مجید رضوانیفرد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در گفتوگوهای خانوادگی لازم است همه اعضای خانواده شرکت داشته باشند و پس از گفتوگو نیز به صورت عملیاتی و مانور خانواده، تمرینات لازم را برای آمادگی مواجهه با موقعیتهای خطرساز انجام دهند.
وی با بیان اینکه هر خانواده باید یک کیف اضطراری شامل لوازم کمکهای اولیه، طناب، چاقوی جیبی، چراغقوه، حوله، رادیو با باطری اضافه، آب، کنسرو، پول و مدارک شناسایی در منزل و در دسترس داشته باشند، افزود: بهتر است یک کیف اضطراری نیز در صندوق عقب ماشین قرار گیرد.
رئیس گروه کاهش خطر در بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، خاطرنشان کرد: لازم است یک کاغذ حاوی اطلاعات شخصی اعضای خانواده اعم از نام و نامخانوادگی، نام سرپرست، نام شهر یا روستا، آدرس منزل، شماره تلفن، گروه خونی و بیماری خاصی که احیاناً به آن مبتلا هستند، در کیف اضطراری قرار گیرد.
این مسئول با اشاره به اینکه هر خانواده باید محلی را برای ملاقات بعد از حادثه تعیین کند، اظهار کرد: بیماران، کودکان، زنان باردار و سالمندان در برابر بلایا آسیبپذیرتر هستند و از همینرو باید مطمئن شویم که نیازهای این افراد را در زمان بلایا میشناسیم و از آنان مراقبت میکنیم.
رضوانیفرد به خانوادهها توصیه کرد هنگام خروج از منزل در زمان مواجهه با بلایا حتما شیر اصلی گاز را بسته و برق را قطع کنند و افزود: بهتر است همه اعضای خانواده، آدرس و تلفن یکی از آشنایان در شهر دیگر را بدانند.
انتهای پیام
نظرات