• شنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۸:۱۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401091207836
  • خبرنگار : 50490

یک کارشناس و توان‌خواه مطرح کرد

مناسب‌سازی برای معلولان در حد حرف است/ ۱۰ سال در نوبت دریافت ویلچر

مناسب‌سازی برای معلولان در حد حرف است/ ۱۰ سال در نوبت دریافت ویلچر

ایسنا/مازندران کارشناس امور فرهنگی شهرداری بابل که خود از جامعه معلولان است می گوید: از موضوعات ۷۲ گانه موجود در حوزه مناسب سازی فضاهای شهری برای معلولان، تنها خط سیر پیاده‌روها از جمله خط سیر نابینایان انجام شده که آن نیز دارای مشکلاتی است و باید گفت مناسب سازی برای جامعه معلولان در حد حرف و دستورالعمل باقی ماند و در اجرا اقدام موثری انجام نشده است.

طالب حسینی کارشناس امور فرهنگی شهرداری بابل که از جامعه معلولان است در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، با اشاره به اینکه برای شکوفایی استعداد افرادی که دچار نقص عضو هستند باید فرصت‌های شهروندی فراهم شود، اظهار کرد: آنچه معلولان را در حالت عادی از حقوق شهروندی محروم می‌کند بی‌توجهی به مناسب سازی‌ها در محل کار و تحصیل است.

وی به مشکلات معلولان ایزوله و ضایع نخاعی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر انجمن ضایع نخاعی ما در کمک‌ و امور بهداشتی دچار مشکل عدیده‌ای هستند.

حسینی با اشاره به اینکه پرداخت هزینه حداقلی به جامعه معلولان با توجه به شرایط سخت اقتصادی دردی را دوا نمی‌کند، تصریح کرد: لازم است دولت توجه ویژه‌ای به افزایش توان معلول و خانواده آنان در قالب هزینه کمک توانبخشی برای تهیه تجهیزات لوازم مورد نیاز داشته باشد.

کارشناس امور فرهنگی شهرداری بابل خاطرنشان کرد: از موضوعات ۷۲ گانه موجود در حوزه مناسب سازی تنها خط سیر پیاده‌روها از جمله خط سیر نابینایان انجام شد که آن هم دچار مشکل است.

این شاغل معلول در شهرداری بابل با بیان اینکه نیازمند کارشناسان مستعد در حوزه شهرسازی برای جامعه معلولان هستیم که حق امضا داشته باشند، افزود: مناسب سازی برای جامعه معلولان در حد حرف و دستورالعمل باقی ماند و در اجرا اقدام موثری نشد.

مناسب‌سازی برای معلولان در حد حرف است/ ۱۰ سال در نوبت دریافت ولیچر

حسینی با گلایه از اینکه مدیران ارشد شهرستان فاقد مشاور معلولان هستند، گفت: هنوز فرماندار، شهردار و رئیس بهزیستی شهرستان یک مشاور معلول ندارند که مشکلات معلولان را به شکل ملموس درک کرده و بتوانند کمک کار این جامعه باشند.

وی با اظهار به اینکه وام خوداشتغالی که به اسم معلولان در اختیار خانواده‌های آنها قرار می‌گیرد حلال مشکلات نیست، یادآور شد: این وام بیشتر کمک کار خانواده معلول است عایدی برای شخص معلول ندارد آنچه می‌تواند به این معلول کمک کند خرید موارد بهداشتی و تجهیزات توانبخشی است.

به گفته حسینی، هنوز معلولان ما به مدت ۱۰ سال در نوبت دریافت ویلچر واحدهای توانبخشی هستند.

وی نبود مراکز رفاهی ویژه معلولان و پارک بدون مانع برای این قشر را از دیگر مشکلات جامعه معلولان برشمرد و تصریح کرد: هنوز انجمن‌های ما که به صورت تجمیعی و یک جا بتوانند خدمات پزشکی، روانشناسی و سایر خدمات را به جامعه معلولان ارائه کنند وجود ندارد.

این نماینده جامعه معلولان اظهار کرد: ساختمان انجمن‌های پنجگانه ما اجاره‌ای بوده و مکان خاصی ندارند. امیدواریم شهرداری و فرمانداری در این حوزه کمک کار جامعه معلولان باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha