مرتضی رجوعی امروز ۲۰ آذرماه در نشست خبری که به مناسبت هفته پژوهش در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ازجمله مهمترین اقدامات پژوهشی دانشگاه در سال جاری طرح «کار در عرصه دانشجویان» بود که با همکاری بنیاد بهرهوری موقوفات رقم خورد. دانشجویان در قالب این طرح در مقاطع مختلف کسبوکارهای صنایع بنیاد بهرهوری موقوفات به عنوان کارورز حضور دارند.
وی با اشاره به دشواری مذاکره و ارتباط بین دانشگاه و صنعت گفت: طرح دیگری که در سال گذشته دنبال شد، طرح «تحول دانشگاهی با محوریت اندیشمندان صنعتی» بود که با هدف ارتباط اساتید دانشگاه با صنایع وابسته به آستان در بنیاد بهرهوری موقوفات صورت گرفت که به حمایت ۱۰ طرح پژوهشی منجر شد و در حال حاضر در فاز امضای قرارداد قرار دارد.
رئیس دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) از امضای تفاهمنامه با وزارت دفاع و صنایع جوادالائمه به عنوان سومین دستاورد سال گذشته نام برد و تصریح کرد: در بخش نخست، آزمایشگاه سیستمهای سایبرنتیک به عنوان آزمایشگاه همکار صنایع جوادالائمه در دانشگاه تاسیس شد. بخش دوم، ایجاد مرکز نوآوری تخصصی در حوزه نرمافزار و هوش مصنوعی است که تیمهای نوآور و با محوریت مسائل و موضوعات صنایع دفاع شکل گرفته است.
وی با اشاره به تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) و معاونت علمی و فناوری سپاه امام رضا(ع) در بسیج کشور گفت: یکی از نتایج این تفاهم برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی به صورت مشترک با بسیج کشور در دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) بوده است.
رجوعی دریافت مجوز تأسیس مرکز تحقیقات فناوریهای زیستی و سلامت و مرکز تحقیقات تعلیم و تربیت دینی امام رضا(ع) را پنجمین دستاورد پژوهشی برشمرد و افزود: پذیرش ۴۶ مقاله اساتید دانشگاه در نشریات معتبر بینالمللی، اتمام ۱۵ طرح پژوهشی، فعالیت اساتید برتر در دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) که به عنوان پژوهشگر برتر استان شناخته شدهاند، انتخاب دانشگاه امام رضا(ع) به عنوان دانشگاه برتر استان در حوزه طرح دستیار فناوری، امتیاز بیشتر تعداد پذیرش دانشجویان این دانشگاه در مقاطع مختلف نسبت به پذیرششدگان دانشجویان دانشگاه فردوسی در شرکتهای دانشبنیان، دانشگاه برتر در پذیرش طرح دستیار فناوری در پارک علم و فناوری خراسان رضوی و راهاندازی ۳ نشریه تخصصی و تلاش برای ارتقاء آنها به سطح علمی پژوهشی از دیگر دستاوردهای دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) است.
وی با اشاره به رونمایی سامانه مراقبت از راه دور نوزادان در مرکز تحقیقات فناوریهای زیستی و سلامت با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد در آیین بزرگداشت روز پژوهش بیان کرد: این سامانه با حذف هزینههای بستری امکان مراقبت از نوزادان بیمار در منزل را فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات