• دوشنبه / ۵ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401100502899
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نخستین دوره مسابقات آشپزی غذاهای سنتی و محلی از سوی اداره کل فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه پنجم دی ماه ۱۴۰۱ در یاسوج برگزار شد.

"نورالله هدایت"، مدیرکل فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این مسابقات به خبرنگار ایسنا گفت: در این مسابقات ۲۵ نفر از آشپزهای استان کهگیلویه و بویراحمد بخصوص شهر یاسوج با هم به رقابت پرداختند.

وی افزود: یکی از سیاست های سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور برگزاری جشنواره ها و مسابقات مهارت آزاد با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های منطقه ای است.

هدایت هدف از این مسابقات را ترویج و اشاعه آموزش های مهارتی،شناسایی نخبگان مهارتی، فراهم کردن زمینه برای رقابت سالم بین نوجوانان و جوانان و گسترش آموزش های کارآفرینی و مهارتی در جامعه عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: این مسابقات از سوی فنی حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد با همکاری کانون انجمن صنفی آموزشگاه تخصصی و هتلداری نامیکاران در هتل اتابک یاسوج برگزار شد.

گفتنی است که در پایان این مسابقات به همه افراد شرکت کننده لوح تقدیر و به نفرات اول تا سوم جوایز ارزنده اهدا شد.

عکاس - عیسی فتحی

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha