شهید حسین آراسته فرد در سوم شهریور ۱۳۴۸ در قم و در خانوادهای با ایمان و دوستدار اهل بیت (ع) متولد شد. تحصیلات دوران ابتدایی را در دبستان خونین شهر (فیض سابق) و دبستان ناصر دیوان و دوران راهنمایی را در مدرسه گیوهچیان گذراند.
دوران انقلاب با این که در سنین کودکی بود ولی همراه بزرگترها در تظاهرات شرکت میکرد و بعد پیروزی انقلاب و به پایان رساندن دوران تحصیلی به جبهه اعزام شد.
سرانجام شهید حسین آراسته فرد در ۲۹ فروردین ۱۳۶۷ هجری شمسی در منطقه فاو و در عملیات والفجر هشت شهد شیرین شهادت را نوشید و پیکر پاکش در قطعه ۱۷ گلزار علی بن جعفر (ع) آرام گرفت.
برشی از وصیتنامه شهید حسین آراسته فرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
ما مثل حسین «علیه السلام» وارد جنگ شدهایم و مثل حسین(ع) باید به شهادت برسیم.
«یَا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِی إِلَیٰ رَبِّکِ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً فَادْخُلِی فِی عِبَادِی وَادْخُلِی جَنَّتِی»
با عرض درود و سلام خدمت محترم تمامی خانواده های شهدا، اسرا، مفقودین و جانبازان جنگ تحمیلی اسلام، خدمت محترم پدر و مادرم، امیدوارم که در مسائل زندگی خداوند استواری زیاد به شما عطا فرماید.
آری بالاخره بعد از آن همه انتظار، چیزی که میخواستم و در طلبش بودم بدست آوردم؛ امیدوارم که با نثار جان خود توانسته باشم برای اسلام نیرویی مفید و خدا را هم ازخود راضی کرده باشم.
بله همه شما خوب میدانید که من این راه را به آگاهی انتخاب کرده و خوب یافتم که چه باید کرد؛ راه چیست؟ چاه کجاست؟ و آن قدر ادامه دادم تا به مقصود رسیدم و خیلی هم راضی هستم. امیدوارم در اوّل خداوند و بعد شما همگی از دست من راضی باشید و حلال و عفو نمایید. انشاءالله
مادر جان امیدوارم به هیچ عنوان ناراحتی به خود راه ندهید و الگویی باشید برای مادران شهدا و هر وقت نبودن من شما را ناراحت ساخت به گلزار شهدا رفته و مقداری با شهدا باشید؛ چون با شهدا بودن دل آرام میگیرد، امیدوارم خداوند به شما صبر و اجر عنایت فرماید؛ خداحافظ
پدر جان میدانم در زندگی خیلی نادان بودم و نیز از رنج و مشقّت برای شما چیزی به یادگار نگذاشتهام؛ امّا باز هم از شما تقاضا میکنم من را بخشیده و عفو نمایید.
انشاءالله خداوند همیشه یار شما باشد؛ خداحافظ
خواهرانم امیدوارم که شما هم تا به حال موقعیّت اسلام را درک کرده باشید. هر کاری که رضای خدا در آن است انجام دهید. که اگر هر کاری غیر از خاطر خدا باشد پوچ و بی حاصل است.
به امید روزی که در همه کارهای تان برای خدا مطرح باشد و از برادرم میخواهم که راه من را ادامه دهد و تا من از دست او راضی باشم.
متن بیانات مقام معظم رهبری در خصوص شهدای ایلام، 1400:
«از این بالاتر اگر بخواهیم به مسئلهی شهادت نگاه کنیم، شهید ما در واقع مصداق و مظهرِ «اِنَّ اللهَ اشتَریٰ مِنَ المُؤمِنینَ اَنفُسَهُم وَ اَموالَهُم بِاَنَّ لَهُمُ الجَنَّة»(۴) است؛ یعنی جان خودش را دارد با خدا معامله میکند؛ شهید این است. یا آن آیهی شریفهی «مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِر»؛(۵) اینها با عهد خود، پیمان خود، با خدای متعال صادقانه رفتار کردند؛ شهید این است؛ یعنی [این] پیمان بستن با خدا است، معامله کردن با خدا است؛ لذا شما میبینید که رزمندهی در میدان جهاد فیسبیلالله با رزمندههای متعارف دنیا فرق دارد. در میدان جنگ آن کسانی از شماها که بودید و آن وقت دیدید، حتماً مشاهده کردید، بعضیها هم در کتابها خواندهاید که رزمندهی مؤمن در دورهی دفاع مقدّس، همچنین در برخی از خطوط دفاعی دیگر مثل دفاع از حرم یا امثال اینها، وقتی که در حال مجاهدت در میدان جنگ است، اخلاصش بیشتر از حالت معمولی است، توکّلش بیشتر است، تواضعش بیشتر است، مراقبتش از حدود الهی بیشتر است.
در دنیا معمول است که وقتی یک لشکری پیروز میشود در یک شهری، برایشان غارت و چپاول و ظلم و این چیزها یک چیز عادّی است؛ اینجا نخیر؛ اینجا رزمندهی مجاهد فیسبیلالله در میدان جنگ اگر پیروز هم بشود، اخلاصش و رعایت حدود الهیاش اندکی کم نمیشود، بلکه در حال پیروزی، به خاطر شکرانهی پیروزی، این رعایتها بیشتر هم میشود. رزمندگان ما از دشمن که اسیر میگرفتند، همان دشمنی که اسیر ما را از وقتی که گرفته بود تا داخل آن اردوگاهی که اینها را نگه میداشتند، چند بار کأنّه اینها را میکشتند و زنده میکردند، از بس آنها را آزار میکردند -آنجا هم که خب معلوم بود در اردوگاه چه میکنند با آنها- همان آدمها وقتی که اسیر ما میشدند، اگر مجروح بود، رزمندهی ما او را درمان میکرد؛ اگر تشنه بود، به او آب میداد؛ مثل خودش با او رفتار میکرد؛ اینها واقعاً یک چیزهای مهمّی است.
سبک زندگی اسلامی در رفتار رزمندگان ما و شهدای ما یک چیز برجستهای است که واقعاً نمیشود از این صرف نظر کرد. آن قدر نکتهی الهامبخش در زندگی این شهیدان وجود دارد که واقعاً جا دارد یک تصویر هنرمندانهای از این وضعیّت را هنرمندان ما به دنیا نشان بدهند، و رزمندهی ایرانی را بشناسانند به دنیا و با کارهای هنری و بزرگ در مقابل چشم مردم دنیا قرار بدهند.»
انتهای پیام
نظرات