• پنجشنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۸ / ۰۵:۱۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98092115602
  • خبرنگار : 71296

ترکان پیشنهاد داد

بن مواد غذایی جایگزین یارانه نقدی شود

بن مواد غذایی جایگزین یارانه نقدی شود

به اعتقاد مشاور سابق رییس جمهور، ادامه شیوه پرداخت یارانه نقدی به مردم گره ای از مشکلات اقتصادی اقشار ضعیف باز نمی کند. وی توزیع بن های الکترونیکی مواد غذایی را بهترین راهکار می داند.

اکبرترکان در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه کاهش مصرف بنزین در نهایت به نفع اقتصاد کشور است، اظهار کرد: ادامه افزایش مصرف بنزین موقعیتی را رقم می زند که در پی آن ناچار به ساخت یک پالایشگاه دیگر خواهیم شد.

به گفته وی، جامعه در خطر فقر غذایی قرار دارد و باید تلاش کرد این مقوله را به بهترین شکل ممکن با پرداخت بن های الکترونیکی مواد غذایی مدیریت کرد.

ترکان با اشاره به اینکه توزیع بسته های حمایتی به صورت بن مواد غذایی یکی از بهترین شیوه های حمایتی از اقشار آسیب پذیر جامعه است، ابراز کرد: این شیوه مسیر گسترش فقر غذایی را کُند و حتی متوقف می کند. فراموش نکنید که اولین آسیب حاصل از فقر نه تنها در ایران بلکه در دیگر نکات دنیا نیز گرسنگی است. این روند باید با بیشترین سرعت ممکن کنترل شود.

وی با تاکید بر اینکه فقر غذایی منجر به گسترش افت تحصیلی، افت سلامت عمومی در جامعه و آسیب های اجتماعی بعدی می شود، خاطرنشان کرد: باید گروه های نیازمند را شناسایی کرد و با شناسایی این گروه ها در پی رفع نیازهای این گروه ها گام برداشت. پاسخ دادن به نیازهای این گروه ها شرایطی را فراهم می کند که خسارت های ناشی از فقر در جامعه کنترل شود.

این کارشناس اقتصادی، سازمان بهزیستی و کمیته امداد را بهترین مراجع در راستای دسترسی به اطلاعات شفاف اعلام و اظهار کرد: کمیته امداد و سازمان بهزیستی در طول سال ها فعالیت خود اطلاعاتی شفاف از گروه های واقعا نیازمند در اختیار دارند و این اطلاعات از کمترین میزان خطا برخوردار است. روشن است افرادی که تحت پوشش سازمان بهزیستی یا کمیته امداد قرار دارند نیاز جدی به بسته های حمایتی غذایی دارند.

به گفته ترکان، پرداخت یارانه های نقدی بی حاصل بوده و باید یارانه ها به صورت بسته های حمایتی پرداخت شود.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی مختلف در بین خانواده ها گفت: این مهم را باید پذیرفت که خانواده ها خلاء های نقدی بسیاری دارند و پرداخت نقدی یارانه نیز در مسیر همین خلاء ها هزینه شده است.

ترکان کاهش ۲۰ میلیون لیتری در مصرف روزانه بنزین را نیز موضوعی مثبت و قابل تامل دانست و افزود: اضافه مصرف بنزین در کشور بسیار جدی و خطرناک است. از همین رو باید راهکارهای مختلف را به کار بست تا مصرف بنزین به طور جدی کاهش پیدا کند.

به گزارش ایسنا، بنزین از بامداد جمعه ۲۴ آبانماه امسال سهمیه بندی و قیمت آن اصلاح شد. بر این اساس هر لیتر بنزین سهمیه ای برای خودروهای شخصی ۱۵۰۰ تومان، بنزین آزاد ۳۰۰۰ تومان و بنزین سوپر ۳۵۰۰ تومان تعیین شده است. قرار است مابه التفاوت مبلغ بنزین (۳۰ هزار میلیارد تومان در سال) به حساب یارانه حدود ۱۸ میلیون سرپرست خانوار (شامل ۶۰ میلیون نفر) واریز شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۰۹:۰۲

آقای مشاور سابق بن غذا شایسته مل ایران نیست مثل غذای دپو شده تاریخ گذشته دارید می خواهید بین مردم توزیع کنید بذارید مردم با پول نقد هر چه لازم دارند بخرند شا لازم نیست نظر بدهید 6 سال مدیریت کردید اونهم کند زدید ول کنید آقا ....

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۰۹:۲۳

نخیر - من کارگر تا امروز موفق نشدم نه گوشت به قیمت دولتی و نه هیچکدام از کالاهایی را که به قیمت یارانه ای در فروشگاهها توزیع شده دریافت کنم اما وقتی به صورت نقدی باشد براحتی این کالاها را از هر فروشگاهی تهیه می کنیم ،... هرچی تا حالا حق ما از جیب دلالها و دزدها سر درآورده کافیه .

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۱۰:۰۸

تصمیمات یه عده در سالیان متوالی فقط برای ملت فقر ایجاد نموده لطفا بفکر این مردم باشید و ادعای عقل کل بودن نداشته باشید

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۱۳:۴۳

اگر پولش را بدهند . هرکس هرچیز دلش خواست تهیه مینماید

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۱۵:۰۷

سلام خدمت این اقا که گفته بن جانشین یارانه شود بگویم درد مردم پول هست نه کالا پول باید باشه که مردم خرید کنند بن مال چهل سال پیش هست نه الان که تمام کشورها یارانه میدن همین کشور امارات نزدیک ما قطر تازه عرب هستندیارانه نه۴۵تومان بالاتر از اینها

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۱۵:۴۶

تا کی

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۱۶:۰۸

با 40 یا 50 هزار تومن در ماه کاری میشه کرد با این قیمتا ؟! بهتره توزیع اقلام اساسی مردم بصورت تعاونی باشه چون با این رقم پول نقد واقعا نمیشه کاری کرد

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۱۶:۲۳

خوب نیست مبلغ بهتره مردم خودشون میدونن چیکارکنن باپولشون،به پولم نیازدارن!

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۱۷:۵۷

هرجای دنیا بگید یارانه نفتی مردم ایران ماهیانه 3 دلار هستش شاخ در میارند و باور نمی کنند. شما اگه نگران مردم هستید پیشنهاد افزایش یارانه ها رو بدهید نه راهکارهای امتحان شده پوسیده که ایجاد رانت می کنند. آقایی که به رییس جمهور ایران مشاور می داده ضعف بن رو فقط کاغذی بودنش می دونه که پیشنهاد الکترونیکی شدن بن رو می ده... ای خدااا...

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۱۸:۰۴

بن هم نه. باید خود ماده ی غذایی رو توزیع کرد. هر کس لازم داره بره بگیره. هر کس نداره بیخود دنبال پول نباشه!

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۲۰:۲۹

غلطه اساسا

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۲ ۱۹:۰۷

کوپن گوشت و مرغ و تخم مرغ ...

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۵ ۱۰:۵۷

کمک یارانه ای به صورت غیر نقدی در دنیا صورت می گیرد تنها در ایران پول نقد پرداخت می شود که اشتباه بودن آن ثابت شده است

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۹ ۱۶:۴۸

50 تومن که سهله 200 تومن هم با این قیمتا نمیشه کاری کرد . یارانه نقدی اصلا بدرد نمیخوره باید کاری کرد قدرت خرید مردم بالا بره