کیمیا کیمیاییپور کارگردان این نمایش در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: نمایش «کتاب گمشده» کاری از گروه تئاتر آفرینش است و داستان دختری به نام شهرزاد را روایت میکند که کتابی را میخواند، اما قبل از پایان، کتاب را گم میکند و تصمیم میگیرد با کمک چند نفر از دوستان خود نمایش را تا جایی که مطالعه کرده، اجرا کند و پایان آن را با کمک تماشاگران بسازند.
او ادامه داد: کتاب گمشده هم تا جایی که شهرزاد مطالعه کرده، درباره درختی است که قرار است بریده شود. او دوست دارد به کتاب، دفتر، مداد رنگی و چیزهای مفید تبدیل شود، اما به زغال تبدیل میشود و ازاینرو ناراحت است. شهرزاد تصمیم دارد پایان نمایش را با کمک مخاطب به پایان برساند.
کیمیاییور گفت: پیشنهاد مخاطبان به این صورت است که زغال هم میتواند مفید باشد و با آن یک نقاشی با موضوع امید میکشند. بعدازآن کاغذهایی را بین تماشاگران تئاتر و کودکان پخش میکنند و به هر نفر یک زغال میدهند تا یک نقاشی با موضوع امید بکشند.
کارگردان نمایش کتاب گمشده افزود: این نمایش درباره امیدواری است، اینکه زشتیها را میتوان زیبا کرد و نباید امید را از دست داد. همچنین به تماشاگران نمایش گفته میشود که اگر کتابی گم شد و شما پایان آن را مطالعه نکرده باشید میتوانید یک پایان جدید بر اساس ذهنیت خودتان برای آن بنویسید.
او با بیان اینکه نویسنده این نمایش، پدرش مجید کیمیاییپور است، گفت: من از ۳ سالگی روی صحنه در نمایشهای پدر بازی میکردم و «کتاب گمشده» اولین تجربه من در مقام کارگردان تئاتر است.
کیمیاییپور افزود: برخلاف اینکه تئاتر اصفهان و بهویژه تئاتر کودک مخاطب زیادی ندارد، اما در مورد نمایش «کتاب گمشده» چنین نیست و تاکنون مخاطبان خوبی داشته است. موزیکال بودن و ارتباط متقابل بازیگر و تماشاگر باعث رضایت مخاطب و علاقه او به تماشای کار میشود، ضمن اینکه کودک را به چالش کشیده و به فکر وا میدارد.
این کارگردان اضافه کرد: لعیا زرگیری، فاطمه زهرا حداد و آرتمیس اعرابی در نمایش «کتاب گمشده» ایفای نقش میکنند که خودشان نیز کودک و دانشآموز کلاسهای دوم و چهارم دبستان هستند، درواقع نمایش کاری از کودک برای کودک است.
به گزارش ایسنا، علاقهمندان برای تماشای تئاتر کودک «کتاب گمشده» میتوانند تا ۴ اسفندماه ساعت ۱۸ به خانه کودک اصفهان، واقع در بوستان ملت، حدفاصل سیوسهپل و پل آذر مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات