• چهارشنبه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401121007627
  • خبرنگار : 50201

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی دریایی ارتش خبرداد

ساخت سه بیمارستان در جنوب کشور توسط نیروی دریایی ارتش

ساخت سه بیمارستان در جنوب کشور توسط نیروی دریایی ارتش

ایسنا/مازندران رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، گفت: برای کمک به مردم مناطق جنوب و جنوب شرق کشور و توان رزم نیروی دریایی ، سه بیمارستان با مجموع ۲۸۸ تختخواب در جنوب کشور احداث شد.

امیر دریادار دوم طاهر سلطان‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت بهداشت و طب پیشگیری در نیروهای مسلح به ویژه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهری اسلامی ایران، اظهار کرد: با توجه به ویژه بودن شرایط حضور در دریا و محدودیت‌هایی که در ماموریت‌های دریانوردی وجود دارد این اهمیت دوچندان می‌شود.

وی افزود: با وجود بیماری منحوس کرونا طی سه تا چهار سال اخیر، در همه ماموریت‌های دریانوردی بدون هیچ تلفاتی موفق و پیروز بودیم و بدون هیچ بیماری خاصی توانستیم همه ماموریت‌های محوله را انجام دهیم و این امر در سایه فعالیت همکاران در حوزه بهداشت و طب پیشگیری میسر شد.

وی با تاکید بر اینکه همکاران ما در حوزه بهداشت و پیشگیری در لحظه اول پایش، واکسیناسیون و کنترل بیماری‌ها به خصوص در مورد کرونا زحمات زیادی کشیدند، تصریح کرد: همکاران ما می‌توانند ماموریت‌ها را در دورترین نقاط و هزاران مایل دورتر در صحت و سلامت انجام دهند.

رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، موضوع مواد غذایی، رعایت مسائل بهداشتی در ناوگروه‌ها را دارای اهمیت ویژه‌ای برای مسئولان نیروی دریایی و نیروهای مسلح برشمرد و گفت: در این رابطه همایش و جلسات متعددی برگزار می‌شود که نتیجه آن منجر به ارتقای طب رزم، طب پیشگیری و توان رزم نیروهای مسلح می‌شود.

دریادار سلطان‌زاده ادامه داد: ناوگروه‌هایی که از طرف نیروی دریایی به دریا اعزام شدند در حال حاضر به عدد ۸۹ رسیده است و به طور حتم همه ناوگروه‌های ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است اما دو ناوگروه ۷۵ که به صورت ویژه به سفر دریایی رفتند بیش از چند ماه در سفر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه ناوگروه نخست بیش از چهار ماه در دریا بود، خاطرنشان کرد: ناوگروه بعدی نیز در حال حاضر در حال در سفر دور دنیا  است، برای نخستین بار در اقیانوس آرام و اطلس حاضر شده و در سواحل جنوبی آمریکای جنوبی در بیخ گوش استکبار جهانی حضور دارد.

رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه این موضوع  تعجب همگان را برانگیخته است که چطور با وجود تحریم‌های ظالمانه علیه  کشور ما، توانستیم به این توانمندی برسیم، یادآور شد: اینکه بدون وابستگی به هیچ کشوری پنج ماه دریانوردی کردند و دو ماه دیگر نیز ادامه دارد مورد تعجب همگان شده است .

دریادار سلطان‌زاده با اشاره به اینکه در ناوگروه یک تیم پزشکی ۱۴ نفره مستقر هستند که کارهای پزشکی را انجام می‌دهند، گفت: ماه‌ها قبل از اعزام در مورد مواد غذایی و نگهداری آن و بیماری‌ها تحقیق، بررسی لازم صورت گرفته است و همه اینها در سایه تلاش همکاران ما در حوزه بهداشت و درمان میسر شده است که بدون هیچ حادثه‌ای بعد از ۶ ماه ماموریت در صحت و سلامت در دریا حضور دارند.

وی یادآور شد: نیروی دریایی راهبردی ارتش به عنوان سردمدار حضور در مناطق محروم جنوب و سواحل جنوبی در سواحل جنوب شرق و سواحل مکران حضور پررنگی دارد و با برنامه ریزی صورت گرفته طی چند سال اخیر در آن مناطق مراکز درمانی تخصصی  تاسیس شده است.

رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، ادامه داد: یک بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی بسیار مجهز در بندرعباس، بیمارستان ۹۶ تختخوابی تخصصی در کنارک و یک بیمارستان ۶۴ تختخوابی در جاسک برنامه ریزی شده که در حال ساخت است  در حال حاضر دو بیمارستان به اتمام رسیده و در حال تجهیز است که با کمک وزارت بهداشت،  این بیمارستان‌ها در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

دریادار سلطان‌زاده، گفت: منافع ساخت این بیمارستان‌ها در درجه اول به مردم آن مناطق و در مرحله بعدی بابت طب رزم و توان رزم، نیروی دریایی خواهد توانست به کشور خدمت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha