• چهارشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۷:۱۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401032518098
  • خبرنگار : 50201

معاون عمرانی استانداری هشدار داد

تولید روزانه ۴۰۰۰ تن زباله در مازندران/ هدررفت ۸۸ درصدی آب‌های سطحی استان

تولید روزانه ۴۰۰۰ تن زباله در مازندران/ هدررفت ۸۸ درصدی آب‌های سطحی استان

ایسنا/مازندران معاون امور عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه میزان تولید زباله استان ۴۰۰۰ تن به صورت روزانه است و در پیک جمعیتی سال به هشت تا ۱۱ تن می رسد، هشدار داد: ۸۸ درصد آب‌های سطحی مازندران هدر می رود و تنها ۱۲ درصد مهار می شود که به علت ضعیف بودن شبکه مهار، تنها ۶ درصد از این آب‌های سطحی استفاده می شود.

رضا علیخانی در آئین آغاز بکار پروژه و نهضت بزرگ آسفالت در منطقه هلستان نوشهر، راه را یکی از مهمترین مشکلات استان مازندران، مطرح و اظهار کرد: با وجود اینکه این استان ۱.۶ مساحت کشور را دارا است اما ۱۱ درصد تردد کشور در این استان صورت می گیرد و این امر مستلزم ارائه خدمات مناسب در این بخش است.

علیخانی به موضوع فاصلاب به عنوان یکی از مشکلات مازندران پرداخت و گفت: با اینکه استان بر روی منابع آبی است اما از نظر تنش آبی دچار مشکل است زیرا ۸۸ درصد آب‌های سطحی هدر می رود و تنها ۱۲ درصد مهار می شود و به علت ضعیف بودن شبکه مهار، بازهم تنها ۶ درصد از این آب‌های سطحی استفاده می شود.

وی با ابراز نگرانی از اینکه اگر به موقع تلاش نشود و زیرساختهای آب اصلاح نشوند در آینده با مشکل جدی مواجه خواهیم بود، افزود: در استان مازندران ۱۴۰ هزار حلقه چاه آب کشاورزی و ۷۰۰ حلقه چاه آب شرب وجود دارد.

معاون عمرانی استانداری مازندران در خصوص موضوع پسماند استان با بیان اینکه میزان تولید زباله استان ۴۰۰۰ تن به صورت روزانه است و در پیک سال به هشت  تا ۱۱ تن می رسد، تصریح کرد: طبق گفته پیمانکار تا ۲ ماه آینده زباله سوز نوشهر به صورت کامل به بهره  برداری می رسد و همین کار در ساری و پنج نقطه استان پیاده سازی می شود.

علیخانی، یکی از سیاست های دولت را محرومیت زدایی و ایجاد توازن در خدمت رسانی عنوان کرد و یادآور شد: احیای بافتهای فرسوده و توجه به مناطق کمتر برخوردار در اولویت اصلی ما است و در همبن راستا قرار شد معابری که در نوشهر از آسفالت برخوردار نیستند آسفالت شوند.

وی با اشاره به اینکه ۲۵۰ هزار متر معبر خاکی در نوشهر وجود دارد، خاطرنشان کرد: برای این موضوع اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان کنار گذاشته شده است که با آن ۷۵ درصد از معابر شهر از نعمت آسفالت که حدود ۲۰۰ هزار مترمربع است برخوردار خواهند شد.

معاون عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه برای احیای بافت های فرسوده برنامه های خوبی داریم، تاکید کرد: باید پویشی را در شهر ایجاد کنیم تا در راستای نهضت ملی مسکن و سطح اشغال گام برداشته شود تا بافت های فرسوده را به بافت های بهینه قابل استفاده تبدیل کنیم و در این راستا تسهیلات خوبی داده می شود.

علیخانی ادامه داد: اولویت ما خدمت رسانی به کل استان است و تمام تلاش ما خدمات عادلانه توام با تخصص است.

تولید روزانه ۴۰۰۰ تن زباله در مازندران/ هدررفت ۸۸ درصدی آب‌های سطحی استان

در ادامه مراسم، عباس همپا، شهردار نوشهر نیز با بیان اینکه اولویت شهرداری و شورای شهر ارائه خدمات به مناطق کم برخوردار است، اظهار کرد: منطقه هلستان نوشهر با جمعیت بالا یکی از مناطقی بوده  که در کمیته فنی در بازآفرینی شهری قرار گرفت و برای آسفالت همه معابر آن قیر نیز تعلق گرفته است.

همپا به تعویق افتادن بازنگری طرح جامع تفصیلی نوشهر را یکی از مشکلات عنوان کرد و گفت : یکی از آرزوهای دیرینه شهروندان نوشهری بازنگری این طرح است که این امر با پیگیری معاون عمرانی و مدیر کل شهری استانداری مازندران محقق خواهد شد.

وی تصریح کرد: با این طرح املاک شهروندان که وضعیت آن نامشخص بوده است از سرگردانی درخواهد آمد.

شهردار نوشهر متذکر شد: منطقه هلستان از جمله مناطقی است که در اولویت طرح جامع شهری و بازآفرینی شهری باید دیده شود تا توسعه یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha