• پنجشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۸:۳۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401112015982
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

جشنواره علمی، ترویجی زکات در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

جشنواره علمی، ترویجی زکات در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مراسم اختتامیه نخستین جشنواره علمی و ترویجی زکات استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان کشوری، استانی و محلی روز پنجشنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ در سالن دکتر عسکریان دانشگاه یاسوج برگزار شد.

حجت الاسلام سیدنصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج در این مراسم، ضمن تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، گفت: خدای را سپاسگزاریم که به برکت جمهوری اسلامی سایه طاغوت از سر ما برداشته شد و پرچم و سایه ولایت فقیه بر کشور برافراشته شد.

وی افزود: به برکت نظام جمهوری اسلامی شعائر دینی و احکام اسلامی در کشور ما زنده شده است، همان شعائر و احکامی که در دوران طاغوت می خواستند آنها را لگدمال کنند.

حسینی اظهار کرد: زکات از پایه های دین اسلام است به خاطر تأثیر گذاری که هم روی مسئله فقرزدایی و هم ر وی اخلاق و معنویت دارد.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مسئله زکات علاوه بر از بین بردن فقر در جامعه اسلامی، مسئله تزکیه نفوس در سایه تزکیه اموال است.

حسینی تصریح کرد: کمیته امداد به عنوان دبیرخانه شورای زکات اقدامات بسیار موثری انجام داده و فرهنگ سازی خوبی صورت گرفته است که امیدواریم این اقدامات بیشتر شود و از ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایی که داریم بیشتر استفاده کنیم.

جمع آوری ۲۳ میلیارد تومان زکات در کهگیلویه و بویراحمد طی ۱۰ ماهه امسال 

همچنین قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جشنواره گفت: در زمینه زکات ۱۷ اداره کمیته داریم که مستقیما در بحث زکات فعالیت دارند، ۱۲۰۹ روستای مشمول زکات در این استان وجود دارد که از این تعداد ۲۲۸ روستا زکات پرداخت کرده اند.

وی افزود: در زمینه فرهنگ سازی زکات و تبلیغ و ترویج این فریضه الهی ۱۷۱ جلسه طی سال جاری در خصوص زکات در کمیته امداد استان برگزار شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تعهد ۱۰ ماهه زکات کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۰ میلیارد تومان بوده که تاکنون بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان زکات در استان جمع آوری شده که ۱۱۴ درصد تحقق داشته است.

مبشری با اشاره به اینکه کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های برتر در زمینه جمع آوری زکات است، تصریح کرد: امیدواریم که با برنامه ریزی موثر و استفاده از ظرفیت‌های موجود در این استان موفق‌تر از گذشته به این فریضه الهی بپردازیم.

جشنواره علمی، ترویجی زکات کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

جمع آوری بیش از ۲۰۰۰میلیارد تومان زکات طی ۱۰ ماهه امسال 

همچنین حجت الاسلام محمدطاها مهری، مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در ۱۰ ماهه سال جاری بیش دو هزار میلیارد تومان زکات به دبیرخانه کمیته امداد کشور واصل و جمع آوری شده است.

وی افزود: آیات متعددی در قرآن کریم فریضه الهی زکات را در کنار نماز معرفی می‌کند و بیش از دو هزار روایت از ائمه اطهار(ع)، اهمیت فریضه زکات را مشخص کرده است.

حجت‌الاسلام مهری اظهار کرد: در دبیرخانه شورای مرکزی زکات بر آن شدیم که هر هفته در کشور چنین جلسه‌ای را با حضور اصحاب زکات و فضلا و فرهیختگان هر استان داشته باشیم تا بتوانیم در این نشست‌ها نسبت به احیای این سنت حسنه الهی اقدامات اساسی‌تری انجام دهیم.

مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: به برکت برنامه‌ریزی‌ها و نشست‌های مستمر و مطلوب در ۱۰ ماهه سال جاری بیش از دو هزار میلیارد تومان زکات مردم مومن در دبیرخانه زکات کشور ثبت و ضبط شده است.

حجت الاسلام مهری تصریح کرد: امیدوارم روزی برسد با همین هم فکری‌ها و نشست‌ها بتوانیم به این روایت ائمه که «اگر زکات در جامعه پرداخت شود دیگر فقیری نداریم» جامه عمل بپوشانیم.

جشنواره علمی، ترویجی زکات کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

در صورت فراگیری زکات، فقر اقتصادی از بین می رود

حبیب الله آسوده، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در ادامه این جشنواره گفت: اگر زکات فراگیر شود و مانند خون در رگ‌های جامعه تزریق شود، فقر اقتصادی یا از بین می‌رود و یا کم می‌شود.

وی افزود: منظومه مکتب اسلامی دارای تعداد مفاهیمی است که هر کدام از این مفاهیم، راهبردی برای توسعه و پیشرفت جامعه اسلامی به ما نشان داده است.

آسوده با اشاره به اینکه یکی از این مفاهیم زکات است، اظهار کرد: زکات در کنار همه ابعاد اخلاقی، عبادی و فرهنگی جنبه اقتصادی و اجتماعی بسیار جدی دارد و به عنوان یک راهبرد کلان اقتصادی نقش موثری در از بین فقر از جامعه دارد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: اگر جامعه این مفهوم کلان اقتصادی را فراگیر کند و مانند خون در رگ‌های جامعه تزریق شود، فقر اقتصادی یا از بین می‌رود و یا کم می‌شود.

آسوده با تاکید بر اهمیت توسعه فرهنگ زکات تصریح کرد: زکات یک شاخص نظام‌ساز است و هدف ما اینست که جشنواره‌های زکات در سال‌های آینده بیشتر و به خصوص در شهرستان‌ها برای فرهنگ‌سازی و تبلیغات بیشتر برگزار شود.

به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد: از استاندار و فرمانداران و بخشداران و همه کسانی که در امر ترویج و تبلیغ زکات موثرند، تقاضا داریم که در انسجام‌بخشی بین دستگاه‌های اجرایی مربوطه در جهت جمع‌آوری زکات تلاش بیشتری داشته باشند.

گفتنی است که در این جشنواره برگزیدگان رشته های مختلف جشنواره از جمله مقاله نویسی، داستان و شعر و نقاشی، معرفی و از آنان تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha