• دوشنبه / ۹ دی ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 98100906285
  • منبع : فضای مجازی

اگر روحانی رییس‌جمهور نبود با FATF چه می‌کردید؟

اگر روحانی رییس‌جمهور نبود با FATF چه می‌کردید؟

«اگر یک اصولگرا در انتخابات ۱۴۰۰ فاتح میدان رقابت شد و ردای ریاست جمهوری را به تن کرد و بعد از استقرار کامل در پاستور، این لایحه را دوباره به جریان انداخت، نظر شما چه خواهد بود؟»

به گزارش ایسنا، عصر ایران نوشت: «مجمع تشخیص مصلحت نظام فعلا مصلحت ندیده است نظر نهایی خود را در مورد «FATF» بیان کند. در نماز جمعه و تلویزیون هم که تا دلتان بخواهند علیه «FATF» حرف زده می‌شود که اگر به این لایحه بپیوندیم چنان می‌شود و چنین.

در این نوشتار می‌خواهم دو مسئله ساده را با مخالفان «FATF» به ویژه اعضای مجمع بیان کنم.

اولین مسئله قبول مسئولیت است. اعضای مجمع تشخیص باید مسئولیت تصمیم خود را به عهده بگیرند. اگر در آینده چین و روسیه هم حاضر همکاری با ایران نشدند، اعضای مجمع همین طور که امروز سینه سپر کرده‌اند و با سری بالای علیه لایجه پالرمو حرف می‌زنند، آن روز هم در نماز جمعه و تلویزیون حاضر شوند و از تصمیم خود دفاع کنند. نکند خدای ناکرده شرایط بدتر شود و آنهایی که بر طبل مخالفت کوفتند، طلبکار شوند و همه کاسه‌کوزه‌ها را سر دولت و مجلس  بشکنند که گویی نه خانی آمده است و نه خانی رفته است.

دولت و مجلس مسیر آینده کشور را در پیوستن به FATF می‌دانند و مجمع تشخیص نه. اگر پیوستیم که مسئولیت آینده کشور به این دو قوه است و اگر نه که مسئولیت با اعضای مجمع است. نمی‌شود کسانی دیگر تصمیم بگیرند و پاسخ‌گویی با دولت و مجلس باشد. منظور از دولت و مجلس، دولت روحانی و مجلس دهم نیست. این معنا شامل همه دولت‌ها و مجلس‌ها می‌شود. خیلی هم مسئله پیچیده‌ای نیست. البته هیچکدام از اعضای مجمع حاضر نشده‌اند تا به امروز مسئولیت این کار را به عهده بگیرند اما واقعا انتظار جامعه این است که هر کسی مسئولیت کاری را که انجام می‌دهد، بپذیرد.

انشاءالله که حرف اعضای مجمع و ائمه جمعه و کارشناسان تلویزیون راست باشد و با نپیوستن به «FATF» حال اقتصاد ایران خوب شود و تولیدگران بتوانند به راحتی به داد و ستد بپردازند.

نکته بعدی این است که اگر یک اصولگرا در انتخابات ۱۴۰۰ فاتح میدان رقابت شد  و ردای ریاست جمهوری را به تن کرد وبعد از استقرار کامل در پاستور، این لایحه را دوباره به جریان انداخت، نظر شما چه خواهد بود؟

سوالی که مطرح این است که آیا مشکل خود «FATF» است یا دولت روحاتی؟ چندی پیش روزنامه‌ای در حمایت از سعید جلیلی و تصمیم او برای پیوستن به «FATF» نوشت: «آن چه در مکاتبات سعید جلیلی با دولت وقت و شمس‌الدین حسینی، وزیر اقتصاد دولت دهم با مجلس درخواست شده، تدوین سازوکارهای مستقل داخلی در زمینه مبارزه با پولشویی و مبارزه با تأمین مالی تروریسم بوده تا بهانه از دشمن گرفته شود و نه کاری که در دولت فعلی به عنوان اجرای دیکته‌های FATF و وزارت خارجه و خزانه‌داری آمریکا در حال انجام است.»

به نظر می‌رسد برخی هم با مذاکره موافق هستند هم با «FATF» اما در دولتی به غیر از دولت حسن روحانی.

امیدوارم اعضای مجمع به این دو مسئله مطرح شده در این نوشتار توجه کنند و پاسخی برای آیندگان داشته باشند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۹ ۱۳:۴۳

چندباربایدازیک سوراخ گزیده شویم؟چه تحریم دیگری مانده که آمریکا ودارو دسته اش اعمال نکرده باشند؟مگربالاترازسیاهی هم رنگی هست؟حتی تحریم دارویی هم شده ایم.کمی عقل وانصاف هم بدنیست داشته باشیم.اگربه آمریکا باشد نمی خواهدسربه تن یک ایرانی هم نباشد.مسئله دولت روحانی وغیره نیست بلکه این موضوع است که ازآتش امریکاوپالرمو وFATFو...جزدودچیزی نصیب مان نخواهدشد.از دودش کورمی شویم وازآتشش گرم نمی شویم.تجربه این راثابت کرده.تازه وضع بدترهم خواهدشدچون راه های فرارودورزدن تحریم هارا هم نشان دشمن خواهیم داد.آیادولت ومجلس مسئولیت بدترشدن وضعیت کشوررادرصورت تصویب این لایحه قبول می کند؟

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۹ ۱۹:۳۲

تو اونقدر ساده لوحی که فکر میکنی آمریکا الان خبر نداره تبادلات مالی ایران به چه شکلی هست؟

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۹ ۲۰:۰۰

سخنان منطقی متأسفانه جوابگو نیست! چون پای ناسازگاران جایی دیگر می لنگد. وقتی کشورهای «مقاومت» خود عضو FATF هستند، دلیل ضدیت با فتف در ایران به خاطر کمک به «مقاومت» چه است؟ دلواپسان میگویند تا به امروز تحریم‌ها دور زده شده، که با عضویت در فتف دیگر نمیشود. ولی چرا آن قوانین 39 گانه فتف که تا به امروز قبول و اجرا شده جلوی دور زدن تحریم‌ها را نگرفته که یکهو CFT و پالرمو قرار است بگیرد؟ یعنی یا آن قوانین اجرا نشدند (و به همین دلیل هم وضع ایران در فتف تغییر نکرد) و یا دورزدن تحریم کاری با فتف ندارد. به هر حال جای سؤال است که اینهمه ضدیت چرا؟!

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۹ ۲۲:۰۹

ببین با قدرت لا یتنهی و اتحاد ملی میشود این چیز ها را امضا نکرد و بخاطرش هم تحریم مضاعف نشد _ یک نمونه همین کشور سوییس حتی عضو سازمان ملل و یا اتحاد اروپا هم نیست ولی دفاتر اصلی و مرکزیت آنها را دارد پس الکی هر کاغذی را با جو دادن امضا نکنید

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۱۰ ۰۷:۳۸

احسنت

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۱۰ ۱۵:۰۲

۳۹ بند از اقدام مشترک با FATF که توسط دولت اجرا شد، نتیجه‌اش چه شد؟ هیچی !!! ازین 39 تا چی گیرمون اومده تا دو تا لایحه دیگه رو هم اجرا کنیم عضویت در کنوانسیون ها برای هیچ کشوری ضروری نیست! عزیزان با قوانین مبارزه با پولشویی راه دور زدن تحریم ها برامون بسته میشه و اوضاع به شدت وخیم تر میشه