سعید کریمی خو مدیر حج و زیارت استان کرمانشاه که چند وقت پیش اعلام کرده بود کاروانهایی که وارد قصرشیرین میشوند، یک شب را در مراکز اقامتی این شهرستان اسکان مییابند، حالا در در گفت وگو با ایسنا در خصوص چرایی تحقق نیافتن این وعده میگوید: سازمان حج وزیارت تنها عهده دار اعطای مجوز به دفاتر زیارتی و نظارت بر فعالیت آنها است تا اعزام هایی که انجام میدهند کیفیت و امنیت لازم را برای زائرین داشته باشد.
وی با بیان اینکه کیفیت و امنیت اعزام زائرین از طریق دفاتر زیارتی بسیار بالاست، اظهار کرد: در حال حاضر گروههایی هستند که بصورت غیرمجاز اقدام به اعزام زائرین می کنند که از دیدگاه ما این نوع اعزامها به هیچ عنوان مطلوب نیست.
مدیر حج و زیارت استان کرمانشاه افزود: زائرین زمانی که با کاروان های دارای مجوز به عتبات عالیات سفر میکنند، متوجه جذابیت این نوع از اعزامها میشوند، چراکه از نظر ابعاد مختلف همچون امنیت، اسکان، توجه به مسائل فرهنگی و ... تلاش شده تا کیفیت لازم را داشته باشند.
وی با بیان اینکه از طرفی زائرین هم تلاش میکنند تا با کاروانی سفر کنند که قیمت آن مناسبتتر باشد، گفت: بنابراین دفاتر زیارتی باید در بحث خدماتی مانند رستورانهای بین راهی، مراکز اقامتی و حمل نقل و ... با مراکزی قرارداد ببندند که هم کیفیت آنها بالا باشد و هم تخفیفهای لازم را در نظر بگیرند.
کریمی خو ادامه داد: در این راستا، دفاتر زیارتی با تاسیسات گردشگری در مسیر مرز وارد مذاکره شده و پس از گرفتن تخفیفات بستههای سفر خود را برای زائرین تدوین میکنند.
وی تاکید کرد: برای اینکه رونقی به مراکز و تاسیسات گردشگری مسیر عتبات عالیات در کرمانشاه تا شهرستان قصرشیرین و مرز خسروی بدهیم، چندی پیش دفاتر زیارتی استانهای شمالی و شمال غرب کشور را به کرمانشاه دعوت کردیم تا از زیرساخت هایمان بویژه تاسیسات گردشگری قصرشیرین بازدید کنند.
مدیر حج و زیارت استان با بیان اینکه تاسیسات گردشگری شهرستان قصرشیرین برای جذب زائرین باید جذابیت خدمات خود را افزایش دهند، گفت: طی یکسال گذشته زحمات زیادی کشیده شد تا سرانجام مرز خسروی پس از سالها بازگشایی شد، اما اکنون نگرانیم که تردد کاروانها ازاین مرز قطع شود و چراغی که در مرز روشن شده، خاموش شود، چراکه دفاتر زیارتی خارج از استان میگویند که تردد از مرز خسروی به دلیل ندادن تخفیف و برخی مسائل دیگر برایشان به صرفه نیست.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مسائلی که در مرز خسروی با آن مواجه هستیم که باعث شده برای دفاتر زیارتی از نظر حمل و نقل به صرفه نباشد، این است که زمانی که یک شرکت حمل و نقل مسافران را به مرز میرساند، انتظار دارد که در مسیر برگشت هم زائرینی که وارد کشور شدهاند را به مقصد برساند تا برایش به صرفه باشد، اما به دلیل بالا نبودن تردد در مرز خسروی این شرایط را نداریم و همین باعث شده تا اتوبوس های شرکت های حمل و نقل یک مسیر را خالی باشند و هزینه آن را از زائرین بگیرند که این امر هزینه اعزام از مرز خسروی را بالا میبرد.
کریمی خو در پایان اظهار کرد: تردد کاروانها از مرز خسروی و تداوم یافتن این شریان تنها با کمک مسئولین و خود تاسیسات گردشگری شهرستان قصرشیرین امکانپذیر خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات