• چهارشنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401120302203
  • خبرنگار : 50310

یک مسئول خبر داد:

مرمت و بازسازی ۲۱ کیلومتر از راه‌های عشایری کوهدشت

مرمت و بازسازی ۲۱ کیلومتر از راه‌های عشایری کوهدشت

ایسنا/لرستان مسئول امور عشایری کوهدشت گفت: ۲۱ کیلومتر از راه‌های عشایری شهرستان مرمت، بازسازی و شن‌ریزی شده است.

میلاد رومیانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بعد از سفر رئیس جمهور با توجه به اعتبارات تخصیص یافته، به نسبت اعتباراتی در اختیار امور عشایری شهرستان کوهدشت قرار گرفت.

وی ادامه داد: در راستای بحث محرومیت‌زدایی بخش عشایری پل چم آستان که ارتباط بین هفت روستا را با مرکز برقرار می‌کند، احداث شده که برای آن حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

رومیانی تصریح کرد: در بحث راه‌سازی مناطق محروم، ۲۱ کیلومتر از راه‌های عشایری مرمت، بازسازی و شن‌ریزی شده و حدود ۱۲ دستگاه ابنیه فنی آسیب‌ دیده در سیل ۱۳۹۸ مرمت و بازسازی شده است.

مسئول امور عشایری کوهدشت بیان کرد: اعتبارات هزینه شده جهت مرمت و شن ریزی راه‌های عشایری یک میلیارد تومان بوده و با توجه به حجم کار نسبت به بودجه برای رفع مشکلات محورهای عشایری، به خاطر کم بودن اعتبارات، پروژه‌ها به صورت امانی توسط نیروهای اداری انجام شده که حجم کار بالایی صورت گرفته است.

وی افزود: ۲۱ کیلومتر مرمت و بازسازی شامل هشت کیلومتر از محور چم‌آستان به سرخه مهر، شش کیلومتر از محور تکیه ضرون به حسین‌آباد ضرون  و ۴.۵ کیلومتر از محور سرآب هومیان به چشمه داران و چشمه دهقان بوده و محدوده‌های گسترده و پراکنده‌ای از مناطق عشایری به آن اضافه شده است.

رومیانی تصریح کرد: براساس آخرین اطلاعات موجود در سامانه ثبتی سازمان امور عشایری، عشایر شهرستان کوهدشت حدوداً ۷۲۵۰ نفر در قالب ۱۶۷۵ خانوار هستند.

مسئول امور عشایری کوهدشت بیان کرد: عشایر شهرستان در ۵۵ منطقه عشایری سکونت دارند که در دل پنج کانون اصلی عشایری از جمله هومیان، ضرون و چم آستان سکونت دارند.

وی ادامه داد: خدماتی که سازمان امور عشایری و اداره امور عشایری به عشایر شهرستان ارائه می‌کند شامل تأمین و توزیع نهاده‌های دامی، توزیع آرد خانه‌پزی و تسهیلات مختلفی که سازمان در اختیار عشایر قرار می‌دهد و همچنین خدمات و بحث‌های عمرانی در این بخش‌ها احداث و اجرا می‌شود.

رومیانی افزود: در شهرستان کوهدشت توسط اداره امور عشایر و شرکت‌های زیرمجموعه سالانه حدود ۱۲۰۰ تن آرد خانه‌پزی تولید می‌شود و در یک بازه زمانی یک ساله ۲۳۰۰ تن نهاده دامی، ۱۳۰۰ تن جو و ۱۰۰۰ تن کنسانتره توزیع و از ابتدای امسال حدود ۳۰۰ فقره تسهیلات تعریف شده و عشایر را به بانک معرفی کرده‌ایم.

مسئول امور عشایر شهرستان کوهدشت بیان کرد: بحث راه‌های دسترسی، ابنیه فنی، آب‌رسانی، تأمین آب شرب و پایدار و مسائل دیگری در حوزه کارهای عمرانی نیز در حیطه وظایف امور عشایری است که با توجه به تخصیص اعتباری که داریم انجام می‌شود.

وی گفت: امور عشایری در زمینه‌های مختلفی اعم از دامداری، گیاهان دارویی، زنبورداری و سایر اقدامات با عشایر ارتباط کافی را دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha