• سه‌شنبه / ۹ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400060906265
  • خبرنگار : 50177

یک مسئول:

جریمه برخورد با واحدهای فاقد سیستم تصفیه پساب بازدارنده نیست

جریمه برخورد با واحدهای فاقد سیستم تصفیه پساب بازدارنده نیست

ایسنا/لرستان مدیر دفتر محیط زیست و کیفیت منابع آب، آب منطقه‌ای لرستان گفت: جریمه ریالی برای برخورد با واحدهای تولیدی استان که فاقد سیستم تصفیه پساب هستند، بازدارنده نیست.

افشین زیدی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مهمترین کار این دفتر رصد و پایش کیفی منابع آب است تا استانداردهای آن به لحاظ شرب، کشاورزی و صنعت اجرا و مدیریت شود.

وی با بیان اینکه منابع آبی که می‌خواهیم برای تامین آب شرب در نظر بگیریم چنانچه حفر شده است حفظ، حراست و صیانت از حریم کیفی (حریم به شعاع مخصوص) براساس دستورالعمل‌های وزارت نیرو تعیین می‌شود، افزود: برای جلوگیری از آلودگی آن مقدار از آب شرب، کشاورزی و صنعت میزان پساب‌ها، فاضلاب‌های تولیدی توسط مراکز جمعیتی یا صنعتی و کشاورزی مدیریت و پیگیری می‌شود که تصفیه فاضلاب انجام و پساب‌ها به تصفیه‌خانه‌ها می‌رسند.

مدیر دفتر محیط زیست و کیفیت منابع آب، آب منطقه‌ای لرستان ادامه داد: همچنین فاضلاب‌ها از مبدا تا مقصد رصد می‌شوند که مراحل پایش و تصفیه آن رعایت شده است یا خیر؟ همچنین با هماهنگی با سازمان صمت و محیط زیست تولید پساب و فاضلاب واحدهای صنعتی و تولیدی بررسی می‌شود که آیاد در راستای استفاده بهینه از تصفیه‌ پساب‌ها اقداماتی شده یا نشده است؟

زیدی نژاد بیان کرد: باید از نحوه پساب و فاضلاب تولیدی تا مرحله تصفیه و بازیافت بازرسی‌های مستمر توسط دستگاه‌های زیربط انجام شود.

وی گفت: صنایع باید به سیستم تصفیه پساب مجهز باشند اما چون هزینه آن بالاست اکثر صنایع استان فاقد این سیستم هستند.

مدیر دفتر محیط زیست و کیفیت منابع آب، آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: ماده ۱۰۴ و ۱۳۴ قانون پساب ابزاری در دست آب منطقه‌ای و محیط زیست بود و چنانچه واحد تولیدی پساب فاضلاب خود را  در منابع آب رها می‌کردند با آنها برخورد یا پروانه آنها ابطال می‌شد که متاسفانه این قوانین بازدارنده را ملغی کردند و جریمه ریالی برای واحدهای خاطی در نظر گرفته‌اند.

زیدی‌نژاد اضافه کرد: جریمه ریالی هیچ تناسبی با جرائم انجام شده واحدهای تولیدی ندارد. به عنوان نمونه کارخانه پنیرسازی پساب خود را در زمین رها می‌کنند که این امر سبب شوری آب‌های زیرزمینی شده و یا کارخانه الکل‌سازی پساب خود را در رودخانه رها می‌کند و این سبب آلودگی آب می‌شود.

وی بر ضرورت تدوین قوانین محکم و بازدارنده تاکید کرد و گفت: با وجود قوانین محکم می‌توان با خاطیان برخورد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha