تاپ سه علم و فناوری ایران
-
راهکار دانشگاه علوم پزشکی تهران برای جبران عقبماندگی کشور در صنعت سلامت
رییس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه کشور در زمینه صنعت سلامت عقب ماندگیهایی دارد، از ترسیم الگویی برای جبران این خلا خبر داد.
-
بارگذاری ۶۰۰ محصول فناور در فنبازار ملی سلامت/معرفی تیمهای برتر مسابقه دانشجویی
رییس دبیرخانه دائمی فن بازار ملی سلامت از بارگذاری ۶۰۰ محصول دانش بنیان در فن بازار ملی سلامت خبر داد.
-
در بیانیه همایش و فنبازار ملی سلامت تاکید شد
برنامه پسا دکتری صنعتی و فرصت مطالعاتی صنعتی در دستور کار دانشگاههای علوم پزشکی
در ششمین همایش و فن بازار سلامت بر تقویت، توسعه و بهبود ساختار مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری و مراکز تحقیقات دانشگاههای علوم پزشکی کشور، توانمندسازی و حمایت از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در راستای توسعه تولید محصولات دانش بنیان و تقویت برنامههای تربیت دکتری پژوهشی صنعتی، پسا دکتری صنعتی، فرصت مطالعاتی صنعتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور تاکید شد.
-
جلوگیری از عفونت با "پانسمان هوشمند" ابداعی دانشمند ایرانی
به لطف تلاش دکتر "محمد معین صفایی" دانشمند ایرانی دانشگاه "رود آیلند" یک "پانسمان هوشمند" جدید ساخته شده است که میتواند در لحظه از ابتلا به عفونتهای مضر جلوگیری کند و با نانولولههای کربن میتواند وضعیت عفونت در زخمها را پیگیری کند.
-
وزیر علوم تاکید کرد
لزوم استفاده از ظرفیت علمی و نخبگانی دانشگاهها در گستره راهآهن در سراسر کشور
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین امضای تفاهمنامه همکاری با شرکت راهآهن تاکید کرد: با توجه به ظرفیت علمی و نخبگانی دانشگاهها، میتوانیم از این ظرفیت در گستره راهآهن در سراسر کشور استفاده کنیم.
-
دستیابی محققان کشور به دانش فنی کشت آناناس/آغاز تولید گلخانهای از ۱۴۰۱
رئیس پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی با اشاره به جایگاه ویژه ایران به عنوان یکی از ۱۵ تولیدکننده گل در جهان و ضرورت توسعه صادرات گل از دستیابی کامل محققان این پژوهشکده به دانش فنی کشت آناناس و آغاز تولید گلخانهای این محصول از اوایل ۱۴۰۱ خبر داد.
-
در افتتاحیه چهارمین کنفرانس ملی کارآفرینی اعلام شد
ناحیه نوآوری شریف به زودی توسط رئیس جمهور افتتاح می شود
چهارمین کنفرانس ملی کارآفرینی؛ همکاری استارتاپها و سازمانهای بزرگ به منظور حل نوآورانه چالشهای طرفین امروز به صورت مجازی آغاز به کار کرد.
-
اعزام هیات تجاری و هدایای دیپلماسی دانشبنیان ایرانی به کنیا
در راستای کمک به شرکتهای دانشبنیان در بازاریابی محصولات خود در بازارهای صادراتی و خلق فرصتهای تجاری جدید هیاتی با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به همراه ۳۱ شرکت دانش بنیان و ۴ صندوق پژوهش و فناوری از ۸ تا ۱۰ بهمن ماه جاری به کشور کنیا اعزام میشوند.
-
رویدادی برای حمایت و جذب سرمایه از ایدههای برتر فضایی
با برگزاری مجموعه رویدادهای "ایده تا جذب سرمایه" ستکس، ایدههای برتر حوزه فضایی انتخاب و به سرمایه گذاران ارائه میشود.
-
معرفی تیمهای اول تا پنجم چالش توسعه فناوری خدمات شناختی سالمندان
تیمهای برتر دوره پیش شتابدهی چالش "توسعه فناوری محصولات و خدمات شناختی سالمندان" معرفی شدند.
-
پذیرش طرحهای نوآورانه در نهمین دوره برنامه طرح نانو مچ تا ۳۰ بهمن
بر اساس اعلام فراخوان نهمین دوره برنامه نانومچ، تیمهای فناور میتوانند طرحهای خود را تا پایان بهمن ماه برای ارزیابی و داوری به ثبت برسانند.
-
ساخت دستگاهی برای بررسی خستگی فولاد و آلومینیوم در صنایع هواپیمایی
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر دستگاهی را برای تست خستگی آلتراسونیک و بررسی رفتار خستگی پرچرخه فولاد و آلومینیوم در صنایع هواپیمایی و راه آهن عرضه کردند.
-
برگزاری همایش بینالمللی بیوتکنولوژی با شعار "سده ۱۴۰۰: زیست فناوری برای امنیت غذایی و سلامت"
چهارمین همایش بینالمللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران به میزبانی انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری دانشگاه یزد و انجمنهای علمی و موسسات پژوهشی این حوزه از ۳۱ مردادماه تا دوم شهریورماه ۱۴۰۰ برگزار میشود.
-
در گفتوگوی ایسنا با استاد دانشگاه کالج لندن مطرح شد
امید تازه در تولید نانوواکسنها و جایگزینی ارگانهای آسیبدیده با نانوفناوری و طب بازساختی
استاد نانوفناوری و طب بازساختی بیمارستان Royal Free و دانشگاه کالج لندن (UCL)، با تاکید بر ضرورت ورود کشورها به حوزههای نانوفناوری و طب بازساختی، عنوان کرد: نانوفناوری، نانوپزشکی و فناوری سلولهای بنیادی در کنار طب بازساختی همگی جزو فناوریهای نوظهور قلمداد میشوند که طی ۱۰ تا ۲۰ سال آینده علاوه بر ایفای نقش مؤثر به عنوان رهیافتی غالب در زمینه تشخیص و درمان بیماریها؛ میتوانند در زمینه درمان و جایگزینی ارگانهای آسیب دیده، دستاوردهای بزرگی به دنبال داشته باشند.
-
ضرورت دسترسی شرکتهای حوزه انرژی به بازار
مجری پروژه ملی بهینهسازی انرژی و محیطزیست معاونت علمی ریاستجمهوری با اشاره به دانشآموختگان و متخصصانی که در حال حاضر در شرکتهای دانشبنیان و فناور در زمینه انرژی فعال شدند، گفت: در صورتی که این شرکتها به بازار بزرگ صنعت ساختمان راه پیدا کنند، ضمن ارزشآوری و اشتغال درخور توجه، میتوانند محیطزیست سالم و ماندگاری منابع ارزشمندی همچون آب و انرژی را به ارمغان بیاورند.
-
سرگذشت "اخترفیزیکدان ایرانی" مستند شد + فیلم
حرکت در تاریکی، عنوان مستندی به کارگردانی داریوش گرگوند است که به تازگی ساخته شده و راوی شخصیت جلال صمیمی، دانشمند و اخترفیزیکدان ایرانی است.
-
در نشست مشترک دانشکده مجازی و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح شد:
راهاندازی استارتآپ با محوریت آموزش پزشکی و تجاریسازی فناوریهای آموزشی
رئیس دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشست مشترک با سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: راهاندازی استارت آپ در حوزه نوآوری و فناوری که بتواند به دانشجویان کمک کند برای ما دارای اهمیت است.
-
تلاش محققان کشور از تولید نانو فیبرها تا پارچه ماسکهای N95
گروهی از محققان کشور با توسعه نانو فیبرها و توسعه تجهیزات صنعتی و تولیدی آن علاوه بر کاربردی کردن نانو فیلتراسیون در ۱۰۰ نیروگاه کشور، موفق به تولید پارچههای مورد نیاز ماسکهای N95 و N99 شدند.
-
جزئیات کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی آنفلوآنزا
جزئیات مطالعه فاز سه واکسن آنفلوآنزای فصلی چهار ظرفیتی که تولید یکی از شرکتهای ایرانی است، اعلام شد.
-
وزیر علوم در پیامی به چهارمین همایش ملی آموزش محیط زیست عنوان کرد
لزوم استفاده از ظرفیت ویژه کرسی آموزش محیط زیست یونسکو در ایران
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به چهارمین همایش ملی آموزش محیط زیست که امروز (دوشنبه) به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار شد، گفت: برگزاری جشنوارهها و همایشهای علمی الکترونیکی به ویژه در شرایط گسترش ویروس کرونا میتواند گام موثری در راستای نهادینهسازی فرهنگ مدیریت محیطزیست در جامعه ایران با توجه به ظرفیتهای بیبدیل دینی و علمی آن، باشد.