تاپ سه دانشبنیانها
-
در گفتوگو با ایسنا تاکید شد
مهاجرت اساتید؛ زنگ خطر خاموش برای فروپاشی ظرفیت علمی دانشگاهها/ضرورت بازنگری آییننامهای که زمانی «موتور تولید علم» بود
مدیر گروه «پژوهش و دانشگاه» اندیشکده اقتصاد دانشبنیان با بیان اینکه ظرفیت علمی دانشگاهها بهواسطه مهاجرت اساتید و بیتوجهی به پژوهشهای مسئلهمحور در حال تضعیف است، گفت: اگر سیاستگذاران آموزشی کشور نسبت به این زنگ خطر بیتفاوت بمانند، مهاجرت فزاینده اساتید و بیتوجهی به پژوهشهای کاربردی میتواند شکاف میان دانشگاه و جامعه را عمیقتر کرده و ظرفیت علمی کشور را به شدت کاهش دهد.
-
با حضور معاون علمی رئیس جمهور انجام شد
افتتاح فاز دوم مرکز مدیریت همزمان چاه، مخزن و تأسیسات سطحالارض(WRFM)
مراسم رونمایی اولیه از فاز دوم مرکز مدیریت همزمان چاه، مخزن و تأسیسات سطحالارض (WRFM) پاسارگاد امروز و در نخستین روز از نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در غرفه گروه انرژی پاسارگاد برگزار شد.
-
با حضور معاون علمی رئیس جمهور و وزیر نفت در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رقمخورد
رونمایی از ۱۸ طرح تولید بار اول با ارزش ۲۱۰ میلیون دلار
در روز نخست بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران، ۱۸ طرح تولید بار اول با ارزش ۲۱۰ میلیون دلار با حضور محسن پاکنژاد، وزیر نفت و حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، رونمایی شد.
-
افشین در جمع مدیران صندوقهای پژوهش و فناوری تأکید کرد
همراهی صندوقهای پژوهش و فناوری در تأمین مالی نوآورانه دانشبنیانها
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، در نشست با مدیران عامل صندوقهای پژوهش و فناوری، بر نقش تسهیلگری صندوقهای پژوهش و فناوری به عنوان بازوی معاونت علمی و حمایت بیشتر از صندوقهای موفق و تسهیلگر تأکید کرد.
-
به همت بنیاد ملی علم ایران صورت میگیرد؛
حمایت ویژه از پژوهشهای حوزه علومانسانی، اجتماعی و هنر
بنیاد ملی علم ایران، با توجه به جایگاه پژوهشهای حوزه علومانسانی، اجتماعی و هنر در عرصه علمی و فرهنگی کشور، برنامه ویژهای را با هدف شناسایی ظرفیتهای این حوزه پیش روی محققان قرار داده است.
-
ورود ایران به باشگاه سازندگان باتریهای پیشرفته؛ جهشی در مسیر ذخیرهسازی انرژی پاک
با ورود ایران به مرحله ساخت باتریهای لیتیوم-یون پیشرفته، مسیر استفاده گسترده از انرژیهای تجدیدپذیر و فناوریهای نوین شارژ، افق تازهای یافته است؛ باتریهایی که با ظرفیت بالا، ایمنی بیشتر و سرعت شارژ چشمگیر، میتوانند نقشی کلیدی در تحول حملونقل، صنعت و ذخیرهسازی انرژی ایفا کنند.
-
یک انتصاب جدید در معاونت علمی
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور، طی حکمی، حسین شکری را به سمت «مدیر کل دفتر توسعه اقتصاد» منصوب کرد.
-
بررسی دستاوردهای دانش بنیان در حوزه کاهش آلودگی های نفتی
در نشست مشترک معاونت علمی و پالایشگاه نفت آبادان توانمندی های شرکت های دانش بنیان در حوزه رفع چالش های محیط زیستی بررسی شذ.
-
معرفی الگوی ایران در حوزه تولید فناوریهای کمکی برای کشورهای در حال توسعه
مدل ایران در توسعه فناوریهای کمکی، به همت نمایندگان معاونت علمی ریاستجمهوری در اجلاس GATE-2025 معرفی و الگویی موفق برای کشورهای در حال توسعه شناخته شد.
-
انجام تستهای پروازی هواپیمای سیمرغ در سال آینده/اصفهان و مشهد در اولویت دریافت قطار ملی مترو
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان هوا فضا، حمل و نقل و شهرسازی با تأکید بر اینکه در پروژه داخلی سازی واگنهای مترو،سطح داخلیسازی از ۳۰ درصد به بیش از ۷۰ درصد ارتقا یافته است، گفت: با توجه به موفقیت این پروژه در تهران، برنامه داریم فناوری توسعهیافته را به دیگر شهرهای کشور نیز منتقل کنیم. کلانشهرهایی مانند اصفهان و مشهد که نیاز به پنج تا هشت واگن دارند، در اولویت اجرای پروژههای مشابه قرار دارند.
-
رئیس دانشگاه صنعتی شریف:
با استفاده از زیرساخت دانشگاهها میتوان نظام فناوری کشور را توسعه داد
رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با استفاده از زیرساخت دانشگاهها از جمله دانشگاه صنعتی شریف میتوان نظام فناوری کشور را توسعه داد.
-
تصویب اعطای تسهیلات ۱۰۰۰ میلیاردی به دانشبنیانهای خراسان رضوی
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از تصویب تسهیلات هزار میلیارد تومانی به شرکتهای دانش بنیان استان خراسان رضوی خبر داد.
-
از سوی معاون اول رییس جمهور
اساسنامه سازمان توسعه و سرمایهگذاری پارک فناوری پردیس ابلاغ شد
اساسنامه سازمان توسعه و سرمایهگذاری پارک فناوری پردیس پس از تصویب در هیئت وزیران از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.
-
از دستیار پزشک هوشمند تا پیوند زن اتوماتیک درختان
یکی از شرکتهای دانش بنیان با رونمایی از دستگاه اتوماتیک پیوند درختان و سامانه دستیار پزشک هوشمند، راهکارهایی نوین برای افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت در این دو حوزه ارائه میدهند.
-
تدوین سند «توسعه فناوری نانو در ونزوئلا» با بهرهگیری از تجربیات ایران
به پیشنهاد ایران، سند «توسعه فناوری نانو در ونزوئلا» با بهرهگیری از تجربیات ستاد نانو ایران تدوین خواهد شد.
-
چطور شرکتهای دانشبنیان با مشارکت گروهی موفقتر عمل میکنند؟
رهبری اشتراکی؛ راز موفقیت تیمهای دانشبنیان
در دنیای امروز که همکاری گروهی نقش پررنگتری در موفقیت سازمانها دارد، انتخاب روش مناسب برای مدیریت تیمها به یکی از دغدغههای اصلی تبدیل شده است. یکی از رویکردهای جدید در این زمینه، مشارکت همه اعضا در فرآیند رهبری است.
-
بالون آنژیوپلاستی NC ایرانی با صرفهجویی ارزی ۵۰ درصدی تولید شد
یکی از شرکتهای دانشبنیان، بالون کتتر کرونری NC با صرفهجویی ارزی ۵۰ درصدی تولید کرد.
-
صادرات پلتفرم «دوقلوی دیجیتال» ایرانی برای بهینهسازی فرآیندها/ نوآوری که به بازارهای جهانی راه یافت
پژوهشگران یک شرکت دانشبنیان ایرانی با طراحی پلتفرم دوقلوی دیجیتال، موفق به خلق مدلی پیشرفته شدهاند که امکان شبیهسازی دقیق فرآیندها و سیستمهای دنیای واقعی را فراهم میآورد. این فناوری، که پیشتر تنها در اختیار شرکتهای بزرگ چندملیتی بود، میتواند در حوزههای مختلفی از جمله صنعت، بهداشت و حملونقل به بهینهسازی عملکرد، کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری کمک کند.
-
هوش مصنوعی و دوقلوی دیجیتال؛ سلاح ویرایش پنجم مبحث ۱۹ برای مهار ناترازی انرژی در ساختمانها
عضو هیات مدیره و رئیس کمیسیون انرژی سازمان نظام مهندسی دوره ۵ و ۶، با اشاره به جزئیات ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان با تاکید بر اینکه ویرایش جدید تنها یک بازنگری نیست؛ بلکه پاسخ فناورانهای به بحران ناترازی انرژی در کشور است، گفت: در این سند، برای نخستینبار از فناوریهایی چون هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و دوقلوی دیجیتال برای کنترل، پایش و بهینهسازی مصرف انرژی در ساختمانها بهره گرفته شده است.
-
رونمایی از گزارش رتبههای جهانی ایران در ICT
در رویداد ملی دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران از گزارش رتبههای جهانی ایران در زیرشاخههای فناوری اطلاعات وارتباطات رونمایی شد.