• دوشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401091409217

رئیس بسیج جامعه پزشکی فارس اعلام کرد:

برگزاری ۴۰۰ اردوی جهادی در مناطق کم برخوردار فارس

برگزاری ۴۰۰ اردوی جهادی در مناطق کم برخوردار فارس

ایسنا/فارس رئیس بسیج جامعه پزشکی فارس اعلام کرد که ۴۰۰ اردوی جهادی در مناطق کم برخوردار تا پایان امسال در استان اجرایی می‌شود.

سرهنگ حسین صمصام دوشنبه ١٤ آذر در جمع خبرنگاران بیان کرد: سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس برای هر کانون بسیج، هشت اردوی جهادی را در سال ۱۴۰۱ در نظر گرفته است؛ به این معنی که حدود ۴۰۰ اردوی جهادی در مناطق کم برخوردار برگزار می‌شود و پیش بینی شده به ۱۰۰ هزار نفر از مردم استان فارس، خدمات سلامت محور رایگان ارایه شود.

او؛ وظیفه سازمان بسیج جامعه پزشکی را جذب، سازماندهی و به کارگیری جهادگران سلامت برای گسترش فرهنگ ایثار، شهادت و تحقق دولت اسلامی عنوان کرد و افزود: این سازمان با استفاده از ظرفیت های متنوع جهادگران سلامت اقدام به تشکیل گروه‌های جهادی کرده و به صورت هدفمند و ماهیانه با حضور در مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر به مردم خدمات بهداشتی درمانی رایگان ارائه می‌دهد.

صمصام همچنین با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بزرگترین مبارزه با آمریکا، خدمت به مردم است، ادامه داد: امروزه راه برون رفت از برخی از مشکلات جامعه، فعالیت‌های جهادی همراه با روحیه ایثار و فداکاری است که جهادگران سلامت، نقش مهمی را در کمک به مسوولان دانشگاه ایفا می‌کنند و همواره در هر جا که نیاز باشد، از بحران‌ها مانند سیل، زلزله و حوادث گرفته تا کمک به نیازمندان و ارائه خدمات بهداشتی درمانی تخصصی در محروم ترین و دورترین مناطق استان، حضور دارند.

رئیس بسیج جامعه پزشکی فارس از جمله مزایای برپایی بیمارستان‌های صحرایی را رزمایش سازمانی برای آمادگی و هم افزایی در بحران‌های احتمالی و ارزیابی منابع انسانی و تجهیزاتی، به روز کردن و آماده به کار تجهیزات بیمارستان صحرایی و تیم‌های اضطراری، کمک به توزیع عادلانه خدمات بهداشتی درمانی جهادی در استان، احصای آسیب‌های حوزه سلامت و شناخت بیماریپهای بومی و محلی و دلیل آن در مناطق هدف برشمرد.

او با اعلام فعالیت ۲۱ کانون زیرمجموعه سازمان بسیج جامعه پزشکی در مراکز درمانی و دانشکده های شیراز و ۳۰ کانون در شهرستان‌های استان با عنوان کانون بسیج جامعه پزشکی، اظهار کرد: هر کانون با تشکیل گروه جهادی شامل اساتید، پزشکان، پیراپزشکان و کارکنان و تعیین مناطق کم برخوردار، برای مدت یک سال به صورت ماهیانه به مردم آن مناطق خدمات بهداشتی درمانی ارایه می‌کند.

صمصام همچنین شناسایی و رفع مشکلات بهداشتی درمانی بومی آن مناطق در کنار خدمات سلامت محور را از دیگر برنامه‌های این اردوهای جهادی برشمرد و گفت: همچنین تیم‌های جهادی با حضور در میان مردم و برقراری ارتباط مستمر، برای امیدآفرینی و ایجاد نشاط در این مناطق تلاش می‌کنند.

او با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه امروز در کشور، رقابت مشروع و مقبول از نظر مردم و ما، فقط رقابت برای خدمت به مردم است، گفت: به صورت ماهیانه در روزهای تعطیل نیز در یکی از درمانگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، درمانگاه‌های جهادی با حضور اساتید و پزشکان و جهادگران سلامت برگزار می‌شود و بیمارانی که نیاز به ادامه درمان داشته باشند، به این درمانگاه‌ها ارجاع داده می‌شوند.

رئیس بسیج جامعه پزشکی فارس گسترده ترین برنامه‌های جهادی این سازمان را برپایی بیمارستان صحرایی تخصصی و فوق تخصصی جهادی عنوان کرد که طی روزهای اخیر نیز در روستای «کتک» شهرستان ارسنجان، شاهد آن بودیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha