• چهارشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401091610653
  • خبرنگار : 50201

به منظور ساماندهی پسماند چالوس صورت گرفت

واگذاری زمین توسط منابع طبیعی برای احداث کارخانه بیوگاز

واگذاری زمین توسط منابع طبیعی برای احداث کارخانه بیوگاز

ایسنا/مازندران رئیس شورای اسلامی شهر چالوس، ساماندهی پسماند را معضل دهه‌های اخیر این شهر توریستی دانست و گفت: متأسفانه تاکنون اقدام مؤثری برای حل معضل پسماند صورت نگرفت؛ اما با تلاش مدیریت شهری، یک هکتار زمین از سوی اداره کل منابع طبیعی مازندران-نوشهر جهت احداث کارخانه بیوگاز تحویل شهرداری شده است.

صابر سام دلیری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه حفظ محیط زیست و حل معضلات این حوزه اولویت اصلی مدیریت شهری چالوس است، اظهار کرد: ساماندهی پسماند معضل دهه‌های اخیر شهری چالوس است متأسفانه اقدام مؤثری تاکنون صورت نگرفت، اما با تلاش مدیریت شهری یک هکتار زمین از سوی اداره کل منابع طبیعی مازندران-نوشهر جهت احداث کارخانه بیوگاز تحویل شهرداری شده است.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذار تنها راه برون رفت از موانع مالی و اقتصادی شهرها و شهرداری‌ها است، افزود: مدیریت شهری چالوس نیز با جلسات متعدد خود در هیئت عالی سرمایه‌گذاری شهرداری توافقات خوبی برای بیش از ۵۰۰ هزار متر مربع در حوزه مسکن داشته است. رئیس شورای اسلامی شهر چالوس، جذب سرمایه‌گذار و شروع پروژه احداث و تجهیز پیش تصفیه سپتاژ به منظور اتصال به تصفیه فاضلاب شهرستان را راهکار مناسبی برای حل معضل فاضلاب خانگی عنوان کرد و گفت: مشکلات زیست محیطی هم هزینه‌های گزافی را به شهروندان تحمیل کرد که طبق برنامه تا پایان امسال این پروژه افتتاح و بهره‌بردرای می‌شود.

 این مسئول گره ترافیکی چالوس را با توجه به توریست پذیر بودن از بزرگترین معضلات این شهر دانست و ادامه داد: تملک املاک واقع در رینگ ۴۵ متری، شبکه‌ها، معابر شهری، تعریض خیابان‌ها، شوارع قدیمی از اقدامات بزرگ مدیریت برای کاهش ترافیک بوده است.

سام دلیری به تحقق بودجه ۲۳۰۰ میلیارد ریالی سال ۱۴۰۱ شهرداری چالوس در پایان آبان ماه و نیز تنظیم متمم ۷۰۰ میلیارد ریالی توسط شهرداری خبرداد و یادآور شد: این اقدام بزرگ حاصل برنامه ریزی، نظارت شورای اسلامی شهر، تلاش شهردار، معاونان و همکاران پرتلاش شهرداری، سرمایه گذاران و حمایت مدیران شهرستان و استانی بوده است.

به گفته سام دلیری، نامگذاری پروژه جاده ساحلی توسط مدیریت شهری پروژه‌ای برای نسل‌های آینده است که شامل: آزادسازی بیش از ۲۰ هزار مترمربع به منظور احداث جاده ۳۰ متری ساحلی با حمایت دستگاه قضایی شهرستان و همراهی مالکان صورت گرفت. در این خصوص پیگیری جهت برگزاری مناقصه احداث سنگ چین ساحلی، زیرسازی و احداث بلوار و نصب روشنایی معابر، فضای سبز، پیاده‌رو سازی و خیابان سلامت، ایجاد فضاهای گردشگری ساحلی، شهر بازی، کافی شاپ و پیگیری احداث اسکله‌های تفریحی همچون ابر پروژه اوز ( (ozer) با جذب سرمایه گذاران بزرگ انجام شده است.

رئیس شورای شهر چالوس از پیگیری اقدامات در پروژه سرمایه‌گذاری توریستی پارک پنج هزار هکتاری ورگاویج خبر داد و تصریح کرد: با همکاری سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور و اداره‌ کل منابع طبیعی غرب مازندران این ابر پروژه سرمایه‌گذاری تحول چشمگیری در غرب مازندران و شهر چالوس ایجاد می‌کند.

این عضو پارلمان شهری به ۹۱ پروژه فعال در سطح چالوس اشاره کرد و گفت: حل مشکل ابقای ایستگاه CNG که تأمین کننده گاز مصرفی منطقه تاریخی کجور و بیش‌ از۶۰۰ خودروی تاکسی شهری و برون شهری بوده و نیز اولین دیواره سنگ نوردی منطقه از مهمترین اقدامات صورت گرفته توسط مدیریت شهر چالوس است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha