• چهارشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۹:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401111915338
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

از ابتدای انقلاب صورت گرفت:

افزوده شدن ۵۰۰ هزار متر مربع به فضای درمانی خراسان جنوبی

افزوده شدن ۵۰۰ هزار متر مربع به فضای درمانی خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بیرجند گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون ۵۰۰ هزار متر مربع فضا به ارزش ۱۵ هزار میلیارد تومان در حوزه سلامت خراسان جنوبی احداث شده است.

حسین دهقانی، عصر امروز چهارشنبه ۱۹ بهمن در نشست خبری اظهار کرد: در حال حاضر در استان ۱۱ شبکه بهداشت و درمان، ۱۵ بیمارستان، ۹ دانشکده، پنج مرکز تحقیقاتی و ۸۲ پایگاه اورژانس فعال است. 

به گزارش ایسنا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بسیاری از پروژه‌های بهداشت و درمان خراسان‌جنوبی که تا سال ۹۸ بلاتکلیف و روی زمین مانده بود بر اساس اولویت تعیین تکلیف شد، ادامه داد: در بحث تامین و سازماندهی نیروی انسانی نیز عمده خدمات مربوط به نیروی انسانی را پوشش دادیم. 

دهقانی به خریدهای جزیره‌ای در حوزه‌ها اشاره و بیان کرد: مدیریت هزینه و تمرکز خرید و در اختیار حوزه‌ها گذاشتن از اقداماتی بود که باعث مدیریت هزینه و اتمام پروژه‌ها بود. 

وی در مورد فرسودگی آمبولانس‌ها نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی در بحث تعمیر آمبولانس‌ها اقدام که این کار باعث صرفه جویی در هزینه و سرعت تعمیر هزینه و مدیریت‌ها شده است. 

دهقانی بیان کرد: در بخش تاسیسات نیز در یک مرکز کار تاسیسات را پیگیری و مدیریت کردیم که این نیز منجر به صرفه‌جویی هزینه‌ها شد؛ در بحث استفاده از دستگاه‌های پزشکی بلااستفاده بکارگیری این تجهیزات را در دستور کار قرار دادیم که در این خصوص ۱۲ میلیارد تومان صرفه جویی و بسیاری از دستگاه‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به تمرکز انبارهای سطح دانشگاه و پخت غذا در یک بیمارستان اشاره و اظهار کرد: با این کار نیز صرفه‌جویی هزینه‌ای انجام شده است. 

دهقانی با بیان اینکه تکمیل و بهره برداری از ۵۳ پروژه بهداشتی به متراژ بیش از ۲۴ هزار متر مربع و ارزش ریالی دو هزار میلیارد ریال در ۱۸ ماهه اخیر انجام شده است، افزود: با تکمیل این پروژه‌های درمانی ۹۴ تخت به سرانه تخت‌های درمانی استان اضافه شده است. 

وی در مورد بیمارستان بشرویه، تصریح کرد: این بیمارستان نیاز به تامین زیرساخت دارد و زیرساخت برعهده شهرستان است که در صورت تامین زیرساخت این بیمارستان به بهره‌برداری خواهد رسید. 

دهقانی با اشاره به فعالیت کلنیک تخصصی دندانپزشکی در فردوس، اظهار کرد: دولت و وزارت بهداشت توجه خاصی به حوزه بهداشت مناطق محروم دارد. 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به مشکل مسکن متخصصان، اظهار امیدواری کرد: دولت و وزارتخانه در این خصوص به استان کمک کند. 

دهقانی گفت: در بحث ارتقاء شاخص‌های دسترسی مردم به مراکز درمانی تاکنون ۴۱۱۰ متر به ارزش ۴۱ میلیارد تومان به مراکز بهداشت استان افزوده شده است. 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مورد شاخص‌های خدمات درمانی، بیان کرد:
اتمام پروژه بیمارستان بشرویه و افزایش تخت‌های فعال شهرستان به ۶۴، توسعه بخش‌های بیمارستانی و افزایش ۹۹۰۰ مترمربع به فضاهای درمانی دانشگاه با اعتبار ۱.۱۰۲.۰۰۰ میلیون ریال، ایجاد پنج پانسیون اقامتی پزشکان به مساحت ۴۹۰ مترمربع در شهرستان‌های مختلف با اعتباری بیش از ۴۹ هزار میلیون ریال و 
برنامه‌ریزی برای تکمیل بیمارستان ۳۲ تخت‌خوابی خوسف و همچنین ۹ پروژه مختلف توسعه درمانی دیگر به مساحت ۹۸۸۰ مترمربع در سال ۱۴۰۲ از جمله ارتقای شاخص‌های درمانی است. 

وی ادامه داد: افزایش ۸۷۳ تخت فعال بیمارستانی استان با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های مصوب بیمارستانی در حال اجرای دانشگاه را شاهد خواهیم بود. 

دهقانی خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از پروژه‌های مصوب بیمارستانی دانشگاه شاخص تخت فعال به یک‌ هزار نفر جمعیت استان ضمن افزایش ۷۲ درصدی به شاخص ۲.۵۳ خواهد رسید که از متوسط کشوری آن ۰.۷۶ واحد بالاتر خواهد بود. 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: در بحث بیمارستان خوسف نیز مشکل اصلی با پیمانکار بود که با پیگیری‌های استان و وزارتخانه اکنون مشکل مرتفع شده و حدود ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما در این بیمارستان هنوز زیرساخت‌ها فراهم نیست.

وی به پروژه‌های آماده بهره‌برداری اشاره و اظهار کرد: در بخش توسعه خدمات تشخیصی درمانی با خریداری، نصب و بهره‌برداری از تجهیزات پیشرفته تشخیصی و درمانی در بیمارستان‌های مختلف استان با ارزش تقریبی ۹۰۱ میلیارد ریال را شاهد هستیم. 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مورد خدمات اورژانس پیش بیمارستانی نیز گفت: بهره‌برداری از ۶ پروژه پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی با اعتباری بیش از ۷۲ میلیون ریال و ایجاد چهار پایگاه جدید در اورژانس پیش بیمارستانی انجام شده است. 

وی با بیان اینکه در بخش خدمات آموزشی و دانشجویی نیز شاهد توسعه بودیم، بیان کرد: برنامه‌ریزی برای تکمیل ۲۰ پروژه شاخص بهداشتی، درمانی، آموزشی و رفاهی در سال ۱۴۰۲ به متراژ ۳۴ هزار و ۶۳۰ متر مربع و پیش‌بینی برآورد مورد نیاز جهت تکمیل به مبلغ  ۲.۹۷۵ میلیارد ریال است. 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: برنامه‌ریزی برای اتمام و بهره‌برداری از ۸ پروژه شاخص بهداشتی در سال ۱۴۰۲ و برنامه‌ریزی برای اتمام و بهره‌برداری از ۱۰ پروژه شاخص درمانی در سال ۱۴۰۲ از دیگر برنامه‌ها است. 

وی افزود: درصد سهم دانشگاه از اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای در سال جاری نسبت به میانگین درصد چهار ساله حدود ۱۳۷ درصد افزایش داشته است و جذب ۱۰۰ درصدی اوراق خزانه اسلامی و هزینه‌ای تملک دارایی سال قبل به مبلغ ۹۹۳ میلیارد ریال انجام شده است. 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مورد بیمارستان شمال شهر نیز اظهار کرد: برای این بیمارستان عنوان بیمارستان محلی مطرح شد که وزارت بهداشت عنوان محلی را نمی‌پذیرد و در صورت پذیرش، اعتبار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha