• چهارشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98113022556
  • منبع : سازمان بیمه سلامت

لزوم حرکت بیمه‌ها به سمت پوشش بیمه‌ای خدمات تغذیه‌ای بالینی

لزوم حرکت بیمه‌ها به سمت پوشش بیمه‌ای خدمات تغذیه‌ای بالینی

رییس مرکز مدیریت پیوند و بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: خدمات تغذیه‌ای بالینی در بیمارستان‌ها تحت پوشش بیمه نیست و این در حالی است که اگر خدمات تغذیه‌ای تحت پوشش قرار گرفته و به آن توجه شود، بیمه‌ها عواید زیادی از محل صرفه جویی طول مدت زمان بستری بیماران خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی شادنوش درباره اهمیت پوشش بیمه‌ای خدمات تغذیه بالینی در بیمارستان‌ها، گفت: خدمات کارشناسان تغذیه در بیمارستان‌ها برای مشاوره‌هایی که انجام می‌دهند، تحت پوشش بیمه نیست. اگر می‌خواهیم روند سالمی را در تغذیه بیماران بستری در بیمارستان‌ها دنبال کنیم، هزینه‌ها افزایش پیدا می‌کند و این موضوع باعث نگرانی بیمارستان‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: این موضوع به سازمان‌های بیمه‌گر پیشنهاد شده تا مطالعه بیشتری در این زمینه انجام بدهند. زیرا وقتی بیمار مقاومت بیشتری داشته باشد، در برابر عوامل بیماری زا راحت‌تر مقاومت می‌کند و تغذیه مناسب در این امر بسیار موثر است.

این متخصص تغذیه بالینی اظهار کرد: اگر سازمان‌های بیمه گر کار عمیقی در زمینه تغذیه بالینی انجام دهند، می‌توانند اثر آن را در کاهش هزینه‌های خود مشاهده کنند.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت، شادنوش در خاتمه تصریح کرد: در حال حاضر برای تغذیه بیماران بستری در مراقبت‌های ویژه مجبوریم از محلول‌های دست ساز استفاده کنیم و این در حالی است که این محلول‌های دست ساز دقت کافی را ندارند و این اقدام در دنیا با استفاده از محلول‌های صنعتی انجام می‌شود که تولید آن تحت استانداردهای سخت گیرانه اتفاق می‌افتد و تولید این محلول‌های صنعتی در ایران تحت پوشش بیمه‌ها نیست. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.