• پنجشنبه / ۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 98120100248
  • خبرنگار : 71582

پوشش 98 درصدی آموزش دختران

پوشش 98 درصدی آموزش دختران

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که هیچ دختر لازم التعلیمی در کشور وجود ندارد که دسترسی به آموزش نداشته باشد.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در مراسم امضای تفاهم‌نامه بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه نیمی از کارمندان زن دولت در آموزش و پرورش مشغول به کار هستند، گفت: بدون شک مسئله عدالت از ماموریت‌های انبیاء و جزء آرمان‌های جمهوری اسلامی است تا پیش از انقلاب زنان مورد اعتنا نبودند و شاخص دسترسی آنان به آموزش – اگر دسترسی به آموزش را یکی از شاخص‌های عدالت بدانیم – مهمترین خدمتی است که جمهوری اسلامی در این مدت به زنان انجام داده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ دختر لازم التعلیمی وجود ندارد که دسترسی به آموزش نداشته باشد اظهار کرد: در حال حاضر پوشش تحصیلی دختران در دبستان 98.18 درصد است که میزان باقیمانده نیز به معنی عدم دسترسی آموزشی نیست.

وی با تاکید بر اینکه در عین توسعه کمی آموزش ما مسئول توسعه کیفی آن نیز هستیم تصریح کرد: باید شاخص کیفیت آموزش را نیز به شکل عادلانه توزیع کنیم. همچنین در مورد زنان به دلیل برخی از محدودیت‌ها آنان از فقر حرکتی رنج می‌برند که نیازمند توجه ویژه‌ای در خصوص سلامت دختران و زنان برای بهره‌مندی از تحرک و نشاط کافی هستیم.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه گاهی سرعت تغییرات آرایش همه چیز را به هم می‌زند، اظهار کرد: یکی از اهداف مشترک ما با معاونت امور زنان این است که زنان بتوانند متناسب با تغییرات خودشان را به روز کنند و نقش‌های اجتماعی‌شان را ایفا نمایند.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه محور قرار دادن گفت‌وگوی بین نسلی را انتخاب هوشمندانه‌ای از سوی معاونت زنان عنوان کرد و گفت: جامعه‌ای که بتواند حرف بزند دعوا نمی‌کند و اعضای آن یکدیگر را دوست دارند. یکی از آفت‌هایی که جامعه را تهدید می‌کند کمبود مهارت گفت‌وگو است که اگر آن را توسعه دهیم زمینه تکاپو و همکاری بیشتر می‌شود.

حاجی میرزایی ادامه داد: خانواده‌ای که در آن گفت‌وگو جریان دارد آسیب نمی‌بیند و ماموریت آموزش و پرورش این است که به افراد یاد دهد در جامعه خوب زندگی کنند.

وی در خصوص توسعه حضور زنان در عرصه‌های مدیریتی وزارت آموزش و پرورش نیز اظهار کرد: در حال حاضر شاخص حضور زنان در آموزش و پرورش بیش از متوسط شاخص اعلام شده از سوی دولت است و در ادامه نیز باید توسعه حضور زنان در عرصه‌های میانی گسترش پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha