به گزارش ایسنا، رستم زرودی امروز در همایش فرصتهای سرمایهگذاری که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با اشاره به سیاست استاندار مازندران مبنی بر برگزاری این همایش با محوریت سه شهرستان نوشهر، چالوس و کلاردشت برای جذب سرمایه گذاران در ۲۲ دی ماه امسال به میزبانی چالوس، اظهار کرد: باید ظرفیتهای شهرستان در قالب طرح و برنامه شناسایی شود تا اگر روزی این سرمایه گذاران مراجعه کردند دست شهرستان پرباشد.
وی به مزیتها و امتیازات این همایش پرداخت و گفت: شهرستان در حوزه صنعت، فرآوردههای کشاورزی، دامی و گردشگری دارای ظرفیتهای زیادی است که باید از ظرفیت این همایش برای معرفی آنها استفاده شود.
فرماندار نوشهر با بیان اینکه این شهرستان در حوزه صنعت دارای ظرفیتهای فراوانی است، افزود: اما ممکن است استعلامات محیط زیست مانع توسعه صنعت باشد.
فرماندار نوشهر، تصریح کرد: این شهرستان در حوزه گردشگری نیز میتواند ظرفیتهای زیادی داشته باشد اما گاهی با نامهربانی از سوی برخی دستگاههای اجرایی برای استعلامات مواجه میشود.
این مسئول با تاکید بر توجه به ظرفیتهای حوزه صنعت، ابراز کرد: این شهرستان به حوزههای کاغذسازی، فولاد، صنایع تبدیلی ورود پیدا کرده است که همچنان دست اندازیهای اداری مانع توسعه آن شده است.
زرودی با اشاره کمبود زمین در مازندران برای توسعه و ایجاد شهرکهای صنعتی، گفت: زمین در این شهرک وجود دارد اما مورد تایید محیط زیست نیست و یا آنهایی که موجود است درگیر استعلامات محیط زیست قرار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی نوشهر نیز در این جلسه با بیان اینکه چهار طرح در حوزه کشاورزی در این شهرستان بسیار ضروری به نظر میرسد، اظهار کرد: شهرک دامپروری در کجور یکی از نیازهای مهم است اگر مشکلات محیط زیست آن حل شود در اشتغالزایی نقش مهمی دارد.
جواد محمودی با اشاره به ظرفیتهای بخش کجور در حوزه گیاهان دارویی و رشد گیاهان خودرو، گفت: این بخش نیاز به سرمایه گذاری بستهبندی گیاهان دارویی و صنایع تبدیلی دارد .
مدیر جهاد کشاورزی نوشهر، سردخانه بالای صفر را از دیگر نیازهای بخش کجور برشمرد و ابراز کرد: در هنگام برداشت محصول، نبود سردخانه ضربه زیادی به باغدار میزند زیرا مجبور است محصول خود را به نصف قیمت به واسطه بفروشد اما وجود سردخانه میتواند به ماندگاری میوه بهخصوص گلابی کمک کند.
محمودی، پایانه فروش را از دیگر ضروریات در بخش کشاورزی عنوان کرد و ادامه داد: علاقه به پرورش گل و گیاه در نوشهر به وفور وجود دارد، حتی افراد زیادی سه نسل در این حرفه مشغول هستند اما محل متمرکزی ندارند؛ از این نظر نیاز به محلی ۱۰ هکتاری برای توسعه اشتغال و فروش گل و گیاه احساس میشود.
انتهای پیام
نظرات