منصور احمدی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ما در عرصه فرهنگ، هنر، رسانه و فعالیتهای قرآنی لرستان در ابتدای سال جاری که توفیق خدمت پیدا کردیم وظیفه داشتیم یک گام بلند برداریم چون دولت انقلابی مردمی تعهد کرده بود که ایام گذشته را جبران کند.
وی ادامه داد: ما قبل از ایام دولت سیزدهم با دوران رکود کرونایی و کم رقبتی و رکود فعالیتهای فرهنگی و هنری مواجه بودیم که خدا را شکر میکنیم که طلیعه این دولت و فعالیتها با از بین رفتن نسبی کرونا همزمان شد و جاده برای انجام فعالیتهای فرهنگی و هنری باز و میدان عمل مقداری بازتر شد و توانستیم با همکاری همه مجموعههای فرهنگی و هنری چند گام مهم برداریم.
اولین رسالت ما تغییر محتوای فرهنگی برنامههاست
احمدی با اشاره به اینکه اولین رسالت و هدف ما در عرصه فرهنگ تغییر محتوای فرهنگی برنامهها بود، بیان کرد: یعنی پیوست محتوایی خاصی برای برنامههای روزانه خودمان داشته باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: ما برنامههای روزانه زیادی داریم که برای هرکدام برنامه داریم اما محتواسازی برای برنامهها و تزریق محتوایی که براساس نظرات و منویات امامین انقلاب باشد و جهاد تبیین و گام دوم انقلاب باشد، وظیفه و رسالت ما بود که هم برنامه را با کیفیت خوبی برگزار و هم یک محتوای انقلابی به آن تزریق کنیم.
تزریق محتوای انقلابی به کل برنامهها سیاست راهبردی ماست
وی تصریح کرد: محتواسازی و تزریق محتوای انقلابی به کل برنامهها سیاست اول و راهبردی ما بود.
احمدی با اشاره به اینکه در قالب یک سند چشمانداز در ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هدفگذاری کردیم که چند سنگر را فتح کنیم، بیان کرد: یکی از این سنگرها که به کمک و حمایت شما نیاز دارد بحران جمعیت و کم شدن موالید است که هدفگذاری کردیم در سال آینده تغییری در آمار موالیدمان ایجاد کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ادامه داد: جهاد دانشگاهی زیربنای پژوهشی و مرکز درمان ناباروری دارد که میتواند یک پژوهش فرهنگی و علمی برای ما انجام دهید، میخواهیم مردم را به افزایش جمعیت ترغیب کنیم.
وی افزود: هر روز که میگذرد افزایش خطر کاهش موالید بیشتر و تابع خطر بحرانی آن در حال سعود است و اگر با همین روال پیش برویم تا ۳۰ سال آینده با پیری شدید جمعیت روبرو میشویم.
احمدی با بیان اینکه اگر کم شدن جمعیت علت اقتصادی دارد اما درمان فرهنگی دارد، تصریح کرد: اگر از یک خانواده که میل به فرزندآوری ندارد سؤال کنیم چرا؟ میگوید که تأمین معاش یک فرزند سنگین است، اما درمان فرهنگی دارد اگر ما به زیربنای فرهنگیمان مراجعه کنیم میبینیم که خداوند متعال رزق فرزند را تضمین کرده است که باید اطلاعرسانی شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بیان کرد: نسل گذشته ما بالای شش فرزند داشتند اما الان همه خانوادهها از این آمار عقب هستیم و در این بحران که به دهه ۹۰ رسیده متوسط موالید ما ۱.۹ بوده که آمار بدی است.
وی تصریح کرد: در این راستا فعالیتهایی مانند تولید کتاب انجام دادیم، برنامههای فرهنگی و رسانهای و هر چیزی که در تبلیغ برای فرزندآوری کمک کند، میتوانیم با همکاری جهاد دانشگاهی پژوهشی انجام دهیم که ببینیم چه راهکارهایی داریم که آمار موالید را در سطح استان حتی یک دهم درصد ارتقاء دهیم.
احمدی ادامه داد: در حوزههای مختلف فرهنگی بیشاز ۱۰ چالش اساسی در استان داریم که نیاز به پژوهش و گفتمانسازی دارند که با همکاری جهاد دانشگاهی میتوان این کارها را انجام داد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: اولویت دوم ما زیست عفیفانه است که ما به عنوان یک استان تمام غیرتی، تمام متعصب، تمام اعتقادی و تمام شیعه و ولایی، نه گروهکهای ضدانقلاب و نه طایفههای ضد دین داریم، که باید قدر آن را بدانیم و نگهداری کنیم.
احمدی تأکید کرد: باید این فرهنگ یکدست شیعه و ولایی بودن پاسداشته شود و نگذاریم به حاشیه مبتلا شود که نیاز به پژوهش دارد.
انتهای پیام
نظرات