محمدمهدی شریفی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح جنگلانه با هدف احیا و حفظ پوشش گیاهی مراتع دشتی و کوهستانی با جلب مشارکت داوطلبانه گروههای مختلف مردم اجرا میشود.
وی افزود: این مرحله از طرح جنگلانه طی ۱۲ هفته اجرا میشود که روز اول طرح با مشارکت بانوان و کودکان روستای ویدوجا برای کاشت بذر اسکوپاریا در کوهستانهای اطراف روستا برگزار شد .
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کاشان، گفت: ویژگی کوههای روستا، کاشت محصول به صورت دیمکاری است که با ایجاد هشتگهایی به طول یک متر و ارتفاع ۳۰ سانتیمتر در دامنه کوه جهت ذخیره آب برف و باران انجام میشود.
شریفی گفت: اجرای طرح جنگلانه به وسعت ۱۵ هکتار باعث حفظ سرسبزی در حاشیه روستاها شده و از تخریب مرتع توسط معدنکاران جلوگیری میکند.
وی گفت: مناطق ویدوجا، سده و برزک، یک منطقه بادخیز است که اجرای طرح جنگلانه با جلوگیری از ایجاد ریزگردها و گرد و خاک مانع از آسیب به محصولات کشاورزی میشود. بخش بزرگی از محصولات به، انگور و گل محمدی کاشان در بخش برزک تولید و به بازار عرضه میشود و غنیسازی مرتعها میتواند حاشیه امنی برای محصولات کشاورزی و باغی در مقابل آفتها ایجاد کند.
انتهای پیام
نظرات