• شنبه / ۲۱ تیر ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 99042114990
  • خبرنگار : 71424

وزیر اسبق آموزش و پرورش عنوان کرد

لزوم تدوین لایحه‌ای ویژه نیروی انسانی آموزش و پرورش/ احصای ۱۰۰۰ مسئله در این وزارتخانه

لزوم تدوین لایحه‌ای ویژه نیروی انسانی آموزش و پرورش/ احصای ۱۰۰۰ مسئله در این وزارتخانه

وزیر اسبق آموزش و پرورش و عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به نیروی انسانی در آموزش و پرورش گفت: معلم کارمند نیست بلکه ویژگی‌هایی متمایزی دارد و نیازمند آن است که لایحه نیروی انسانی با اجزای تربیت و استخدام، بهسازی، آموزش و رتبه‌بندی تدوین شود.

به گزارش ایسنا، علی اصغر فانی در برنامه تلویزیونی پرسشگر که با موضوع «چالش‌های سیاست گذاری در آموزش و پرورش» برگزار شد، اظهار کرد: در سیاست گذاری نمی‌توان به همه مسائل پراخت. ما حدود ۱۰۰۰ مسئله را در آموزش و پرورش احصاء کردیم. باید اولویت‌ها را شناخت و دنبال کرد.

وی افزود: یک علت سیاست گذاری از سوی جایگاه‌ها و نهادهای مختلف به این برمی‌گردد که هرکدام بخشی از مسائل را می‌بینند بدون آنکه اولویتی برای آن قائل باشند.

فانی با بیان اینکه آموزش و پرورش ۱۵ میلیون دانش آموز و به تعبیری ۴۰ میلیون مخاطب دارد گفت: سه پیش فرض داریم: اجرای سند، چالشهای موجود و سوم عدم رضایت از آموزش و پرورش فعلی است. آموزش و پرورش باید با سیاستهایی اصلاح شود و پیش برود. به نظر می‌رسد سیاست‌های نیروی انسانی، توسعه مشارکت، اقتصاد آموزش و پرورش، ارتقای مدیریت آموزشگاهی آموزش‌و پرورش، تمرکززدایی و ... باید دنبال شوند.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش  با اشاره به نیروی انسانی گفت: معلم کارمند نیست بلکه ویژگی هایی متمایزی دارد و نیازمند آن است که لایحه‌ای برای نیروی انسانی با اجزای تربیت و استخدام، بهسازی، آموزش و رتبه بندی تدوین شود.

وی افزود: از رئیس کمیسیون آموزش مجلس انتظار داریم اولویت‌های فوق را در سیاست‌های کمیسیون آموزش مجلس مورد توجه قرار دهند. وزارت آموزش و پرورش به تنهایی قادر به اداره تعلیم و تربیت ۱۵ میلیون دانش آموز نیست. بحث اقتصاد آموزش و پرورش و عملیاتی کردن بودجه آن نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه پیشنهاد دکتر مهرمحمدی مبنی بر ضرورت به رسمیت شناختن مرجعیت کارشناسی شورای عالی آموزش و پرورش را تایید می‌کنم گفت: زیرا در قانون شورای عالی آموزش و پرورش تاکید شده تمام طرح ها و لوایحی که قرار است در مجلس مطرح شود باید از کانال شورای عالی آموزش و پرورش بگذرند.

وزیر اسبق آموزش و پرورش افزود: در کوتاه مدت شورای عالی آموزش و پرورش با شناخت عمیقی که از مسائل آموزش و پرورش دارد می‌تواند به عنوان مرجعیت کارشناسی  نهادهای سیاست گذار دیگر، مطرح باشد تا درآینده فکری برای تعدد این مراکز تصمیم گیری بشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۲ ۰۸:۴۶

از پيش دبستاني شروع كنيد كه دانشگاه دير است. آقاي فاني كه دوران وزارت شما، عرصه طلايي پيش دبستاني بود، در شوراهايتان به اين موضوع هم توجه كنيد. متاسفانه فرصت دسترسي كودكان اين كشور به آموزش و پرورش پيش دبستاني به محاق رفته و دفتر آموزش پيش دبستاني به پاي معاون سلامت ذبح شد. بله حتما انجام وظيفه حوزه سلامت، كه متولي مشخص و يك دستگاه عريض و طويل با سهم بودجه عالي،كاركنان متخصص و ... دارد براي وزارت آموزش و پرورش مهم تر از وظيفه آموزش و پرورش كودكان پيش دبستاني به عنوان اولين دوره تحصيلي رسمي در كشور است. سرنوشت و آينده كودكان اين سرزمين و سرمايه هاي انساني كشور نباید قربانی منافع قدرت طلبان شود.