• چهارشنبه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401122417446
  • خبرنگار : 50035

تقاضای محیط زیست از استانداری و شهرداری؛

دوربین‌های موجود در سطح شهر همدان به سامانه سیمفا متصل شوند

دوربین‌های موجود در سطح شهر همدان به سامانه سیمفا متصل شوند

ایسنا/همدان معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان از استانداری و شهرداری همدان تقاضا کرد که دوربین‌های موجود در سطح شهر را به سامانه سیمفا متصل کنند تا خودروهایی که فاقد معاینه فنی هستند، شناسایی شوند.

سیدعادل عربی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آلودگی هوا در شهر همدان اظهار کرد: دو روزی است وضعیت هوا در ساعت صبحگاهی تا حدود ۱۱، در حد ناسالم برای گروه های حساس است به طوریکه شاخص آلاینده ها با ذرات ۲.۵ میکرون بین ۱۰۵ تا ۱۱۰ است.

وی افزود: از نوع آلاینده اینگونه تحلیل می شود که در ایام پایانی سال هستیم و تردد خودروها در سطح شهر زیاد است بنابراین همین امر موجب آلودگی شهر شده چراکه دیگر هوا سرد نیست و وارونگی دما هم نداریم و با وجود داشتن بارندگی، افزایش معنادار ترددها باعث آلودگی اندک شده است.

عربی با تأکید بر اینکه صددرصد تردد خودروها علت آلودگی هواست به طوریکه در حال عادی این وضعیت را نداریم، خاطرنشان کرد: متأسفانه احتراق ناقص خودروها موجب بروز آلودگی در سطح شهر شده است.

 وی در ادامه درباره آلودگی صوتی نیز گفت: وسیله پایش آلودگی صوتی نداریم اما استانداردهایی برای تشخیص آن بسته به نوع محیط (مناطق مسکونی، تجاری تجاری- مسکونی) و زمان(شب و روز) وجود دارد به طوریکه استاندارد شب و مناطق مسکونی سخت گیرانه تر است.

عربی با اشاره به اینکه در بحث رسیدگی به آلودگی صوتی باید دید آیا شدتی وجود دارد یا خیر؟ تصریح کرد: تنها یک دستگاه دستی صداسنج در استان داریم که در صورت دریافت شکایت، در شرایطی که منبع آلوده کننده متوجه حضور ما نباشد و به صورت کاملاً طبیعی به وسیله دستگاه میزان صدا را می سنجیم و قاعدتاً اگر بالاتر از حد استاندارد باید کارهای حقوقی برای آن انجام می گیرد.

وی با بیان اینکه در طول سال شاید ۲۰ مورد شکایت در بحث آلودگی صوتی وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: این موضوع شاید آنقدر مهم نباشد، در حال حاضر مسأله مهم بحث آلودگی هوا و ذرات گردوغبار در فصل زمستان است.

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان در ادامه اجرای طرح ترافیک را در کاهش آلودگی هوا بسیار مؤثر خواند و اظهار کرد: ذرات آلودگی با ۲.۵ میکرون، عامل انسانی دارد که بر خلاف ریزگردها، قابل مدیریت است که یکی از اقدامات همین طرح ترافیک بود که اقدام مثبتی است.

وی با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل درون شهری باید سریع، دقیق و گسترده باشد، تصریح کرد: ناوگان حمل و نقل عمومی باید به گونه ای باشد که مردم به جای خودروی شخصی ترجیح بر استفاده از وسایل نقلیه عمومی داشته باشند.

عربی درباره نظارت بر خودروهای فرسوده عمومی و شخصی موجود در سطح شهر اعلام کرد: تقاضای ما از استانداری و شهرداری همدان این بود که دوربین های موجود در سطح شهر را به سامانه سیمفا(به منظور پلاک‌خوانی) متصل کنند تا خودروهایی که فاقد معاینه فنی هستند، شناسایی شوند که متأسفانه در حال حاضر چنین امکانی مهیا نیست.

وی بر اساس مواد ۹ و ۱۰ هوای پاک باید سالانه تعدادی از ناوگان حمل و نقل عمومی نوسازی شود، ادامه داد: امسال شهرداری در بحث نوسازی حمل و نقل شهری به ویژه تاکسی ها خوب ورود کرد به طوریکه تسهیلات نوسازی ناوگان تاکسیرانی در اختیار تاکسیرانان قرار داد و حدود ۳۰-۴۰ دستگاه اتوبوس نیز نوسازی شد که هزینه سنگینی دارد اما باید این امر به صورت مستمر انجام گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۴ ۱۵:۱۷

مگر با این اوضاع اقتصادی که برای مردم درست شده ،کسی هم به فکر بچه می افتد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟