ونوس نجفی، کیوریتور این نمایشگاه به ایسنا گفت: مجموعهای از ویژگیها و خصوصیات کنار هم، هویت برند را میسازند و این هویت برند است که برند را از دیگران و سایر رقبا متمایز و برای مردم قابلشناسایی و درک میکند. برند بدون هویت معنایی ندارد. طراحی لوگو آرت و برندسازی، نوعی نمایش ذهنی یک شیء یا حتی یک موضوع در ذهن یک مشتری است که این نمایش به شکل یک شبکه ارتباطی حفظ میشود؛ ازاینرو برندسازی را میتوان فرایندی منظم دانست که برای ایجاد آگاهی و افزایش وفاداری کاربران استفاده میشود.
او ادامه داد: هدف اصلی از برگزاری نمایشگاه «طراحی نشانه و هویت بصری» ایجاد ذهنیت و چشمانداز در مشتریان نسبت به تجارت خود است تا جایی که رفع نیازهای خود را در گرو مراجعه به شما بدانند، گفت: وقتی از منظر کلان به بحث فرهنگ نگاه میکنیم، برند و برندسازی فراتر از معادلات ساده و اولیه کسبوکار است. برندسازی کمک میکند که برخی صفات و ویژگیها در سطح کلان به یک فرهنگ نسبت داده شوند. برند همچون روح، نامرئی است و بهوسیله نام و نشان تجاری و هر خصوصیت دیگر به کالبد آن خدمت دمیده و با آن عجین میشود.
نجفی تصریح کرد: نمایشگاه «طراحی نشانه و هویت بصری» خروجی آثار ژوژمان دانشجویان رشته گرافیک دانشگاه هنر اصفهان است که با آموزش و نظارت مدرس و مدیر گروه هاویر انجام شد. شروع ترم تصمیم گرفته شد که موضوعاتی کاربردی به دانشجویان پیشنهاد شود، بر همین اساس ۴ موضوعِ «چرخاب اردکان»، «خانه نخل اردکان»، «کشار سفلی» و «حمام پنجشنبه دین» به آنها ارائه شد و دانشجویان برای هریک از این موضوعات، طراحی نشانه به همراه مجموعه اوراق اداری (مانند(ویزیت، سربرگ A۴،A۵ پاکتنامه، برگه یادداشت، برگه فاکتور، لیبل CD، کارت پرسنلی و ...) طراحی کردند که خروجی کار آنها را در غالب شیت ارائه شد.
مدرس و مدیر گروه هاویر افزود: بعد از داوری ۲۴ اثر، تعداد ۱۰ اثر انتخاب و راهی نمایشگاه شد که هرکدام بهصورت گسترده و مجموعه اوراق اداری چاپشده و به نمایش درآمده است. این آثار توسط کیمیا پاکباز، نگار پاینده، فاطمه جعفری، ستاره خسروانی، امیرحسین دهدار، امیرمحمد ربیعی، علی سلحشور، لیلا صالحی، ماه منیر کدخدائی الیادرانی، فریده نصیریفرد خلقشده که همگی از دانشجویان رشته گرافیک دانشگاه هنر اصفهان هستند.
به گزارش ایسنا، علاقهمندان برای بازدید از نمایشگاه «طراحی نشانه و هویت بصری» میتوانند تا سوم اسفندماه از ساعت ۱۶تا ۲۰ به نگارخانه صفوی، واقع در اصفهان، خیابان خاقانی، جنب کوچه شماره ۳۱ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات