• یکشنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401012111275
  • منبع : نمایندگی مازندران

سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نیروگاه نکا خبر داد

تولید روزانه ۶ میلیون لیتر آب شیرین در آینده نزدیک

تولید روزانه ۶ میلیون لیتر آب شیرین در آینده نزدیک

ایسنا/مازندران سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نیروگاه نکا با اشاره به کمبود و کاهش سطح آب های زیرزمینی و نیز تامین آب بخش کشاورزی، از اتمام مراحل ساخت و آغاز بهره برداری پروژه آب شیرین کن با ظرفیت تولید روزانه ۶ میلیون لیتر خبر داد.

حسینعلی تازیکی در جلسه هفتگی وزیر نیرو با مدیران وزارتخانه که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد به ارائه گزارش عملکرد شرکت پرداخت و با اشاره به تعمیرات اساسی واحد چهار بخار در جمع خبرنگاران گفت: این واحدها بزرگترین واحدهای بخار کشور هستند که با توجه به حجم بالای کار و با تلاش و همدلی، روند تعمیرات رو به رشد است و با ایجاد قابلیت ساخت قطعاتی چون پره های توربین های فشار قوی، فشار متوسط و فشار ضعیف توسط شرکتهای دانش بنیان، واحد قبل از پیک بار تابستان به مدار تولید خواهد آمد.

سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نکا با اشاره به تعمیرات واحد بخار سیکل ترکیبی و واحد یک گازی به ترتیب توسط شرکت های تعمیرات نیروگاهی و مپنا افزود: با توجه به همدلی و همکاری فی‌مابین به یاری خدا هر ۲ واحد قبل از پیک مصرف تابستان به شبکه سراسری برق کشور متصل می شوند.

وی پروژه آب شیرین کن را یکی از پروژه های مهم و در دست اقدام نیروگاه دانست و گفت: بدلیل کاهش چشمگیر سطح و کیفیت آب چاه های زیرزمینی نیروگاه بویژه در ماه های گرم سال و همزمانی با فصل کشاورزی که منجر به محدودیت تولید می شد، با احداث آب شیرین کن و به مدار آمدن دو فاز از سه فاز با ظرفیت هر فاز ۲۰۰۰ مترمکعب در شبانه روز، با انجام اصلاحات مهندسی حداکثر تا آخر فروردین امسال هر سه فاز قابل بهره برداری است که با به مدار آمدن هر سه فاز، روزانه ۶ میلیون لیتر آب شیرین تولید خواهد شد. 

تازیکی شروع لایروبی حوضچه آرامش را از اقدامات دیگر شرکت عنوان نمود و گفت: اگر چه لایروبی حوضچه آرامش زمانبر است  اما تمام تلاش ما براین است تا با باز نمودن مسیر اصلی آب دریا از محدودیت تولید واحدها در تابستان جلوگیری نماییم.

وی نقش نیروگاه نکا در پایداری شبکه برق و روند روبه رشد مصرف برق کشور بویژه در پیک تابستان استان مازندران را با توجه به مهمان پذیر بودن استان، عامل تصویب طرح و توسعه سیکل ترکیبی بیان و اظهار کرد: با توجه به آماده بودن برخی زیر ساخت ها و داشتن توجیه فنی و اقتصادی، احداث ۲ واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی به ظرفیت ۳۲۴ مگاوات در فاز اول در حال اجرا است که در فاز بعدی یک واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی نیز به آن افزوده می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha