علیرضا یوسفنژاد در گفتوگو با ایسنا،اظهار کرد: بهرغم دسترسی غالب کارگاهها اما با توجه به کمبود گاز در کشور، همچنان تقریبا ۱۰۰ درصد صنایع و بنگاههای صنعتی مازندران دچار قطعی گاز هستند، البته طی هماهنگی با شرکت پخش و پالایش فرآوردهای نفتی استان سعی کردیم سوخت جایگزین را برای صنایع فراهم کنیم.
یوسفنژاد با بیان اینکه برخی صنایع به دلیل فرآیند خط تولیدشان امکان استفاده از سوخت جایگزین را ندارند، تاکید کرد: به دنبال این هستیم که مشکل این صنایع با تمهیداتی رفع شود.
معاون امور صنایع اداره کل صنایع، معادن و تجارت مازندران در پاسخ به پرسشی مبنی بر وضعیت برق صنایع استان، گفت: اکنون برق صنایع استان وصل شده اما به شرط صرفه جویی ۴۰ تا ۵۰ درصدی مصرف که با همراهی و تعامل بین شرکت توزیع نیرو با توجه به دغدغههای موجود انجام گرفته است چراکه اگر تحت فشار باشیم ملزم به قطع مجدد برق خواهیم شد.
وی با اشاره به اینکه پیشتر مقرر شده بود با توجه به کمبودها، برق شهرکهای صنعتی و بنگاههای یک مگاواتی خارج شهرکی قطع باشد، تصریح کرد: اکنون به سبب نداشتن گاز و برق برخی کارگاهها به ویژه واحدهای بزرگ تقریبا غیرفعال شدهاند که این امر موجب تاثیرات منفی بر وضعیت تولید و اشتغال و در نهایت اقتصاد استان میشود.
قابل ذکر است؛ بنابر آنچه معاون امور صنایع اداره کل صمت مازندران اشاره کرد، تداوم شرایط کنونی میتواند ضربه بزرگی به تولید و اقتصاد وارد کرده و باعث محقق نشدن انتظارات و برنامههای اقتصادی استان و متعاقبا کشور شود. ارزش این آسیب را میتوان از نسبت تعداد روزهای تعطیلی کارگاههای صنعتی و تولیدی با میزان تولیدات این کارگاهها و تاثیرات این تعداد صنایع در سهم تحقق برنامه اقتصادی استان طی بازه زمانی یکساله و در مقایسه با سنوات پیشین برآورد کرد.
انتهای پیام
نظرات