• شنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۸:۵۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401110806108

وزیر میراث ‌فرهنگی تاکید کرد:

توسعه گردشگری با اولویت حفظ سایت‌های تاریخی

توسعه گردشگری با اولویت حفظ سایت‌های تاریخی

ایسنا/فارس وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: ارائه خدمات و امکانات مناسب به گردشگران باید با اولویت حفظ سایت‌های تاریخی و باستانی در تمام پروژه‌ها بر اساس قانون لحاظ شود.

عزت‌الله ضرغامی شنبه ۸ بهمن در جریان سفر یک روزه به فارس و بازدید از سایت باستانی دارابگرد و مسجد سنگی شهرستان داراب با تاکید بر اینکه این منطقه از تاریخ کهن و ارزشمندی برخوردار است، عنوان کرد: وزارت میراث‌فرهنگی بر اساس حوزه‌های ماموریتی که دارد به شهرستان داراب نگاه ویژه‌ای خواهد داشت.

او با اشاره به اینکه ظرفیت‌های تاریخی شهرستان داراب نیازمند شناسایی و معرفی است، افزود: باید ظرفیت‌های حوزه‌ میراث‌ فرهنگی این شهرستان شناسایی شود تا بتوانیم با ایجاد شرایط مناسب برای سرمایه‌گذاران، قابلیت‌های کم‌نظیر این منطقه را به فعلیت برسانیم.

ضرغامی، توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهرستان داراب را حائز اهمیت دانست و گفت: ارائه خدمات و امکانات مناسب برای گردشگران با حفظ و توسعه سایت‌های تاریخی و باستانی باید در تمام پروژه‌ها بر اساس قانون نیز لحاظ شود.

وزیر میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی همچنین به موضوع حفاظت از عرصه‌ها و حرائم آثار تاریخی و توسعه گردشگری کشاورزی اشاره کرد.

نماینده داراب و زرین‌دشت در مجلس شورای اسلامی نیز در حاشیه این بازدید با تاکید بر اینکه توسعه صنعت گردشگری می‌تواند برای شهرستان داراب درآمدزایی داشته باشد، بیان کرد: با ایجاد زیرساخت‌های مناسب گردشگری با بکارگیری ظرفیت‌های میراث‌فرهنگی امکان خلق فرصت‌های ارزشمندی در حوزه‌های مختلف فرهنگی و اقتصادی وجود دارد.

محمدجواد عسکری گفت: جذب درآمدهای فرهنگی و اقتصادی از تاسیسات گردشگری باید در قالب برنامه‌های هدفمند و توسعه‌ای پیگیری بشود تا بتوانیم فرهنگ و تمدن این منطقه را به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنیم.

عسکری گفت: انتظار داریم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ایجاد پایگاه ملی دارابگرد و همچنین صدور مجوزهای لازم برای کاوش‌های باستان‌شناسی بر اساس ردیف اعتباری مستقل و مشخص نیز موافقت کند تا امکان ثبت جهانی این اثر تاریخی فراهم شود.

نماینده مردم داراب و زرین دشت با بیان اینکه اعتبارات ملی و استانی حوزه میراث‌فرهنگی نیازمند افزایش است، خاطرنشان کرد: تعریف و تکمیل پروژه‌های عمرانی در حوزه‌های مختلف مطالعاتی، مرمتی، باستان‌شناسی و تجهیز سایت‌ها و امکان تاریخی‌فرهنگی نیازمند اعتبارات لازم است تا امکان بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها برای ذینفعان فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha