صادق سلطانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بهره برداری از دو پروژه در حوزه آب و فاضلاب به مناسبت دهه مبارک فجر امسال، اظهار کرد: در راستای رفع مشکل کمبود آب، یک حلقه چاه آب شرب با دبی ۴۰ لیتر در ثانیه در بلوار امام رضا با مشارکت یکی از خیران با زیر پوشش قرار دادن سه هزار مشترک با هزینه یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: تامین آب شرب بخش شرقی شهر هچیرود به همان میزان آبی که از شهر چالوس به بعد از پل سردابرود، میانده، شهرک شهید رجایی و محلههای امامرود و دوجمان انتقال مییافت، آب چاه جدید به دل شهر برمیگردد و از آب آن برای تامین مناطق ذکر شده استفاده میشود.
وی در خصوص پروژه فاضلاب چالوس اظهار کرد: اتمام عملیات اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در خیابان دوستگر با لوله گذاری سه هزار متر ، ۱۹۸ منهلول و ۱۵۰ انشعاب فاضلاب با زیر پوشش قرار دادن یکهزار و ۳۰۰ خانوار با هزینه ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از دیگر پروژههای قابل افتتاح دهه فجر امسال است.
رئیس آبفای چالوس تصریح کرد: با توجه به جمعیت بومی در حالت نرمال تولید و مصرف به صورت تقریبی برابری دارد و به نوعی تولید ما جوابگوی مصارف ما است اما در زیرساختهای توزیع دچار مشکل هستیم که شرکت آبفا در این حوزه مشاور گرفته است و مطالعات شهر چالوس در این زمینه به اتمام رسیده است.
سلطانی با بیان اینکه در حال حاضر در انتطار ابلاغ مطالعات هستیم، ابراز کرد: در صورتی که این ابلاغ صورت گیرد میتوان برای رفع مشکل زیرساخت چالوس برنامه ریزی کرد.
وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که در زمان پیک مصرف با توجه به کاهش دبی چشمه اسپی او و چشمه گردوک و افزایش جمعیت شناور در تابستان با افزایش مصرف دچار کمبود آب هستیم این انتطار از مسئولان میرود که با حفر دو حلقه چاه در کمربندی موافقت شود زیرا بیشترین مشکل در منطقه دارمیشکلا، شمال آباد و دوستگر است.
سلطانی زیر پوشش نبودن روستاهای مرزن آباد زیر نظر شبکه آب را یکی از مهمترین مشکلات این بخش عنوان کرد و ادامه داد: در این بخش متاسفانه روستاها مجاب به این نشدند که زیر پوشش شرکت آب قرار گیرند و از مجموع بیش از ۹۰ روستای این بخش تنها چهار روستا در نظارت ما قرار دارد.
وی خاطر نشان کرد: با این وجود اقدامات خوبی در حوزه آب در این بخش شده است، روستاهای بیرون بشم و روستاهای بزرگی چون دلیر و الیت در برنامه قرار دارد.
رئیس امور آبفای چالوس، تاکید کرد: امید میرود شوراهای روستاهای بخش مرزن آباد زیر پوشش قرار گیرند تا مطالعات و امکانات سخت افزاری در این روستاها صورت گیرد.
سلطانی گفت: با وجود اینکه بسیاری از روستاهای بخش مرزن آباد در پوشش ادارت ما نیستند اما برای بهبود وضعیت آب این روستاها اقدامات زیادی انجام شده است و میلیاردها تومان نیزهزینه شده است.
انتهای پیام
نظرات