• سه‌شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۱ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401101307625
  • خبرنگار : 50428

یک کارشناس تشریح کرد:

چگونه می‌توان گردشگری ورزشی را رونق بخشید؟

چگونه می‌توان گردشگری ورزشی را رونق بخشید؟

ایسنا/اردبیل یک کارشناس ورزشی گفت: گردشگران ورزشی یا تماشاچیان هستند یا گردشگران ورزشی فعال که خودشان در حین سفر به فعالیت‌های مختلف ورزشی می‌پردازند.

فرهاد حسنی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جاذبه‌های طبیعی ورزشی موجود در جهان که به انواع مختلفی مانند تپه نوردی، شکار، صید و ماهیگیری، ورزش‌های زمستانی، ورزش‌های ساحلی و آبی، بیابانگردی، طبیعت‌درمانی، گاف، پاتیناژ، رالی، کوهنوردی و غارنوردی و ... تقسیم‌بندی‌شده‌اند.

وی با بیان اینکه در این حوزه، سه شاخه وجود دارد، ادامه داد: گردشگران داخلی، گردشگران ورودی و گردشگران خروجی توریسم ورزشی این سه شاخه هستند.

وی با بیان اینکه گردشگران داخلی و ملی به کسانی گفته می‌شود که برای شرکت در مسابقات داخلی، حضور در مسابقات تیم‌های مختلف ورزشی یا بازدید و تماشای مسابقات ورزشی در سطح ملی فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: توریسم ورزشی، به دلیل این که به زبان یا فرهنگی خاص محدود نیست، همه فرهنگ‌ها را در بر می‌گیرد و این برای کشورهایی که به دلایل خاص اعتقادی و دینی در جذب گردشگر ناموفق بوده‌اند، بستری مناسب را فراهم می‌سازد.

حسنی ادامه داد: گردشگران ورزشی کسانی که برای مدت حداقل ۲۴ ساعت و حداکثر ۶ ماه به محیط‌های خارج از محل زندگی دائمی خود سفر می‌کنند و انگیزه و هدف اصلی آنان مشارکت فعال یا غیرفعال در ورزش‌های رقابتی یا تفریحی یا حتی حضور در رویدادهای ورزشی به‌منظور لذت‌بردن و تشویق‌کردن ورزشکاران است.

حسنی با اشاره به اینکه در جذب گردشگران ورزشی ۴ نکته عمده باید موردتوجه قرار گیرد، اضافه کرد: اول مسئله زیرساخت‌ها و  مجموعه‌های ورزشی در کنار محیط‌های مفرح طبیعی یا ساخت بشر، دوم ایمنی حمل‌ونقل، سلامت غذایی و برخورداری از امکانات پزشکی، سوم محیط مناسب و مهیا برای حضور گردشگر (ارائه خدمات شایسته) و چهارم جذابیت‌های فرهنگی، زبانی و سیاحتی در منطقه موردنظر است.

به گفته این کارشناس ورزشی، فواید کوتاه‌مدت و مستقیم حضور گردشگران ورزشی در کشور میزبان پول، ثروت و ایجاد فرصت‌های شغلی است و علاوه‌برآن فواید بلندمدت و غیرمستقیمی نیز قابل‌تصور است از این قرار که حضور آنها رشد و توسعه زیرساخت‌های صنعتی و اقتصادی کشورها را ممکن است به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha