• پنجشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401111310183
  • خبرنگار : 50182

فرماندار:

سنقروکلیایی قبل و بعد از انقلاب ۲ شهرستان کاملا متفاوت است

سنقروکلیایی قبل و بعد از انقلاب ۲ شهرستان کاملا متفاوت است

ایسنا/کرمانشاه فرماندار سنقر و کلیایی با اشاره به دستاوردهای بسیار انقلاب اسلامی در این شهرستان، به تشریح برخی از این دستاوردها در حوزه‌های زیربنایی و عمرانی و بهداشتی پرداخت.

علی قربانی به مناسبت دهه فجر در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سنقرِ قبل و بعد از انقلاب دو شهرستان کاملا متفاوت است، گفت: در ۴۳ سال انقلاب شاهد رشد جهشی در تمام حوزه‌های عمرانی، بهداشتی، زیربنایی، علمی، سواد آموزی و ... در این شهرستان بوده‌ایم و هم شهر و هم روستاهای شهرستان از نعمات و خدمات بسیاری طی این مدت بهره مند شده‌اند.

وی افزود: قبل از انقلاب فقط پنج روستای سنقر برق داشتند، اما اکنون تمام ۲۱۱ روستای شهرستان از نعمت برق برخوردار هستند.

قربانی گفت: قبل از انقلاب با اینکه ایران یکی از مهمترین کشورهای دارای ذخایر نفت و گاز در جهان بوده و هست، اما این شهرستان کوچکترین سهمی از نعمت گاز نداشت که هم اکنون به برکت انقلاب حتی روستاهای زیر ۲۰ خانوار و روستاهایی که ۶۰ کیلومتر راه صعب العبور دارند هم از نعمت گاز برخوردار شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان سنقر و کلیایی در بحث گازرسانی جزو شهرستانهای "سبز" است و تمام روستاهای آن از نعمت گاز برخوردارند.

فرماندار شهرستان سنقر و کلیایی به فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه راه در این شهرستان هم اشاره کرد و افزود: تا قبل از انقلاب در شهرستان راه آسفالته نداشتیم، اما امروز از ۷۷۲ کیلومتر راه موجود در شهرستان که ۶۱۲ کیلومتر آن راه روستایی است، ۴۵۰ کیلومتر آن آسفالت شده است.

قربانی با بیان اینکه هیچ یک از روستاهای شهرستان پیش از انقلاب آب لوله کشی نداشتند، گفت: در حال حاضر ۱۶۰ روستای ما تحت پوشش جتمع‌های آبرسانی از آب لوله کشی برخوردارند و ۴۷ روستای دیگر خارج از مجتمع، آبرسانی می‌شوند.

وی به پیشرفت های صورت گرفته در حوزه سواد آموزی و تحصیلات هم اشاره کرد و افزود: تا پیش از انقلاب تعداد مدارس شهرستان انگشت شمار بود، اما هم اکنون در کنار تعداد بالای مدارس در روستاها و شهرها، چهار دانشگاه هم در سطح شهرستان داریم.

قربانی به اجرای طرح های هادی روستایی هم اشاره کرد و افزود: در حالی که پیش از انقلاب اصلا به روستاها توجهی نمی شد، اما حالا در ۵۷ درصد روستاهای شهرستان طرح هادی اجرایی شده است.

این مسئول گفت: پیش از انقلاب صحبت از صنعت در شهرستان سنقر و کلیایی چیز بعیدی بود، اما حالا فقط ۸۰ هکتار به شرکت شهرکهای صنعتی اختصاص داده شده و زیرساخت ها برای فعالیت واحدی های تولیدی و صنعتی در آن فراهم شده است.

قربانی خاطرنشان کرد: در بحث بهداشت و درمان هم مردم به خوبی به خاطر دارند که تعداد معدودی از پزشکان هندی و پاکستانی به شهرستان می‌آمدند، اما حالا ۳۰ متخصص از بچه‌های همین مرز و بوم در شهرستان فعالیت دارند. همچنین یک بیمارستان ۱۱۶ تختخوابی با امکانات و تجهیزات روز در سطح شهرستان فعال است.

فرماندار سنقر و کلیایی با بیان اینکه دستاوردهای انقلاب اسلامی در شهرستان بسیار گسترده است، گفت: به برکت این نظام و انقلاب حرکت رو به جلو در تمام نقاط کشور ادامه دارد و در حال حاضر در شهرستان سنقر و کلیایی پیگیر راه اندازی پروژه های مهم در حوزه های مختلف صنعتی، پتروشیمی و گردشگری هستیم. بطور مثال در حوزه صنایع شمیایی پیگیر راه اندازی پتروشیمی هستیم که تولید کننده "متیل آمین" خواهد بود و راه اندازی آن می‌تواند بیش از ۲۰۰ شغل در شهرستان ایجاد کند.

افتتاح ۲۷ طرح در دهه فجر امسال

فرماندار سنقروکلیایی در ادامه از افتتاح ٢٧ طرح با بیش از ١٠٠ میلیارد تومان اعتبار در دهه مبارک فجر امسال در این شهرستان خبر داد. 

قربانی اظهار کرد: این ٢٧ طرح در حوزه‌های عمران شهری و روستایی، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن، نوسازی مدارس، احداث خانه عالم، آب و فاضلاب، گازرسانی و گردشگری است که با اعتبار ١٠۵ میلیارد تومان در این ایام افتتاح می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha