده برنامه عملیاتی را در راستای ارائه خدمات به خصوص در مناطق محروم گسترش دهیم.

صمدزاده یاد آور شد: بهبود شاخص DMFT (پوسیدگی دندان) و انجام وارنیش فلوراید با پوشش ۹۸ درصدی در خراسان شمالی نسبت به خراسان رضوی ارتقا یافته است و یکی از پتانسیل‌های خوب این استان تعامل و همکاری خوب حوزه آموزش با بهداشت است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این نشست با اشاره به اینکه تغییرات خوبی در شاخص‌های دهان و دندان ایجاد شده است، بیان کرد: قبل از اجرای طرح تحول دهان و دندان، وضعیت بهداشتی مردم در استان نامناسب بود و کمبودهایی از لحاظ نیروی انسانی، تجهیزات و مراکز وجود داشت.

دکتر علی حق بین تصریح کرد: با اجرای طرح تحول بهداشت دهان و دندان، شاخص‌های استانی بهبود یافته و اقدامات خوبی انجام شده که امیدواریم این برنامه تداوم یابد تا افراد بیشتری از این خدمات بهره مند شوند و شرایط بهتری در استان فراهم شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی هم در این نشست بیان کرد: به برکت طرح تحول سرعت بهبود شاخص‌های دهان و دندان در استان بیشتر شده و این حاصل حمایت‌های دکترصمد زاده و تلاش همه همکاران ستادی، بهداشتی و به ویژه بهورزان بوده است.

دکترسید احمد هاشمی تصریح کرد: در حال حاضر از ۷۹ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ۴۸ مرکز دارای واحد دهان و دندان هستند.

در این جلسه همچنین دکتر ربانی مدیر گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه گزارشی از وضعیت ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان و اقدامات انجام شده در استان ارائه کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha