محسن غنیمتی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در پی شکایت و مراجعه حضوری تعدادی از شهروندان شهرستان خدابنده مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا شهرستان خدابنده قرار گرفت.
وی با بیان اینکه برابر اظهارات شاکیان و اقدامات فنی معلوم شد، قربانیان حین گشتزنی در شبکههای اجتماعی خارجی با نرمافزاری مواجه و در حین نصب و راهاندازی به درگاه بانکی هدایت و اقدام به واریز مبلغ ناچیزی میکند، تصریح کرد: این کلاهبردار به منظور گمراه کردن قربانی پس از انجام تراکنش بانکی، پیغام تراکنش موفق ارسال شده و پس از مدتی بهصورت غیرمجاز از حساب بانکی آنها برداشت میشود.
غنیمتی ادامه داد: با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، متهم به هویت معلوم در یکی از استانهای همجوار مورد شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس فتا استان دلالت داده شد.
فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده تصریح کرد: متهم پس از روبرو شدن با مستندات به هزار فقره کلاهبرداری به ارزش ریالی ۳۰ میلیارد ریال با این شگرد در فضای مجازی اعتراف و اقرار داشت با ساخت نرمافزار موبایلی با عناوین مختلف و با مبالغ کم و وسوسهانگیز کاربران را به صفحه جعلی درگاه پرداخت بانکی هدایت کرده و با دسترسی به گوشی همراه قربانی و سرقت اطلاعات حساب بانکی در فرصت مناسب اقدام به برداشت از حساب آنها کرده است.
غنیمتی با بیان اینکه متهم پس از سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی افراد، اقدام به خرید طلا و ملک میکرد، به شهروندان توصیه کرد به تبلیغات اغواکننده کلاهبرداران به هیچ عنوان پاسخ ندهند و هنگام پرداخت اینترنتی از صحت درگاه پرداخت الکترونیک اطمینان حاصل کنند.
انتهای پیام
نظرات