• شنبه / ۳ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99030301406
  • خبرنگار : 71606

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد

آمریکای جنوبی کانون جدید شیوع کرونا

آمریکای جنوبی کانون جدید شیوع کرونا

سازمان جهانی بهداشت به دنبال افزایش شمار مبتلایان جدید بیماری کووید-۱۹ در کشورهای آمریکای جنوبی به ویژه برزیل اعلام کرد آمریکای جنوبی به "یک مرکز جدید" همه‌گیری مرگبار کروناویروس تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، مایک رایان، مدیر فوریت‌های سازمان جهانی بهداشت با اشاره به رشد سریع شیوع کرونا در بسیاری از کشورهای آمریکای جنوبی اعلام کرد نگرانی برای  بسیاری از این کشورها وجود دارد اما برزیل به وضوح بیشترین آسیب ناشی از این وضعیت وخیم شیوع را در آمریکای جنوبی متحمل شده است.

وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد که شمار قربانیان کروناویروس در برزیل روز پنج‌شنبه پس از ثبت رکوردی جدید در شمار قربانیان طی ۲۴ ساعت گذشته از ۲۰ هزار نفر فراتر رفت. با افزایش ۱۱۸۸ نفره‌ی شمار قربانیان تنها در یک روز که بیشترین میزان افزایش در این کشور محسوب می‌شود،‌ شمار کل قربانیان کرونا در برزیل به ۲۱ هزار و ۱۱۶ نفر رسید.

در حال حاضر برزیل با ۳۳۲ هزار و ۳۸۲ مبتلا پس از ایالات متحده آمریکا در رتبه دوم کشورهای درگیر کرونا قرار گرفته است اما کارشناسان می‌گویند عدم انجام تست کرونا به طور گسترده به این معنی است که آمار واقعی احتمالاً بسیار بیشتر است.

منحنی ابتلا و مرگ و میر این کشور با جمعیت ۲۱۰ میلیون نفری به شدت در حال افزایش بوده و با دو برابر شدن شمار قربانیان تنها در ۱۱ روز اکنون در رتبه ششم از نظر شمار قربانیان جهان قرار گرفته است.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، بیشتر موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در برزیل مربوط به منطقه سائوپائولو است. البته ایالت آمازوناس با حدود ۴۹۰ مورد ابتلا به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت بیشترین درصد ابتلا نسبت به جمعیت را در برزیل به خود اختصاص داده است.

رئیس جمهوری برزیل وزارت بهداشت این کشور را برای استفاده از داروهای ضد مالاریا کلروکین و هیدروکسی کلروکین را برای معالجه حتی موارد خفیف کووید-۱۹ تحت فشار قرار داده است، این در حالی است که طبق تاکیدات سازمان جهانی بهداشت هیچ شواهدی مبنی بر اثربخشی این داروها برای درمان یا حتی پیشگیری از کرونا وجود ندارد.

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، تعداد معدودی از کارآزمایی‌های بالینی با هماهنگی سازمان جهانی بهداشت در حال بررسی برای تایید یا رد اثربخشی این دو دارو برای درمان کرونا هستند حدود ۳۰۰۰ بیمار در ۳۲۰ بیمارستان در ۱۷ کشور جهان در این آزمایش‌ها شرکت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha