• پنجشنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401120402782
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

یک مسئول در خراسان جنوبی:

به اندازه رشد صنعتی به توسعه تفرجگاه‌ها توجه نکرده‌ایم

به اندازه رشد صنعتی به توسعه تفرجگاه‌ها توجه نکرده‌ایم

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه نیازمند افزایش تفرجگاه‌ها در خراسان جنوبی هستیم، گفت: در کنار توسعه و رشد صنعتی و معادن باید به موضوع سالم زندگی کردن و داشتن هوای بدون آلودگی و افزایش فضای سبز توجه جدی داشته باشیم.

علیرضا نصرآبادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در صورت بارندگی نرمال در استان ۷۰۰ میلیون متر مکعب روان آب ثبت می‌شود، گفت: از سال ۳۹۶ تا ۱۴۰۱ حدود ۲۷۰ میلیون متر مکعب از طریق دو هزار و ۳۰۰ سازه آبخیزداری روان آب در استان مدیریت شده است.

وی با بیان اینکه بهره برداری از ۲ هزار و ۳۰۰ سازه آبخیزداری در استان باعث شد توانایی مهار روان آب در این استان به ۸۴ میلیون و ۵۰۰ متر مکعب برسد، افزود: در سال آبی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ حدود ۳ میلیون متر معکب مدیریت روان آب داشتیم که البته با وجود بارندگی‌های زیاد، با توجه به خشکسالی شدید و خشک بودن بیش از حد زمین در برخی نقاط استان و نیز بارش‌های به صورت برف رواناب زیادی حاصل نشده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با بیان اینکه بارش‌ها در خراسان جنوبی هر چند از نظر حجم بسیار کم هستند ولی از نظر شدت زمینه سیلاب را به وجود می‌آورد که نیازمند اقدامات ویژه‌ای است، ادامه داد: خراسان‌جنوبی با پدیده‌هایی چون گرد و غبار، خشکسالی‌های متعدد، وجود سیلاب و قرار گرفتن در معرض بادهای ۱۲۰ روز رو به رو است که شرایط نامساعدی را به وجود آورده است.

نصرآبادی در زمینه راه‌های مقابله با این پدیده‌ها بیان کرد: در حوزه مقابله با بیابان زائی در خراسان جنوبی در حدود یک میلیون هکتار اجرای عملیات داشته‌ایم و تهیه طرح‌های ویژه‌ای نیز در این زمینه مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی ۱۵ میلیون هکتار وسعت دارد، ادامه ‌داد: ۹۰ درصد این عرصه‌ها مربوط به منابع طبیعی است که نشان از وسعت کار دارد، گفت: رفع مشکلات در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست نیازمند همکاری همه مردم از یک طرف و از طرف دیگر همه دستگاه‌ها و نهادها است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برای سرسبز نگه داشتن خراسان جنوبی نیازمند نهضت کاشت درخت هستیم، تصریح کرد: در این موضوع سهم آحاد مردم را باید در نظر گرفت و در سال جاری با مشارکت مردم آغاز طرح چهار ساله کاشت یک میلیارد درخت در کشور مطرح شده است.

وی ادامه داد: کاشت درخت ارتباط مستقیمی با فرهنگ ایرانی و دینی ما دارد و به واسطه افزایش گازهای گلخانه‌ای و گازهای آلاینده، فرسایش خاک این موضوع به حد ضرورت رسیده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به ضرورت توجه به پیشگیری از آلودگی هوا در کنار توسعه کارخانه‌ها، اظهار کرد: خراسان جنوبی از جمله ۹ استان درگیر با موضوع گرد و غبار در کشور است که یک زنگ هشدار محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha