بهگزارش ایسنا، سید محمود حسینیپور امروز در همایش فرصتهای سرمایهگذاری استان که در شهرستان گلوگاه برگزار شد، اظهار کرد: هر مسئولی در روند سرمایهگذاری اختلال ایجاد کند با آن مدیر برخورد خواهیم کرد و رسانهها هم در این زمینه واکنش نشان میدهند.
وی با اشاره به پیشینه تاریخی و مذهبی ایرانیان که از نهضت امام حسین(ع) همچنان همراه اسلام بودند، گفت: تنها جریانی که توانست بعد از نهضت اباعبدالله حسین پرچم اسلام را بالا ببرد ایران و ایرانیها بودند.
استاندار مازندران به مقاومت ایران در مقابل ظلم اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی در شرایط تحریم به ابرقدرت منطقه تبدیل میشود، کشور روسیه در جنگ با اوکراین نیازمند تسلیحات نظامی جمهوری اسلامی ایران است .
این مسئول با بیان اینکه بزرگترین جنگ سایبری قرن ۲۱ طی دو ماه گذشته توسط دشمن علیه جمهوری اسلامی بهکار گرفت شد تا بتوانند افکار مردم را با خود همراه کنند، یادآور شد: دشمن تمام مسیرهای اقتصادی را به روی جمهوری اسلامی بست که یک جریان مردمی مقتدر همچون لشگر اقتصادی کشور و تولیدکنندگان با اراده وغیرتمندی تمام توانستند اهداف دشمن را متوقف کنند.
حسینیپور افزود: تجار و صادرکنندگان توانستند بهرغم تحریمهای دشمن راههای اقتصادی را در کشور باز کنند. همچنین مازندران در عرصه بزرگ اقتصادی خط مقدم مبارزه با دشمنان بود.
وی با بیان اینکه مازندران در زمینه تولید برخی محصولات مقام اول کشور را دارد، تصریح کرد: سه شهرستان نکا، بهشهر و گلوگاه دارای مراکز مهم صنعتی اقتصادی هستند که بیانگر نقش ممتازی منطقه در اقتصاد استان و کشور است.
استاندار مازندران، احیای فرصتهای اقتصادی شرق مازندران را مورد تاکید قرا داد و گفت: چرا که بهترین هوا، خاک، جغرافیا و کریدور شمال به جنوب در این سه شهرستان وجود دارد.
این مسئول با اشاره به اینکه نگاه غرب از سوی دولتهای گذشته موجب عقب ماندگی شرق مازندران و مغفول ماندن ظرفیتهای این بخش شده است، اظهار کرد: کریدور شمال-جنوب محوریترین ظرفیت برای توسعه منطقه شرق مازندران است.
حسینیپوربا اعلام اینکه تصمیم جمهوری اسلامی شکست هژمونی غرب است، خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی کشور از طریق بندر امیرآباد به کشورهای شرق دریای خزر صادر میشود.
وی استفاده از تمام ظرفیتهای مازندران را برای صادرات تولیدات داخلی مورد تاکید قرار داد و گفت: ۹۰ درصد ظرفیت بندر امیرآباد راکد مانده است که باید احیا شود. همچنین استقرار صنایع تبدیلی اولویت اول ما در شرق استان است.
نماینده عالی دولت در مازندران، با اعلام اینکه ۱۵ محصول صنایع تبدیلی برنج در استان تولید میشود، اظهار کرد: گلوگاه مرکز تولید انجیر است استقرار صنایع تبدیلی برای این محصول به توسعه اقتصادی کمک میکند.
این مسئول روستاها را ظرفیت مهم در صنعت کشاورزی و گردشگری عنوان کرد و گفت: با توجه به امکاناتی که در جمهوری اسلامی به روستاها داده شد باید با ارائه تسهیلات این مناطق توانمند شوند.
حسینیپوربا بیان اینکه ۵۰۰ روستای استان مازندران برای توسعه اقتصادی پایلوت قرار میگیرند، یادآور شد: ۲۰۰۰ واحد ۱۰۰ راسی جهت تولید شیر در روستاهای استان در دست بررسی است که صنعت دامپروری میبایست در روستاها مستقر شود.
وی تمایل به کار انفرادی را از معضلات مازندران دانست و افزود: مازندرانیها کمتر به فرهنگ کار جمعی تمایل دارند اگر قرار است استان را ارتقا دهیم باید به کار جمعی توجه کنیم.
استاندار مازندران کاهش مدت صدور مجوز سرمایهگذاری در استان را اقدامی مهم در جهت توسعه اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد پنجره واحد به منظور تسهیل و تسریع در رسیدگی به روند سرمایهگذاری در مازندران است. تاکنون ۱۶۳ فرصت سرمایهگذاری در این سه شهرستان شناسایی شده است که دستور دادیم هر سرمایهگذاری در کمتر از یک ماه مجوز لازم را دریافت کنند.
انتهای پیام
نظرات