• شنبه / ۵ آذر ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401090503026
  • خبرنگار : 50187

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان اعلام کرد

1000 میلیارد تومان برای رفع تنش آبی کرمان در نظر گرفته شده است

1000 میلیارد تومان برای رفع تنش آبی کرمان در نظر گرفته شده است

ایسنا/کرمان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: براساس بند "ز" تبصره 19 یک میلیارد دلار از محل افزایش سطح برداشت از صندوق توسعه ملی، برای 86 طرح عمرانی در نظر گرفته شده که دو مورد مربوط به استان کرمان است؛ یک مورد آبرسانی به شهر کرمان و 1000 میلیارد تومان مربوط به شرکت آبفا برای تنش آبی است و باید دنبال شود تا سهم مناسبی برای استان داشته باشیم.

جعفر رودری بعد از ظهر امروز پنجم آذرماه در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمان درباره آخرین وضعیت بودجه استان در سال جاری اظهار کرد: در بودجه هزینه ای سال جاری آخرین ابلاغ به استان 1264 میلیارد تومان برای 32 دستگاه مشمول نظام بودجه ای استان بوده و 848 میلیارد معادل 66.7 درصد تخصیص داشته ایم.

وی با اشاره به اینکه اخیرا در زمینه هزینه های مربوط به سیل 26 میلیارد تومان به استان ابلاغ شده، افزود: ابلاغ تخصیص و تنخواه متفاوت است که مشکلاتی برای دستگاه های ایجاد کرده است.

رودری با مبادله 100 درصدی موافقتنامه های مربوط به بودجه امسال در استان کرمان بیان کرد: مدیران شهرستانی باید توجیه شوند زیرا بعضا مصوباتی در شورای برنامه ریزی شهرستان ها داریم اما همکاران در مرکز استان با آن مخالفت می کنند و این موارد چالش ایجاد می کند لذا باید به این موارد دقت شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان درباره ظرفیت های بودجه امسال گفت: براساس بند "ز" تبصره 19 یک میلیارد دلار از محل افزایش سطح برداشت از صندوق توسعه ملی، برای 86 طرح عمرانی در نظر گرفته شده که دو مورد مربوط به استان کرمان است؛ یک مورد آبرسانی به شهر کرمان و 1000 میلیارد تومان برای شرکت آبفا برای تنش آبی است و باید دنبال شود تا سهم مناسبی برای استان داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تدوین برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: رویکرد برنامه هفتم توسعه به سمت مسئله محوری رفته و یکسری مسائل کلیدی در نظر گرفته شده؛ نقش و کارکرد استان ها و توجه به آمایش یکی از مسائل مورد تاکید واقع شده است.

رودری با اشاره به در نظر گرفتن شرایط خاص کشور به لحاظ کاهش صادرات نفت، بحران آب، تشدید چالش های اقتصادی اجتماعی و ... در برنامه هفتم افزود: تغییر رویکردهای برنامه ریزی باعث شد بازنگری در نظام برنامه ریزی در محتوا و فرآیند نظارت و اجرا داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در برنامه هفتم رشد دانش بنیان همراه با ثبات اقتصادی مبتنی بر آمایش سرزمین و موضوع عدالت محوری دنبال می شود، تصریح کرد: برنامه محوری به جای حکم محوری، تمرکز بر هسته های اصلی و ابرپروژه ها، تمرکززدایی و تبدیل نقش استان ها، مشارکت بخش غیردولتی و ذینفعان در امر توسعه و ... از جمله رویکردهای برنامه هفتم توسعه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۹-۰۶ ۰۰:۴۶

وقتیکه نظارت نیست از این ۱۰۰۰ میلیار ۱ میلیاردش خرج تنش آبی میشه بعد میگن بودجه نداریم کار نصفه نیمه تموم میشه